Нийл Патрик Харис: Не искам да водя Оскарите

Нийл Патрик Харис официално отказа повече да е водещ на американските филмови награди.

Обратно в новината

Коментари - Нийл Патрик Харис: Не искам да водя Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние какво да направим?

Той не води ли по сценарий? Ако е писал той сценария ок - изложил се е, но ако не е тогава защо го обвиняват?

Сценарият обхваща само главното, реда, по който ще излизат актьорите, гостите и т.н.т. Всичко останало е в ръцете на водещия, закачки, реплики и затова е много престижно да водиш "Оскарите". За мен по-добър от Били Кристъл не е имало.

спокоино колега аз ще ги водя

Изключително слабо представяне. Направо ми се заспиваше от време на време. Толкова скучно, че не може да се опише. Дори думата "скучна" е недостатъчна. За мен Водещ на тази церемония и то наистина с главно "В" си остава Били Кристъл. Да, миналата година Елън се справи много добре, но и тя имаше безвкусни шеги, особено тази с Лайза Минели. А Били е толкова добър, че още се усмихвам на забележката му след петия "Оскар" на "Властелинът на пръстените: Завръщането на краля" - "В Нова Зеландия не остана човек, на когото да не сме благодарили".

Понякога, само това, че си гей, не е достатъчно. Трябва и талант. Едно е да играеш сваляча Барни в сериал, друго - да водиш церемония.

Трябвало и талант - Бай Барни пее, танцува, снима се във филми. Водил е няколко пъти Тони. Та какъв талант му трябва - докато се ,,пердашат"с мъжа му , да може да смята квадратни уравнения ли.

Не че нещо, но миналата година е имало висок рейтинг и пак водещата беше хомосексуалист.

Тази година и аз не го гледах, но Барни го взеха, защото добре се представял на хомо наградите ( Тони), като водещ и не знам дали са пуснали по-грубите шегички. А тази година как да има интерес - всички знаеха, при кой ще отидат главните награди, нямаше го Лео и комерсиални филми сред номинациите, нямаше хитови песни заради, които и децата искали да стоят и да гледат церемонията.

Дори на янките им писна от гейски демонстрации, а той не се притесняваше да води "Оскарите" по гащи.

who cares?!

И ние не искаме да го правиш ! Добрата новина е , че все по-малко хора си губят времето с тоя безвкусен жидовски панаир : )))

Дами и господа! Не гледайте филми, номинирани за Оскар. Край на съобщението.

"Нито семейството ми, нито..." Сигурно има предвид мъжа си.

дя-до

Тоя беше гола вода. На кого изобщо е могло да мине през главата, че този посредствен и невзрачен актьор може да води "Оскарите"?

Може би, защото филмите бяха под всякаква критика, а за спечелилият филм - ако има по-голяма простотия, посочете я.

На мен пък ми хареса! Беше супер нестандартен! Срути салона, като се появи по слип!!! А това, че американците са заспали, си е тяхна работа! Добре, че е Холивуд, да им пооправи имиджа!!!

А-а-а-а...!!! Супер е някой като се съблече пред хората по слип!!! СУПЕР Е-Е-Е!!! Колко ли го е мислил само. леле... И е НЕСТАНДАРТНО! Като в песните на Кати от 90-те. "И нека всеки знае - нестандартни сме!" (тя откровено си каза от къде го поема). Че и тоя, много оригиналност, много нещо. Американците между другото ДОРИ И ТЕ започнаха да се събуждат, вярно последно, ама се събуждат - то затуй е зора да ги вържат преди да са се събудили. Пък Холивуд от 20 години вече нищо друго не прави освен освен лъскави боклуци нямащи нищо общо с американската действителност.

дя-до

Всеки идиот може да се появи по слип, че и без него. Виж без акъл е кофти да се явяваш пред публика. А ти си ясен, щом някой по слип пред свръхелегантна публика може да те развесели.

Бози и кич!!!

Това е в резултат на Макдоналдс и американското образование и ценности. Пластмасови хора с промити мозъци и без всякакви ценности и души, но с много пари, за да купуват кадърните да им работят.

това ти го каза Ленин нали

Беден, нещастен, неграмотен тъпанар. Заради такива тъпани и бунаци като теб сме на това положение. Не само си тъп, ти си вдлъбнат и едва ли някога си прочел книга, световна класика, чул си музика, учил си чужд език, запознал си се чужда култура. Тъпанар.

Скъпа, не ядем в Макдонадс. Това е за хората извън Америка, които си мислят, че е нещо кой знае какво. Заради такива като теб сме се махнали и сме станали американци.

Догодина значи е ред на Иван и Андрей

"Кои са двата най-големи еврейски празници ? - Пасха и раздаването на Оскарите." Това го разбират все повече хора. И правилно.