Ким Кардашиян се изруси

Тъмнокосата хубавица изненадващо се появи на Седмицата на модата в Париж с коса в платинено русо.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян се изруси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си го преместих.

е... нищо ново! Изрусена циганка...

E, сега ако си сложи и един червен пискюл, съвсем ще заприлича на кобила от цирка.

Кардашиянката заприлича на изрусените и гримирани циганки за продан на четвъртък пазара в ямбол. Ако може да краде бих я купил за 3-4 хиляди лева. Евтино щото е доста ползвана.

А аз вчера се подстригах сама с лозарската ножица-едно към едно сме с Кимчето!

А другаря В. илич Путлер изруси 5те си секси косъмчета на темето

На теб явно Путин яко ти е бръкнал в г..а, щом така отчаяно се тръшкаш във всяка тема.

ХА-ХА-ХА!?Това за снобите е изключителна новина!Ще започнат и те да се изрусяват.Само, че под русото няма нищо.

Еееее, чудо невиждано! Виж новина щеше да бъде, ако се беше "позеленила". Ако си боядиса косата в зелено или синьо, тогава пишете!

Изрусена арменка - класика ;)

Кое на снимките е Ким?Надявам се да е това хубавото което се вижда,че другото и фотосветкавица но лови

Със сигурност тоя дзвер си е изрусил и катерицата и избелил ануса.

Отишла е за целта кофа перхидрол.

Откакто почти всички мангалки във "факултета" минаха през перхидрола, аз боядисвам косата си в синьо-черно, въпреки естествения ми приятно златист перчем...

Ти там ли живееш.. че се сравняваш с такава конкуренция?

Като напишат хубавица за такова като това, та ме потрисат.Понякога жените се изпедепцват.Да пази Господ да не те среща това грозилище,хеле пък нощно време!

А навсякъде ли, да не е забравила някъде?

и руса и черна все на едно място я гледам

Евала, Ванка, това е мъжка приказка. И аз на фризьор ходя, маникюр, козметик, то парфюми, лосиони за тяло, обаче приятелят ми и той така като теб. С дни ходя без сутиен, защото ме болят гърдите, с дни не мога да си седна на стола като хората. Сега ще ми сложат минуси незадоволените жени. Както и тези, които не искат да виждат мъжете щастливи.

Мене па ме болят гърдите, точно защото са ме лишили от секс, сбъркаха ми се хормоните! Така че не ти вярвам, фантазьорке незадоволена.

Чукай на дръво!

И тоя брикет до нея го знам. Продава дънки на пазара и слънчоглед в една касетка кара в събота на мачовете.

Ще е интересно да я видим без маска и без грим.

Пак ще е цепеняк.

вярно ли бе - ей, голям куражлия си

Eдинственното интересно от тази снимка е,че този черният до нея и завърта големия барабан!!

Да, ама кеф. Такива като тайно си мечтаят и те, ама гроздето е кисело или просто твойта не ти дава. Затова са другите жени - тези, дето даваме и радваме.

Глей само докато им даваш и ги радваш да не им накрътиш като блажнЪ баница... ааа, и ползвай предпазни средства, не че са сто процента сигурни, ама...

Момичета, преди да се изрусите, пробвайте дали ви отива с помощта на перука. Някои брюнетки (като мен, например) да ги изрусиш е все едно да изрусиш Франческа Делера.

Специално отворих "чичко Гугъл" и ако приличаш на Франческа от снимките, обещавам изобщо да не ти гледам косата, а на около две педи по-надолу!

Значи тази мода с тези отвратително дебели вежди, дето и мъже и жени се правят на уроди е отврат. Всички Златки-Патки от тънки и невидими, вече имат дебели изрисувани вежди. Честно, много са грозни.

Лелллеййййй... Мбухахахахаа...

Ким има две сестри Кортни и Клои, и един брат Робърт. Освен това има и трима доведени братя Бъртън Дженър, Брендън Дженър и реалити звездата Броуди Дженър; една доведена сестра Кейси Дженър и две полусестри Кендъл и Кайли Дженър.

и какво намекваш сега - че всичките са толкова дебелогъзести, умни и красиви ли

Нещо като ранно известяване, че ще четем кога ще се изрусят и те. А и да сме в час кой кой е, да не стане някое объркване.

В квартал Изток половината кардашиянки са се изрусили. Между тях и тази на снимката разликата е само в силикона.

Уточнявай за кой град говориш, в софийския кв. Изток няма кардашянки :)))

ами тя и циганката минка в наш'та махaла се изруси ама... пак си е циганка. За нея що не пишете?

ЦЪРНИЯ НА СНИМКАТА Е МНОГО СТРАШЕН,БЕ.АУУУУУУУУ

Тази новина е безмислена!

Грозната дебелогъза нова блондинка с какво е известна...хартиска ли е или певачка...сериозно питам убягнала ми е момата от хоризонтите ми...

С порно клип стана известна, който "случайно" изтекъл в нета. Сега пък е известна с това, че е женена за рапър.

Тази новина усмисли деня ми.

неграмотен си!

Ким Кардашиян се из...

МУАХАХАХАХАХА!!! Сега разбрах за кой е женена! Лика прилика са си!!!! Southpark имат цяла серия, посветена на мъжа й, даже искаше да ги съди заради това....

Ким има много нестандартна красота.Изключително привлекателна е с тези огромни очи.русата коса й отива също, но по-уникална е с черната си коса.Само откъде го намери този...

Да не забравяме големият г.з, с който преди 2-3 месеца искаше да счупи интернет.......

Да, съгласявам се напълно с мнението ти - с Оливие Рустенг - красивото момче на 4 снимка си подхождат много повече отколкото с Кание Уест и биха били доста симпатична двойка. И да, Ким има специфична красота, лицето й е с красиви и запомнящи се черти, това, което не харесвам е нейното тяло и по-точно прекалено пищните й форми, които са резултат на пластичната хирургия, а не са природна даденост и не си хармонират нито с ръста й, нито със структурата й, нито с цялостната й визия.

Да знаеш какво означава"уникално"?Това,което си написала просто няма тълкуване-нещо като:тая е Ким,ама другата е по-Ким.

Да, и аз я намирам за красива жена, много е женствена и нежна в лицето. На мен ми харесва повече с тъмната коса. Колкото до негрото - ами на мен ми е симпатичен, сладко момче е. Често попада в челните места на класациите за най-стилен мъж. Да са живи и здрави!

Новини като тази не са християнски. Да ви закриля св. Димитър, да ви закрилят св. св. Петър и Ангел. Бъдете здрави, бъдете вдъхновени. Гордостта е порок. Жената е равна на мъжа във всички измерения на социалното битие. Трябва да сме праведни, за да имаме право на глас.

Дядо хаджия,не е махнаджия-ехееееейййй!

Ауу какъв хейт :) Предполагам, че на всички забити, грозни и бедни хора им е голям кеф да влязат в дира и да "подредят" някой популярен, красив и богат човек.

стана богата и популярна тази "красива" Ким? Всеки има собствен критерий за красота. не е задължително д ами харесва, нали!

КалПазанКа

Щом медиите я споменават, значи има някаква популярност. Щом образът и продава, значи има хора, които я харесват.Въпросът е, какво кара средностатистическия българин, който независимо дали харесва или не да влезе и да хейтне анонимно. Не може ли при антипатия, просто да подмине?

но пак ще напиша... за чалгата граници няма!

И да се зеленоса в главата , все ще си остане същия малоумен върколак !

Е па така вече има визия на шеф-бригадир в Чистотата. Иначе - най-много да я вземат само с метлата и тенекиената лопата.

Така много добре се откроява на тъмния фон :DDDDD

Отзад !

Таа нива иска оран ! Дълбока оран !

ким кардашиан с големия диван....