Лиляна Боянова отглежда сина си сама

Новинарката от bTV Лиляна Боянова отглежда четиригодишния си син Камен сама.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Боянова отглежда сина си сама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще те дават телевизия лиляна боянова по

котараците се чивтосват та и таз булка и тя така. била сама, ти знаеш ли колко сами жени отглеждат децата си у Булгаристан бе мацко? Голям праз за зимата.

Аз не искам да задълбавам, но това през което съм преминала през годините не е плод на моето въображение, затова ти казвам, по-малко разсъждавай какво е било, какво ще бъде и как ти ще коригираш по своя представа бъдещето си! Не се напъвай да ми пишеш сценарий, защото по-голям сценарист от живота и природата в този свят няма!

Тоз вук оти е с женско име, бре? Тук има двама-трима, дето твърдят, че е красива, ама я си мислим, че са от другия бряг и затова тъй си говорят. Иначе не я познавам и не съм я нито чувал, нито виждал. Да й е живо и здраво детето, да се радва на бавачките, шофьорите и добрите чичковци около мама!

Първо беше от Малта ,сега от дома.Преодолей факта,че баща ти и майката ти не са съвършени хора и родители.Прости им.После намери някого когото да обичаш освен котарака.Работи.Живота не е само детството той е и младост и зрялост и старост.Всяка възраст носи своята красота и тревога.При теб има зацикляне.В този живот никой на никой не е длъжен.Даром взимаме,даром трябва да даваме.И да прощаваме.Върви напред.Прости на себе си и на близките си.

Ето това е стойностна новина. А не онази, че Ким Дебелогъзиян се изрусила.

Има масивно мощно чене.

Лиляно моме хубава,с тая бавачка,и частна детска градина и татко то който помага-много си ,,сама''.Май само ходиш сама,там дето всички ходиме сами!От твойто признание много майки и бащи на ръба на мизерията ще станат оптимисти за своите деца!СКРИИ СЕ БЪРЗО

Добре беше, че научих тази новина. Сега какво се очаква, след като вече разбрахме? Да се включим в свалките на самотната майка, за да не е сама вече или...някой лев да дадем?

голяма уста, много заби и леко крива физиономя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кода нашите журналисти и вип особите, ще научат значението на думата "сам": Единствен, без други. Самотен, усамотен, без естествена своя част. Без чужда помощ, влияние или намеса. При лично местоимение именно аз, не някой друг.

Искала да намекне, че е свободна и чака предложения, но за по-героично е формулирано така. Като прочета "мъжът до мен" и си представям поредния й хвалипръцко, с когото ще се раздели след 2-3г.

Момиче, стегни се, защото отиваш на много зле. Сериозно ти говоря! Не знам на колко години си, но явно не можеш и не искаш да преодолееш травми от детството, с което все повече си вредиш. Излез от дупката и заживей нормален живот! Искрено те съветвам и ти желая успех.

Майка - героиня....... Страшна история........ невероятна съдба........

До всички, твърдящи, че жената на снимката е красива. Вярно, че вкусове всякакви, но ... с тази тежка долна челюст госпожата е много далече от изискванията за красота. С грубите лицеви кости и конско издължено лице прилича на трансвестит. Нищо лично, нито я познавам, нито съм негативно настроен, просто констатация.

Мила моя, та ти си ми идеалната жена:))) - Супер, аз ще се напивам, ще играя бридж до утринта колегите, ще ходя по язовири за риболов-уж да издържам семейството си с прясна риба, ще седя по цял ден пред телевизора и ще мрънкам като не си сготвила:)- но ще знам, че НИКОГА НЯМА ДА МЕ ИЗОСТАВИШ:) КАКВОТО И ДА НАПРАВЯ:) Дори с пистолет ще ме гониш да се върна:)...Мммм...Обичам те:)

Може да ти е странно, но сред мюсюлманите е широко застъпена и истинската МОНОГАМИЯ, според Корана човек може да вземе втора жена само ако това не наскърбява първата. Мъжете уважават и глезят жена си, съответно жената има думата за всичко, жените имат повече привилегии като нежен пол. От тяхна гледна точка например един българин, даже да е верен, не ужважава съпругата си така, както техните мъже го правят.

Г-н мюсюлманин, самата ИДЕЯ и възможност, дадени от религията ви, мъжът да може да си вземе и втора (трета, четвърта) съпруга, е ОБИДА за ЖЕНАТА. Ако ще говорим за равноправие, такава възможност би трябвало да се осигури от вашата религия и на жените - да си вземат втори, трети и четвърти съпруг. Вярвам, че има много моногамни мюсюлмани, които обичат една, единствена жена, това е нормално и естествено. Но не е нормално записаното в религиозния ви закон.

Аууу страшна обида е да се прави тройка с един мъж :D Ама не ви е обидно да ви хрантутят и вие нищо да не работите ? Като искаш равноправие, няма да чакаш на мъжа да носи парите в къщата, а ще участваш наравно с него в разходите. И не ми се оправдавай с остарелите разбирания, че мъжът трябва да е джентълмен и да плаща сметките. Тая еманципация я използвате само когато на вас ви е изгодно.

Искам да успокоя Веселина, че е правилен извода й за котките и "бащата"...Само че не е нужно толкова често да споменава този чужд, незначителен за живота й човек, който е обикновен донор дефакто.

За пръв път чувам (т.е. прочитам) името на тази госпойца 2-ро издание. 3 пъти месечно ходя на театър но ТВ не гледам от години, защото ми се драйфа от бози и инфантилни манипулации.

А някога замисляла ли си се защо е "абдикирал" баща ти? Най-вероятно както винаги само мъжа е виновен в една връзка...

Вярно много тъпанарски въпрос. Вие не разбрахте ли, че има хора, които изоставят децата си без да им мигне окото и никога не са имали родителски инстинкт. И не става въпрос само за липса на емоции, ами до пълно пренебрегване на родителския дълг! При това се среща често този род престъпление.

Пишеш недомислен сценарий относно бъдещ съпруг, баща на детето ти и пистолет за разкош!

И аз отглеждам дъщеря си сама, без екстри. Елате да ви дам интервю.

Не ме интересуват ни най-малко факти от личния живот.Харесвам много Боянова като журналист,смятам че и като водещ на новинарските емисии е една от най-добрите,определено по-добра от В.Петрова.

и аз отгледах сама двете си деца. с обикновена (средна заплата), без частна децка градина (а с обикновена такава), без детегледачка, без любовници. бащата не се включваше (защото беше починал преди 20 години). е и? каде е новината и кое е интересното в статята? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МНОГО ЖЕНИ , А НА ПОСЛЕДЪК И МЪЖЕ САМИ ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА СИ - ДА СЕ ПИШЕ И ЗА ТЯХ, НО НЕ СА ИЗВЕСТНИ . ПИТАМ СЕ НЯМА ЛИ ХОРА ,КОИТО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДАВАТ МНОГО ЗА ХОРАТА И ЗА БЪЛГАРИЯ?!

Понеже не гледам тв и тъкмо щях да питам коя е поредната мома, с чиито битовизми ни занимават, ама видях де...Сега искам само да питам за пример ли ни я дават, като майка-героиня, що ли ?...

Познавам я лично, кофти човек е...готова да съсипе всеки.

То бившият й не я е оставил от хубаво!

Виктория Петрова ли си или някоя комплексирана и житейски нереализирана медийна колега?

Не е ли време бТВ да вкарат малко по-така женички, едно 90-110 кила минимум, така и така са се потурчили.

Невероятно красива жена!!!

КРАСИВА???Виктория ,да!

Ами, красива си е.

Тази не отпраска ли мъжо на Викито Петрова, ил туй само слух ?

Красива е в лицето, но няма хубаво тяло.

Като ги глеам такива си викам, абе абдалину, за какво ти беше IT да ставаш, да си вадиш очите по тия компютЪре и заман очи пълни - ръце празни, докато си не бръкна в джоба де. Я стане един мамолог, турни му на тоз компютер един мамографффф .... и тез убости сами ще паднат в ръчичките ти и ще увардиш и неку лев, ама на... глава голема, ама празна.

Що за глупости?

Много точно - голема ама празна.

Как това е гледане на дете сама?!Да не би да взема 400лв.заплата,да работи по 8 часа,да готви,чисти дома,помага на детето за домашните?Уважавам самотните майки,които се справят с всички тези неща,но това за мен не е такъв случай.

Абе, нали всички сами си гледаме децата, кой да ни ги гледа? Каква новина е това? Има си жената частна детска градина, бавачка и любовник - много хубаво, но и това не е новина, а по-скоро битовизъм. И сега това инфо с какво точно ни обогати, че не разбрах?

В Петрова и стефанова имат на-добрите дикции от всички телевизии. Повечето фъфлят или бързат и остават неразбарани в т.ч. и Ани Цолова. Чудя се няма ли контрол да ограничи това бързане или този силен фон на предаванията, кой да ограничи това едновременно говорене на участници и водещи.

неразбАрани не остават май...

Абе няма ли една нормална жена най накрая да се появи в тия медии бе...Всичкото уруия там се наместило да работи...и отгоре на всичкото - Живея сама с детето си. Камен ходи на частна детска градина. Имам бавачка, която ми помага. Баща му, с когото сме разделени, също се включва... басси и отглеждането сама...да и имам неограничения човешки и финансов ресурс на тази...не още едно ами колкото си поиска може да народи, па и от различни да са...ама то мъжете сме за бой...кат видим няква ей такава и кат почнем да мислим с долната си глава...

Ами жената е самотна майка и остава такава независимо от бавачките и градините. Какво толкова ви пречи, че има финансови възможности? На всеки може да се случи да не случи на мъж. Даже и много да избираш, накрая пак може да ти се падне някой кофти тип :(

Не ни пречи ама хич...Направо извъртаме глави настрани от такива!... И повярвай ми, не че не е случила на мъж....Какъвто е търсила, такъв е намерила...мъже за семейство има както и жени за семейство има... Поведението и е обусловено от наличието на ресурсите описани от мен... Ето защо на самотните майки у наше село с право им викаме по определен начин!

ами министъра на спорта вече е зает да търси друг

..с толкова помощ наоколо, а иначе "сама го гледам"..., като вземат да се правят на майки-ударнички..аре стига!

но като гледах снимките, стори ми се че виждам историята на едно младо, усмихнато, обикновено момиче, което "попаднало на хора", повярвало си и се превърнало в гледана, превзета и капризна жена. Тръгнете отзад напред, вижте последните снимки, струва ми се, че са от началото на кариерата й, вижте първите - каква промяна на визията и на изражението на лицето. Иначе е хубавка и добре се справя на екран.

ех Лиляно, едно време като ти предлагах да те взема още кат беше в ББТ, ти не, та не. Все парите гледаше, нали те даваха по телевизията, затова сега сама ще си гледаш детето, то не че и го гледаш де, кинти си ти кихат месечно. Добре че не се наложи да гледаш моите деца.

Да не ти пука. След два месеца секс щеше да ти омръзне както всяка друга жена.

И мъжете омръзват, ти какво си мислиш)))

е новината? Нейно си е детето , гледа си го! Ама като гледам има и бавачка, а колко нямат и пак се справят!

Недоумявам с какво тая грозотия е на екран, просто не мога да разбера! Тия шефове в бТВ са с извратен вкус ли, що ли?! Та и тая така си е повярвала не само че е красива, ами и че е нещо си изобщо! Празна кифла, не бих я наел и за чистачка в офис даже! Ама й правят вятър,че е едва ли не Ким Кардашиян!

Ама за теб Карадашянката ли идеала за красота?

Не бе, казах само,че тая искат да я лансират нещо като Ким Кардашиян,а тя да изглеждаше поне като нея !Иначе съм фен на другата Ким - Бейсингър!

Като ги гледам в БТВ-всички са един дол дренки.Аз спрях да гледам сутрешния блок заради оная бременната кобила-Гавазова.

Още малко ще я глдате тая кобила Гавазова на екрана, ей Богу! Дано повече не я потърсят тая шалварка за работа от телевизията!

Ще ми се да заема мястото на мъжа до нея.

Голяма новина! Да не е първата, която си гледа детето сама? Глезаните умират да се жалват колко им е трудно. Ако работи физическа работа, лесно ли ще е? Много хиляди жени в България гледат сами деца и работят. Не се оплакват, за разлика от знайните и незнайни говорителки по тв-тата.

Не, не е така. Просто знайните и незнайни българки дето сами си гледат децата и работят, не че не се оплакват, ама кой ги пита. Ако станат водещи по телевизията и тях ще ги питат.

Значи бащата помага финасово предполагам, има бавачка, има и любовник, но иначе САМА го гледа тва дете? Ей майка му да ева, и аз знам така САМА да гледам дете.

колкото и да е хубава външно, няма гаранция че не е куха отвътре..

На мене тези кифли от бТВ са ми еднакво безлични и неразличими - от всички блокове, предавания и т.н. Всички са на един калъп.

Щом за идиот ще зареже такава красива и мила жена?

Много красива жена!