Кейт Бланшет осинови момиченце

Двукратната носителка на "Оскар" Кейт Бланшет и съпругът й, театралният режисьор Андрю Ъптън, са осиновили момиченце, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Бланшет осинови момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Е ИСТИНА-ДВА ПЪТИ МИ МАЙКА БЕШЕ!САМИЯТ ФАКТ-ДА СЕ РЕШИШ НА ОСИНОВЯВАНЕ-Е ГЕРОИЗЪМ!НИКАК НЕ Е ЛЕСНО ДА ПРИЕМЕШ ЗА СВОЕ ЧУЖДО ДЕТЕ.... НЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ПИ АР ,ТЯ ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКА И ДОСТОЙНА МАЙКА...НЕ СА САМО ПАРИТЕ ДВИЖЕЩИ СИЛИ В ТОЗИ СВЯТ!

Обикновено целта на такива осиновявания е PR реклама. Но дано да греша и да се грижи добре за детето.

Ама ти наистина ли мислиш, че Кейт Бланшет - носител на два Оскара и една от най-популярните актриси в наши дни, чието име е познато по цял свят, има нужда от осиновяване с цел ПР?!? Ако действително е така, това си е чиста проба сбъркано мислене с привкус на балканска простотия.

Как бих искал и мен да ме осинови, въпреки че тридесетте ги гоня...

имала си три момченца вече :(

имала пари - осиновила

Хубава жена, дори в зряла възраст. И умна. И с присъствие. Достолепна. Скарлет, Гарнър и другите лапета не могат да и стъпят на малкия пръст. Викочък им идва.

Прекрасна жена и актриса.

Няма как да е станала "майка" за четвърти път, защото тя не е родила, а осиновила. Бланшет е страхотна актриса! Да са живи и здрави с новото попълнение.

и осиновителките са майки...

Е като не е станала майка, какво е станала - баща ли? Не пиши глупости! Тя е станала майка - ПРИЕМНА майка. Какво не ти е ясно тука?

Е каква му е леля ли ???? Що за глупост

Не му е леля а както му викат на село "На дедо петко зълвин син"Рода са неква .Иди го разбери,Да и е честито.Ида са живи и здрави-:)))