Диляна Попова и Асен Блатечки са разделени

Диляна Попова и Асен Блатечки са разделени, каза близката приятелка на манекенката Лора Караджова.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова и Асен Блатечки са разделени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно нищо не си чел за делфини, пингвини...и други подобни ... Човек си търси навсякъде оправдание, но на кой въобще му дреме ?

На младини обичаме мъже самоуверени,себелюбиви, със яки шии и нозе, които пият и не се напиват, кито ни желаят на часа, и на часа забравят, че ни има, които ни измъчват и на сън като съдба неотвратима. След тях остава стъпкана трева, порои сухи, дъх на изгоряло, и дълго,много дълго след това душата те боли и тялото... Додето доиде тихо онзи мъж, със длан като прохладен лист над тебе, и ти съзреш съдбовно изведнъж че доброта ти е била потребна, Станка Пенчева

Към мъжката/печените мъжаги/ аудитория ми е въпроса, ако ваша колежка иска да забремене от вас, как ще да стане това! Без ваше участие, а!! Ако мъжа си хвърля ....най безраборно навсякъде, да си поеме отговорността, жените не са кофи. Някой го каза преди мен, има и ще има много жени които тоглеждат децата си сами, за ради мъжката безотговорност.

Не ми е ясно защо това е новина, като от преди Коледа на 2014 г. се пише, че са разделени. И какво трябва да ни интересува, че един мъж оставил една жена с бебе на ръце.

Този Асен Блатечки май може да обича само себе си...

Това беше отдавна предизвестена "новина" .

УЖАС,аман от природни бедствия,бедствия от управляващите НА ТИ СЕГА И ТАЯ НЕПРИЯТНОСТ!И СЕГА КАКВО ПРАВИМ,мале за главата съм се хванал,а дано се сети ДИЛЯНА ДА СЕ ОБАДИ,та да и разсея глямата мъка ,че да не я мислят и хората по селата!

Блондинката мисли "... но мисля, че като правиш едно дете, би трябвало да си с майката на това дете,..". Блондинке, от къде знаеш, че той го е правил?

само искам да питам - как я виждате тая на снимката хубав ица. ми то лицето и е толкова подуто,като на болна от проказа,а и като прочетох,че оная скрофа лора и е приятелка ми ставе ясен и моралат им,

аман от нещастници като теб

коя ли будала ще е следващата...

седя и гледам в огледалото. чак сега, след 40 години живот, осъзнах, че никога не съм виждал нещо по-красиво от отражението му... дори красивата ми дъщеричка е на няколко обиколки назад. е, малко никой не знае за това, което аз виждам, но това не променя качеството на отражението...

Имал си желание, ама тъпо се е получило.

Как пък никой не предположи, че може Дилянка да е видяла що за стока е възлюбения и да му е набила шута? А той милия с подвита опашка да се е прибрал при жена си...

нито единият от двамата не ми харесва, но ми е жал за детето... т.нар. жена на блатечки също е за съжаление щом го е прибрала пак...

е тя го е прибрала за да му отмъсти и за да ги раздели после ще го натири-нали знаеш от зва стола та на земята-да не е луда да го търпи и да му прощава вечно и да го дундурка като малко дете-това е временно

На аската му досвидя да купи кондоми за три лева, а дилка не можа да си купи ескапел за 30 уева. Да се беше обадила на Таки, на него поне няма да са му много.

Двама празноглавци, които заченаха дете в нетрезво състояние, после изтрезняха, изпокараха се и сега се чудят коя баба да го гледа.Жалки са.

Щом са разделени ей са вече ще си от.бът хората!!!

То не беше позиране цяло лято, то не бяха превземки, голи кореми, голи дупета...Пък сега-самотна майка.Майчинството, Дилянче, не е да си заголиш корема и да се опулиш в камерата.

Каквато държавата, такива и секс символите и, очукани и отблъскващи парвенюта!

тази красива жена какво намери в този оръфляк...Просто нашумял артист...

до кога ще ни занимава с тъпата си особа?! Откакто Дичо я довлече в София, нее спряла да изскача със смачканата си мутра отвсякъде. Дреме ми на Благун къде си го пъха Блатеч Асенски...

Вкарал, изкарал и толкоз, а някои си мислят любов. После някой им виновен, ами да си стискат малко краката.

Че тя тая новина е мнооого стара бе, хора! Даже отдавна не е новина. Освен това, не е много красиво да навираш в очите на хората чуждия живот, че пък и да го коментираш!

Тази история е низ от грешки: 1. Не би трябвало сериозен мъж със семейство зад гърба си да си позволява друга връзка. 2. Вече станала факт би трябвало да поеме отговорността за действията си. 3. Диляна е трябвало да прояви разум и да скочи върху спирачките навреме. 4. Майката на дъщеря му трябваше да прояви малко достойнство и гордост. В случая не пречат. 5. Не й прави чест на Лора да коментира лични истории. 6. Грешка е и че има журналистчета, които се интересуват от подобен род истории. 7. А ние защо коментираме изобщо?!

Децата са наказанието за секса

Наказание? Звучи доста егоистично. За няко е радост. Явно зависи от житейските акценти.

Бих добавил и от житейските ценности...

Стари кукундрели, коментират тука! Кой мъж, ако е мъж, ще откаже на Диляна? Коя жена, ако е жена, ще откаже на ....добре де не на Асне, ами на Стефан Данаилов(младия), или на Ален Делон, или на......

има разлика между Асен и Ален както между Лом и Лондон.

абсолутно салгасна!!!! браво на коментара, а стефан данаилов на младини е достоен саперник и на алаин делон и на паул невман и на всички там филмови легенди и секс символи. няма друг като него в бг киното!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Веднага ти отговарям: на изброените от теб пишман секс-символи би отказал всеки човек с достойнство. Това, че някой с хубава външност те е вкарал в кревата, всъщност не е за хвалба, а за срам. От това, че си евтина и лесна жена - еднодневка без достойнство и самоуважение. И от това, че вместо да избираш, са избрали теб. Та пак си помисли кой е носител на кукундрелското мислене...

Всяка една жена, ако е жена, която уважава себе си, семейството си и мъжа си би отказала :) и това не се променя независимо дали е на комшията или на Ален Делон, или пък на Асен. Защото истинската жена вижда малко по-далеч от носа си и не преценява мъжете по външната хубост. (то и хубостта на Асен е една хубост, ама хайде, да кажем, че е субективно)Още по-малко си проваля живот заради едното е...не!

Призванието на всяка ЖЕНА е да роди, да стане майка. Това е най-важното в живота и най-истинското и естествено нещо. Диляна забременя от женен мъж и всеки знае, че "Щастие не се гради върху нещастие". Преди 5-6 месеца писах коментар, че ще се разделят и никой не вярваше, но не всички мъже можеш да ги вкараш "в релси" заради бременност. Асен не е такъв мъж, след години ще има друга любовница, после ... друга ... хубавите мъже не остават с една жена. А Диляна също ще си намери друг и ще казва, че е влюбена и не може да живее без него ... за Асен дори няма да си спомня. Такъв е живота! Полигамност - само при някои животни.

И в твоя ред на мисли всички бездетни жени живеят напразно ли?

Ако жената не може да роди по биологични причини, никой не може да я обвини, ОБАЧЕ да си здрава, права и корава, като Катя Ритонката, и да не искаш да родиш, това си е напълно безмислен живот! Човек се ражда в светлина, за да твори, за да създава и красотата на деня , на други хора да раздава!

На Катя с най-голямо удоволствие бих и помогнал да си реши проблема. Няколко пъти даже ако трябва ;)

Не, разбира се! Всяка бездетна жена може да си осинови дете и да изпита какво е майчинство. Майка е тази, която отглежда детето, а не тази, която го е родила и захвърлила.

асенчо бил хубав мъж, ха ха ха ,сигурно си много закъсала да наричаш този оръфляк хубав мъж ха ха ха...Аз да съм сама на остров Тамбукту и асен, да е единственния мъж на света пак няма да му дам и ще го пренебрегна...

Който сее ветрове,жъне бури.Да си мислила,когато си се събирала с женен мъж. Освен да си гледаш детето живо и здраво,друго не ти остава.

То беше ясно, че с две жени не може! Любовница, добре, ама защо ти е да я превръщаш в съпруга?! Нали си имаш такава! Пък и дете си има човека! Странно защо Диляна се нави да ражда дете на женен мъж!? Не е единствената, но ми е чудно какво очакват този тип жени?!

Да обясня! Някои жени гонят брак! Други просто искат да имат дете от любимия! Ако някой може да обясни любовта, то той ще получи нобел за мир! Все пак човек трябва да има адреналин в живота си! За някои това е скок с парашут, или бънджи! За други гмуркане, за трети покупка на дрехи, дори после да не ги облече! Разни хора, разни идеали, за това не всички сме по калъп!А Дилянчето си заслужава! Красива жена, а вече и майка! Сравнявайки я с дичовата например....

то нейният е голям адреналин-разбий семейство и после гледай дете сама

Чакай и аз да ти обясня. Като скачаш с парашут и се на....акаш, това си е твоя работа, ако се разбиеш долу на земята - също. Ако си профукваш парите пак е твоя работа и т.н. Раждайки дете обаче вече НЕ е само твоя работа, създаваш нов човек, който ще расте БЕЗ баща, заради твоя адреналин. Да не говорим, че потърпевши са и други хора - жената на Асен, дъщеря му, бабите и дядовците ако щеш...та така че да си оакаш сам гащите е едно, но да си намажеш лайната на близките (и не толкова близки) хора и на ТВОЕТО си дете, това е съвсем друго!

Защото като всяка красавица не е достатъчно умна.

и на Диляна, и на Асен! Свършили са най-важното, създали са живот! Когато се влюбиш, животът става друг! Особено когато е споделена любов. Не стъпваш по земята! Детето ще си расте с двама родители. Ще си знае и майката, и бащата! С любов! Тука някои казват, че родителите трябва да живеят заедно! Това не е вярно, дори снобско! Ако Блатечки не беше актьор, а работеше по корабите? Ако е тираджия? Колко време щеше да е заедно с детето и с майката? Ами гурбетчиите сега? Всъщност връзката им ще се запази още по-силна при този начи на живот!

Ограничаваш се само с гледната точка на възрастния - любов и т.н. Помисли за детето! Всяко дете стига до въпроса "Защо нямам татко като другите деца?" Знам не един и два такива случая - жал ми е за детето, защото това оставя отпечатък ако не за цял живот, то за дълго. Освен това, има ценности, които са вечни!

Бащата ще е винаги с него

Снобско е родителите да живеят заедно??? Може би трябва да проверите значението на думата в речника.

Тъкмо щях да напиша същата реплика. Представи си до къде сме я докарали, за да ни убеждават разни малоумни индивиди във вредата и "снобизма" на здравото семейство! Все бях чела откровени идиотщини тук, но това държи първенството.

Блатен Асечки - Засечки.

мене ми през дедовия

Ужас! Мани, мани..

Използването на презерватив щеше да предотврати всички тези драми...

начесаха се и се пръкна копеле, което сега ще го гледа майката на тая парясаната гювендия, а тя ще си хойка да търси друг тъпкач... тоя филм е стар! горката й майчица - на стари години да гледа копелето на смотаната си дъщеря... прости българки!

Горката ти баба ...

Кажете ми КОЙ е виновен когато жената забременее?? Той или тя? Представете си, че имате дъщеря, или син какво бихте им казали?

Много ясно, че Делян Пеевски е виновен. :-)

Така на сляпо забременяват ученичките и ромките.На определени години човек е отговорен за забременяването си!Просто и двамата постъпиха авантюристично и безотговорно.Жалко за детето.

Когато жената забременее, виновен е единствено дядо ти Господ. Той е създал за своите неведоми цели капаните, скътани между краката на мъжете и жените и е сложил за примамка любовното желание и съответните емоции. И е определил началния срок - половата зрелост. Другото сме си го доизмислили ние хората.

Поведението и на двамата е осъдително. Години наред съм наблюдавала деца от различни възрасти как преживяват раздялата на родителите си. Уверявам ви - драстично се променят, особено по-малките. Всяко дете обича своята майка и иска да се гордее със своя баща. Децата искат да живеят в щастливо семейство, с двамата си родители. За съжаление сега много хора не разбират, че щом създадеш дете, то е много по-важно от личния ти живот и си длъжен да се съобразяваш с този факт.

Най -лошият пример за едно дете е да вижда студенина между родителите си и един ден да разбере, че са се измъчвали взаимно "заради него". Едно дете може да живее прекрасно и с един родител и да е нещастно с двама. Лошо , че има учители все още, които , мислейки по този начин, неволно нараняват много деца.

Всяко дете е щастливо само с двама родители.Нито майката може да замести таткото, нито таткото майката.Липсата на единия родител, по каквато и да е причина, винаги е проблем.Няма щастливо самотно майчинство или бащинство.

Никога не съм си позволявала да говоря с потърпевши деца, просто споделям наблюденията си. Разбира се, че ще има такива, които не са съгласни, особено ако попадат в категорията на хора, готови да захвърлят семейството си заради извънбрачна връзка. Мислете дали ще сте щастливи заедно, преди да създадете дете! Няма защо то да плаща за нечие лекомислие.

Всяко сладко трае кратко :)

Поредната Изтривалка, която си мисли, че много я обичат. Ти внесе разнообразие в ежедневието му - мъжете не оставят жените си - Не гледай много серияли.

Съчувствам много на Диляна.

не й съчувствам. Да не би да е паднала от луната, та не е знаела, че тоя има семейство? Ама не, голяма любов, голямо чудо. Като не искаш и на теб да ти се случи, не го причинявай на другите. Прост закон на човешкото общежитие.

Много кухи лейки има из България. Манекенки, актриси, певици. На Запад се търсят умни, силни, удохотворени творци. Тази Диляна има сладко лице, ама абсолютно безизразно, като актриса е бездарна. На хендрила се да роди дете от женен мъж, пълна трагедия. Ама тя сигурно е щастлива така

е все пак той не се е женил изобщо стига сте го повтаряли

Още по-зле за него. Значи е екстра глупак.

Прочитайки казаното от Лора Караджова оставам с впечатление, че и тя е доста празноглава.

Ха Добър ден!!!

Хора, замислете се! Не им се сърдете! НЕКА ДА СЕ РАЖДАТ ПОВЕЧЕ КРАСИВИ И УМНИ ДЕЧИЦА! Нека има повече белички българчета, че виждате колко останахме... Ще се справят.

...Ако това, което е казала малоумното Лорче изобщо е вярно...И след този неин коментар едва ли ще остане в кръга на приятелите им.