Крисия позира за закачлива фотосесия

Малката ни представителка на Детската Евровизия е една от седемте героини, с които сп. "Жената днес" отбелязва своята 70-годишнина.

Обратно в новината

Коментари - Крисия позира за закачлива фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крисия е сладурка спор няма. Снимките й са приемливи. Да кажем, че това е детска закачливост и нищо повече. Но мен ме отвращава първо, че те са публикувани в списание Жената днес, което само по себе си опорочава цялата идея (ако бяха в 9 месеца, или Мама, или Ян Бибиян и т.н. не би било проблем). И още повече - вижте корицата: детско лице и до него с тлъсти букви написано ИЗНЕВЯРА... е, както и да го обяснявате, вече нищо чисто и детско не може да се съзре след такава пошлост.

Майките на малки момиченца да кажат - нормално ли е дете на 10г. да позира закачливо в списание за жени? Не е ли педофилско това?

Не.

Има нещо такова, най-малкото е кич и пошлост.

Супер е мацката! Още някоя друга година и ще в същите пози, без дрехи...

Крисия е невероятно талантливо и лъчезарно дете.Тя се труди много,славата я застигна рано.Оставете това нежно дете да си изживее детстството,за да не го сполети съдбата на Майли Сайръс..

И аз мисля, че Агенция за закрила на децата спи! Къде е СЕМ? Що за снимки, що за "палавост" на 10 години! Отговорните за това безобразие са за съд! Ще съсипят прекрасното дете!

Кой измисли този кич?!!! Едно женско списание трябва да формира добър вкус. "Жената днес" заслужава да фалира!

НЕ ОПОРАЧАВАЙТЕ И НЕ ПЕЧЕЛЕТЕ НА НЕИН Грьб Не сьсипвайте това прекраснодете .СЛАВИ ИМАШ ВСИЧКО НЕ Убивай детското в това льчезарно ДЕТЕ

Като родител на момиче - още на 5 години, си мисля, че не бих искала моята дъщеря да има... на тази ранна възраст снимки като тази със заучената поза с микрофона и с крилцата. За мен те са неприемливи. Опитват се да направят от това - иначе усмихнато и лъчезарно момиченце, неуместен медиен и комерсиален продукт. Не мисля, че "Жената днес" е подходящо издание. Успехите и талантът на Крисия и Хасан и Ибрахим няма да се развият от такива медийни изцепки, а с много работа.

за тези снимки мама и татко ще вземат хонорар.

Айде стига бе. Тия са изроди.

Прекален светец и Богу не е драг. Оставете детето да си изживее детството!

Интересува ме, от колко време съществува детската версия на Евровизия, кои са другите български участници и на какви позиции са се били класирали.

Бе оставете го да си поеме въдух това детенце, бе! Сладко е, талантливо е, но настървено го превръщат в продукт. Направо ми е жал!

Детето е усмихнато и лъчезарно, но на фотографа трябва да му вземат книжката за фотография. ;)

Детенцето може да си е наред, но визията която му налагат е нелепа и чалгарска. Прави го много антипатично.

Нямам ли читав деректор детето кадет учи това дете. Или то ваопште учи ли? Да не е кат Софи Маринова? Майка му кат танцува във пилона то зашто да не се крачи за снимки. Крушата не пада по далеч от опашката си.

Талантливо и красиво дете! Не като "графа" който нито беше талантлив, нито стана, а за хубост въобще да не говорим.

Толкова сладко и позитивно дете!!!! Защо да не го снимат и да гледаме лъчезарната му усмивка, отколкото изкривените и злобни физиономии на някои популярни лица.... УСПЕХ КРИСИ!!!!! ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!

Как може едно дете да се снами в списание "жената днес" и то фотосесията да бъде "закачлива" ?! Това какво е? Поощряваме педофилите , а после ревем че ни закачат децата? Ама че простотия, къде спи тая агенция за закрила на детето се чудя?

Нелепо е това, което правят с това невинно дете. Те, родители, мениджъри и журналя, го развалят постепенно и няма да има добро бъдеще, ако продължават с това темпо да го манипулират. И няма злоба или лошо мнение за самото дете, а за тези, които на негов гръб искат да печелят. Вярно е, че ако това се случва в Америка, там родителите ще бъдет лишени от родителски права, а списанието осъдено за подбуждане към детска порнография.

Грешиш, че нямало лошо мнение за самото дете - я прочети по-надолу - надменна била, надута, антипатична, не била талантлива и какво ли не още. Това, ако не е злоба, здраве му кажи...Иначе е вярно това, че снимката на едно дете няма място в женско списание, още повече с такива надписи.

Защо всичко в тази държава Вулгария залита по цигания и секс?

Наистина е непрофесионално до снимката на Крисия да пише изневяра. Тези от списанието са за бой. Но детето си е супер. Браво Крисия! Давай напред!

Ако в някоя друга нормална държава се каже, се напише, че едно 10 годишно дете "позира за закачлива фотосесия", фотографи, списание и родители ще бъдат веднага разследвани, а в България е огромен успех. Аз харесвам много Крисия. Тя е прекрасно ДЕТЕ. Но да позира закачливо това дете за "Жената днес" е перверзно и извратено

Господ и е дал и глас и визия Дано и понесе славата когато порасне

Четейки коментарите по-долу започвам да изпитвам все по-силно желание да емигрирам. Толкова злоба, завист, негативизъм към едно дете, българче...Просто нямам думи! Надали който и да е чужденец би говорил така за свой сънародник, още повече пък за дете, при това талантливо...Едно е да не харесвате детето като визия и да не го признавате като талант, друго е да сипете толкова откровена злоба! Жалкари!

така е,ние,българите сме на принципа:"Не е важно аз дали съм добре,важно е Вуте да е зле!" Затова и орисията ни е такава...

негативизмът не е към детето

А ти не си прочел/а всички предишни коментари или предпочиташ да си затвориш очите.

Ей и това дете ще развалят........... Хайде, оставете го вече намира.

това, е извратено.

Заедно с всичко пошло като замисъл за сесията и отвратителния подтекст за някои "закачливи" фотографии, снимката с розата е далеч от професионализма. Розата е стара (погледнете увисналите зелени листчета), а самият връх на цвета закрива долната устна на момичето.

dano ne propadne

За какви закачливи снимки пишат? Та те са откровено палави. Вместо бели крила, едни бели заешки ушенца да бяха сложили и ... директно в Плейбой.

Намекват за ангелите на "Виктория сикретс", ама не са посмели да я снимат по гащи.

Сладурана.

Криси,ти си прекрасна! Едно малко слънчево ангелче! Бъди здрава и продължавай да ни радваш с изявите си!

за какви "изяви" говорите- изпя една повече от скучна песен с текст -клише и това беше. Даже не се е класирала на първо място в някакъв никому неизвсестен конкурс-спечели италианеца.Но Италия отказва да организира малоумният конкурс, въпреки че италианче спечели, така че сещате се колко е "важен" и "велик", конкурса, което това селско дете дори не спечели. Хайде не хаюцинирайте толкова!!!

Моите съчувствия lol, че имаш повреден слух от което очевидно ти се е повредил и малкото мозък, който имаш.

недоумявам как може да има такива малоумници като тебе!Ако си родител-горко на децата ти,защото нямаш душа!

Нека бъдем обективни: детето изглежда сладуранка. НО, корицата е пълна трагедия - как е възможно изобщо такова безобразие?? То бива неуместност, но това надминава всички граници. Второ, на снимката, на която изглежда "надменна", според мен Крисия просто е замижала, тъй като я снимат "професионално" срещу слънцето, а горкото дете се опитва да се усмихне за корица. И трето, на кой идиот "стилист" му хрумна да го облече това дете с кожен панталон и да му каже да застане в такава поза? Аз лично това списание никога няма да си го купя.

Малката никога не се е обличала стилно и като за възрастта си. Селяния, примесена с кич, лъха отвсякъде! А и гласовите данни-според мен, са под въпрос. По-скоро е манипулация с втил "Царят е гол"! Виж - Хасан и Ибрахим са друга работа!

Криси, ако имаше начин, бих ти подарил години от живота, който ми остава!За да си по дълго на замята и да даряваш щастие на всички които те харесваме!И занапред бъди такава, каквато си дотук!

лелее, няма такова филмиране...

Детето е много лъчезарно, но как им е хрумнало да я облекат така? и до лицето й ''изневяра''...браво на детето, но няма браво за ''жената днес''...

Поредната глупост.Абсурдни снимки и то в,,Жената днес''.Закачливи снимки??То е ясно,че държавата не и пука за децата,ама родителите??Трябва да има списание ,,ДЕЦАТА ДНЕС''!!

това беше първата мисъл, която мина и на мен

доста антипатично дете с неприятна усмивка, учудвам се, че е със статут на богиня в България. Препоръчвам й да не гримасничи, че е наистина отблъскващо

само последната снимка е сполучлива, на останалите имам чувството че се насилва да се усмихва от ухо до ухо.

Криси е едно много усмихнато и положително настроено към света дете, а и на мен усмивката ѝ много ми харесва.Но това си е до човека, не всеки ще я хареса, така че разбирам.

Отблъскващият/ отблъскващата/ си ти оо7! Препоръчвам ти по-малко злоба и повече усмивки, макар че много не вярвам да ти се получи...

Защо ли не се учудвам.Национален проблем.Коментари на завистници и комплексари.Преди да почна да ги чета,знаех накъде ще избият.Просто Ви съжалявам.Бог да Ви е на помощ.

От Жената Днес са се объркали с Детето Днес!!! Къде са родителите на това талантливо детенце?! Спят ли?! Абсолютно неприемливи фотографии на едно иначе толкова талантливо малко същество - с това ли искате да бъде известно, запитайте се!

Там са, нали те го бутат! После държавата им е виновна, че не се грижи за децата им и не ги възпитава...

Крисия е много далече от възрастта за "Жената днес". Някой се чуди как да качи рейтинга на списанието за сметка на детето.

наистина голяма издънка от страна на редакцията.Крисия(и е още дете) и изневярата на фона на прекрасното ѝ лице.А за тези които си пишат негативизми-детето е изключително, познавам я.

браво красавица

Това за раздел "прикрити материали за педофили" ли е предназначено?

малката КРИСИЯ. Сега родителите се кефят че детето им има известност, но може би са започнали да си отглеждат "монстърче"(monster)....... което още не се е излюпило ...инкубационния период може би ще е докъм 15-тата годишнина ..... тогава към вече "звездната" и особа се добавя мощна щипка хормони и ....... то ква я мислихме ....ква стана

С извинение към читателите за техническите грешки в коментара ми. Всъщност това на всеки се случва, защото, все пак, пишем с клавиатури, а не на ръка.

Този път коментарите са на място. Четох някъде, че Крисия била многа надменна, опитвала се да води за носа хората, които работят за нейната популярност и изобщо се държала нагло. учителката й по музика пък казала, че не е толкова талантлива, както си мислят хората, а просто много упорита. Това е добре да устоява на идеите си и да е упорита, но ако е и по-скромна и уважителна към екипите, които работят с нея ще е наистина една малка звезда. С цялото си поведение тя наистина отблъсква и това, което прави вече е без стойност. Добре ще бъде да се помисли и за земното й присътвие и да не лети още от сега във висините, които могат да я погълнат за части от секундата. Преди всичко скромност, Крисия.

си представям как Крисия води Слави Трифонов за носа .... !!!! абе хора, вие у ред ли сте? С такива писания ще изгоните и този самороден талант от България. След години, вместо да да се срине, както много от вас открито се надяват, ще си записва песничките у щатите, а вие само ше се тупате по гърдите: ама тя в България родена.

Крисия нищо не може да направи, поне още няколко години мама и тате ще решават каква да е. Дано, когато може сама да решава съдбата си не е много късно!

няма да е късно, ще прочете простотиите напинаси тук или подобни по някой друг повод, ще си стегене куфара и няма да стъпи повече покрай този недодялан завистлив народ.

Чел си някъде !?!?!? Ако не познаваш и не си контактувал с детето, как ще разбереш каква е наистина тя. Чета и чувам за хора, както и за неща свързани с моята работа и ги знам от първо лице, невероятни неща нямащи нищо общо с истината, ама звучат като сензация - чат ли си!!!!!

Абе еееййй," някой си", ако аз утре прочета, или чуя отнякъде ти какъв гад си и тръгна да го разпространявам и да те коментирам, без въобще да те познавам? Ега си селянията и простотията! И как въобще може да се говори така за дете? Малоумник!

какъв е тоя фотограф бе???? Може ли на директно слънце да снимаш портрет за списание? Отражатели, fill-in светкавица, нещо??? Бахти некадърника.

Така е снимките и качеството им са под всякаква критика. Дори за любителски не са добри какво остава за професионални за списание. Че то някой връстник на Крисия да хванеш с телефон ще направи по добри снимки от това. Че и ще ги обработи сигурно по добре. А на детето не мога да разбера какво му е, че толкова го плюят по назад. Симпатично просто образа му се преекспонира вече и почва да дрази дори без причина.

Ако нещо ми е неприятно или ме дразни се старая да го отбягвам и да не му обръщам внимание.Но ако ми е приятно, както е Крисия, не може да ми омръзне даже по цял ден да я гледам/слушам/общувам с нея.Много е хубава и е с красива и богата душа, това е Крисия!

От любопитство зачетох коментарите. И както предполагах хейтърите не подминаха и едно талантливо дете. Защо винаги се подхожда с негативизъм ? Защо злобата и завистта са водещи? Надменна изглеждала, с кожени панталони била, селско излъчване имала....жалко, много жалко, че толкова малко от коментиралите всъщност са видели отвъд тесногръдите си и жалки разбирания. Крисия пее прекрасно, а таланта трябва да се поощрява, подкрепя и насърчава. Всеки има право на мнение, както и на свободното му изразяване, но аз за пореден път се убедих, че българското мислене освен надолу..няма накъде другаде да ни отведе.

няма какво да се чудим на негативизма - характерна черта на българина, поне от 20тина години насам. Ако имаше световно първенство по посредственост, негово Величество българина щеше да е безспорен шампион..единиците, които не са в тази група, отдавна са напуснали блатцето или им предстои да го направят..тъжно, но е факт!

За жалост си толкова прав!

В нея липсва детската наивност, а снимките подчертават още повече това. Хитрото изражение дразни дори и при възрастни хора, а при дете е направо отблъскващо.

Дори и да е сладка уж сега ...ще стане на 16 и тогава ще ни се разкаже играта. Укротете се дорде е време. Това позьорство може да има непредвидими и неприятни последствия...

Много сладка , много артистична , прекрасна и уникална. Успех Крисия!

Страхотно списание! Веднага ще си го купя! Корицата е все едно правена през 1978 г., а "фотографа" сигурно е 7 годишния син на главната редакторка, въоръжен със смартфон за 120 лева. Майстори на графичния дизайн и визуалните послания! Дайте им някаква награда!