Виктория Бекъм със стряскащ грим

Дизайнерката претърпя провал с грима си, въпреки че е пример в тази област за хиляди дами.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм със стряскащ грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ли живее Бекъм с тая чума?Вечно намръщена, кисела, стиснала джуките.

И с грим, и без грим- винаги е била удивително ГРОЗНА!Защо ли наричат тази безлична женица хубава?

на мен ми харесва и то много. хубава и стилна жена.

Никакъв грим не може да спаси това чучело Виктория Бекъм.... Абсолютна злоба и грозновата нереализирана домакиня

На тая земното кълбо ли и е на плещите?????

Тая бих я вързал на лозето да плаши гаргите.

Е, не е като да не може да си позволи пластичен хирург, който, поне малко, да повдигне тия клепнали вежди?!

А пък аз видях сутринта Ана Цолова с рокля в " кравешки принт" . Наистина приличаше на крава от породата " черно-бяло говедо"

Тази си е жив пример на приказката " Пази, боже, сляпо да прогледа".

Тая съвсем вампиряса. Никога на лицето й няма усмивка. Вечно има вид на яла мръсни хлебарки. Горкия слънчев Бекъм.

Единствено хлътналите бузи стряскат, другото си е съвсем наред.

Да, наред й е, особено цицте, които е избутала до сливиците в неуспешен опит да създаде илюзията, че са по-големи.

Парите виж в какво превръщат човек буквално Вампир! И хиляди пластични и други измислени неща да се правят нищо не помага остаряваш още от млад това е истината.

Идеята на този грим е точно такава, каквато сте я усетили. Единствено Викторийка си е малко стряскаща - със или без грим!

Преди години НЛО-то пееха една песен....Малийййййй, страх"! Ей такива чувства събужда у мен тая особа.На никаква снимка не съм я виждала усмихната, може би това й е патент, знае ли човек?

Карикатура...

не ми е притрябвало да ми се усмихва.Но има нещо което се нарича ЧАР,излъчване.А точно тая няма нищо такова,не че гроздето е високо,а не бих отишла за нищо на света в англия.Мразя ги англичаните,те винаги са играли против нас.Не ме интресуват ,но да не ми ги навират.

Много хора не знаят, особено поколението на "демократичното" образование не знаят ,че благодарение на Британската империя след края на руско-турската война България е разпарчетосана.

Гроздето е кисело, щото е далече!

ти си смотана

Има вид на малтретирана жена.Да не би Дейвидчо тайничко да я поступва.

От далече страшна, от близо - верно бе! Никога не съм я харесвала, какво толкова ни я навират. Може да има хубаво тяло, но лицето й е толкова безлично...Винаги намръщена и с физиономия на мъртвец. А грима може Дейвид да го е правил, ако й е избягал от страх гримьора.

Какъвто и грим да и мазнат на тази маймунка, все е това. Грозничка си е.

аз пък не смятам, че е лош грима - има нещо диво в него, но защо това трябва да е минус... други минуси виждам в стайлинга й, но как да е... а тези дето се жалват, че не се усмихва - спокойно, тя на когото трябва се усмихва (поинтересувайте се ако ви е грижа толкова)...

Една абсолютно обикновена селска пръчка. А представете си ако беше българка с 400лв. заплата на какво щеше да прилича .? живата смърт

Виждали ли сте това чудовище поне веднъж усмихнато. Горкият Бекъм как понася този звер?!

Я да видим дали Виктория Бекам може да ме стресне повече от сметките за тока и парното, от ужасите в парламента и корупцията на всяко ниво. Тъй съм претръпнал, че и без грим да се появим, и още филъри да си натъпче в бузите пак ефект нула. Всеки ден като гледаме председателя на парламента и сме свикнали с кукери и чудовища.

Има и нещо на тази жена, някаква мъчна и тежка мъка я измъчва. И по- добре да си управи усмивката пластически като не я харесва, отколкото вечно да се дзвери така прокълнато.

виктория е плутонянка затова гледа сериозно.а ко занете какво е плутонянка де...

А обиждахте Антония Петрова на крокъдайл - онази поне не е плашеща - тази ме плаши

mrsmith

Нищо и няма на грима. Добре е съчетан с тоалета. По-скоро фотографите не са си свършили работата като хората. Една лоша снимка и дори най-голямата красавица може да излезе като крокозъбел.

Сега изглежда на мода са семейства Адамс, и откровени грозотии.

вук отвсякъде

На снимка с армейски противогаз от 1956 година изглеждам като Мерилин Монро пред тази лигава росомаха.

Тая,винаги ме е плашила.Прилича на зомби!

Веждите са й много грозно дебели, изобщо не е женствено...

Давиде, вържи я таз змия пред вратата да пази - комар няма да припари!

Това не е новина. Тя винаги е била грозна. Сега някой реши да го каже и ще го превърнем в новина. Ами не е. За някой може да е симпатична. За друг да е запомняща се. Но никога не е била красавица. Това е само мое мнение. Не знам какво е мнението надруг.

Тя и Ангелинка Джоли- Кокаинова са пример , как тръгващи по нанадолнището жени , попадайки на подхудящ мъж , почти стават хора .

редно е като даваш квалифицирани мнения да пишеш грамотно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Теб те е срам и името си да напишеш на български , тръгнала Минка да съди ! Извади гредата от окото си , преди да търсиш сламката в чуждото !!!

Gal

Незнам Браде какво точно имаш предвид...кой на кого е попаднал....

Има предвид, че и Бекъм, и Пит са стабилни и свестни мъже, за разлика от жените си, които са не дотам психически стабилни, така да го кажем. И присъствието на такива мъже да тях им се е отразило благоприятно най-вероятно!

добре професоре. хахаха

мортиша от адамс абе вампир женски

Много е готина с този леко нестандартен грим, не знам кой би го нарекъл стряскаш.

От времето на Спайски-те,когато дъщеря ми бе тинейджърка и се прехласваше по тях до ден днешен на съм я видяла УСМИХНАТА и със ЯСЕН ПОГЛЕД!!!!!!!!!!! Пък ако ще и златна да е както казват хората!

Нещо вампирясала,Бекъм спри я , бе човек

Всички, с изключение на Дейвид Бекъм и Колин Фърт излеждат ужасно. Но Виктория наистина е гримирана и лакирана по последна мода. И в редките случаи,когато е усмихната пред обективите, е много приятна и чаровна. Просто си е избрала поза и си я следва.

Съжалявам, не мога да се съглася. Да, гримът й е по-различен от обикновено, по-"мрачен" е, придава дълбочина и загадъчност на погледа, по-експресивен е и допринася за по-драматично и изразително излъчване. Единствено е трябвало гримьорът й да нанесе малко повече коректор/хайлайтър под очите, за да озари погледа и да прикрие следите от умора и тъмните кръгове. Освен това гримът й е много добре съчетан с тоалета й, който е в леко екстравагантен готически стил. Харесва ми и то много, Вики е прекрасна както винаги.

Оногондури с произход,отколкото демони като тая на снимката.направо сатанински изглед.А Оногондурите са древен народ с интелект ,история и всички екстри,тогава ,когато не ги е имало англосаксонците.

Това нещо Виктория, никога не е изглеждало като хората....Винаги гледа като недостатъчно здрава психически......Грима е последния и най- маловажния и проблем според мен.......Сори, Бекъм......:)

Антипатична жена. Изглежда нещастна и зла. Но евала за брака им с Бекъм. Стабилни са, което за известните е доста необичайно.

При една разходка из Странджа ще се натъкнете на много като нея, разпознават се зигзагообразната шарка по гърба! ;-)))))

Може да е някаква нова мода....знае ли човек? Може да са я поопънали и запълнили и физиономията да и се е сменила. Може просто да си изглежда така. На мен не ми харесва, но ако мъжът и е щастлив с нея, кои сме ние та да съдим хората? Но не ми харесва! :)

на мене пък ми харесва.