Мис България: С близначката ми не се разбирахме

Симона Евгениева признава, че нейното детство е било доста бурно и изпъстрено със скандали между нея и близначката й Даяна.

Обратно в новината

Коментари - Мис България: С близначката ми не се разбирахме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая успех. Дано начинанието да е истинско а не някаква схема за точене и пране на пари. Макар че в България да си "селянин" продължава да бъде нещо обидно. За жалост.

Симона, така, колкото си красива, ти пожелавам да станеш и толкова щастлива. И богата, разбира се. Цитирам проф. Димитров-ние сме малко шибана държава. В Америка, за разлика от България, е гордост да си фермер. Мисли и работи по американски и сигурно ще успееш в живота.

Ха, кой се обади пак от пилона? Райненце, как си бе мило? Колко вишУ завърши още?

Това вече е новина! Една крава, отглежда кравички?!

А бе тя и със себе си не се разбира, ама е виновна главата и, че не я слуша

Ама и тая е едно голямо теле :)

Да, само у нас да се трудиш в животновъдството е долна работа, но да си мис-не! В нечии глави такава комбинация не се побира! За тези глави по-добра е новината за ноктите на Антония Първанова - също голяма миска! Забравихме простите нещ!!!!

Похвално,полезно и позитивно е да отглежда животни и всички щяха да се възхищават на това.Но защо и трябваше да се резили като кандидат за най-красива българка като далеч не е такава.Това дразни аудиторията,че много хора нямат реална представа за визията си и не само, а се напъват за там където не им е мястото.

Близнаци да не се разбират значи все едно се плюе сама в огледалото - проблемът е в нея :)

Тази и близначка ли имала - о, ужасТ !

С таа къв як аграрен мушомицин мое да се прави...! Че пуснем офците да блеят, псето да лае, петела да кукугира, кравата да мучи а я ше язда ли ше язда! Баш като в порно клипа с онаа адреналинка. Яна ли беше, Ана ли беше...

а за бюста -напълно фалшив

Все трябва някой да отглежда телета, да сади домати, че всички станахте много изискани интелектуалци, верно с правописни грешки и очевиден идиотизъм, ама карай. Въпросът е кво ще ядете ако няма такива като нея.

Днес като петък 13-ти в дир-а да няма ден на уродите (демек фрик шоу по ингилизки)!? Тука тая, по-нататък стрина Тоца! Ужас!

На тази устата й е пълна с коронки - вижда се на снимката. Щом момиче на 20 години вече няма зъби. Как може това да бъде идол на цяла българия. Бизнесменката....

Мила ми Симона иди си при овцете и телетата.Това че мадам Калканджиева те е избрала- финансово,огромна част от българите не те приемаме за най-красивата българка.

ОПАААА... СТАТИЯТА ЗАЩО БЕШЕ ТОЧНО ЗА 5 МИН НА ПЪРВА СТРАНИЦА???? ДАНЕБИ ТАТКОТО НА СИМОНА ДА ПОЗНАВА НЯКОЙ ОТ РЕДАКТОРЧЕНЦАТА ТУКА????

Кога най-накрая ще направим така че такива долнопробни физеономии като тази и мейзер да не ни излагат по света?

Мис Азер ( байджан)

Злобата на българина няма край. Момичето е грозновато но не мога да разбера защо всички пишете глупости. Това тук си чиста завист!

Ами защото е глупаво грозновато момиче да бъде Мис България! Сега разбра ли???!

Хем казваш,че е грозновата,хем пък ,че завиждаме! И за какво да завиждаме,даже бизнеса й не е привлекателен.

И за теб кой бизнес е привлекателен - сигурно на проститутките или наркодилърите!?!

Слава Богу, че не си приличат. Тъкмо се притесних, че са две!

Въпросното момиче е в групата ми в УНСС. Говори се че е някаква на ректора Статев, който е ченге от ДС. Впечатленията ми от нея са че е доста под средния интелект. Постоянно коментираше за колите на тати и бати.

Знам коя си!

Глупости на търкалета и квадрати... поредния недоказал се в живота зависчия и комплексар..

Gal

че те интелигентни не се явяват на тия конкурси....

Jeni

То в УНСС отдавна прагът на интелигентност е много нисък!

Попринцип не коментирам статии но в случая съм шокирана. Това момиче има бенки- дефект по лицето. Вместу да ги махне с някоя процедура е тръгнала да си прави татуировки и пиърсинги. Щом това е мис българия значи критериите ни за красота са стигнали дъното!

Бенките не са никакъв проблем. Това момиче дори не е симпатично, няма абсолютно нищо хармонично в лицето си. Ясно ми е как е спечелила...

бенките са дефект на лицето само в очите на комплексари и злобни существа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имайки предвид , колко красиви Българки има се чудя как е възможно такива , като това девойче на снимката или т.н Тоца-крокодила да бъдат избирани да ни представляват на световни конкурси за красота .....То всъщност отговора е много прост -Красивите жени не се явяват на такива конкурси .

е кво се чудиш - на наистина красивите българки не им пука за подобни нагласени конкурси и въобще не се занимават с подобни простотии и заради това никога няма да видиш някоя наистина красива българка като Мис България. Просто ще си ги гледаме на улицата и ще им се радваме, а по тв-то дават само "скъпите" кифли, чиито цени, след като спечелят някакъв конкурс, скачат с няколко хиляди...

Наистина ли това човекоподобно е станало мис българия? Ако е така значи тати има дълбоки джобове

Боже, откъде ги взимат тия?

Откъде се пръкна тази """"""красавица""""""?

Грешка! Не красавица, а красТавица!

Пътувам непрекъснато заради бизнеса си, сподели студентката по стопанско управление. БЪРКАШ стопанско управление с СЕЛСКОСТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ. ТЕЕ*АА и в бизнесмена грозен!

В тази ферма ще подготвя кадри за Мис България по подобие на Калканджиева.

"телета и овце"

Таа е по зле от анита мейзер!