Валери Божинов: С Николета се развеждаме

Край на брака между Валери Божинов и Николета Лозанова, официално разкри самият футболист.

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов: С Николета се развеждаме | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака. Тери Пратчет

Е време беше фудболиста да се осъзнае, не може да се живее с проститутка, пък била тя и елитна

Eто един, който се опитва да отмие резила от живота си.

ууууууу! секс маниака е номер 1! и аз искам като него!:-)

"Дързост и красота" ряпа да яде.

Жената ви казва другоооооо...... Превод Мъже и жени внимание - к*валъка е не благодарен и не ще съчувствие.....

Значи е време четворката Николета, Алисия, Валери и Ники пак си сменят местата. И така - до края на света.

Сега каква ли комбинация да очакваме? То май не останаха много освен Николет-Ал и Вал-Ник:)

Дир-е, почти чувам страдалните ти вопли...Ами сега, какво?! Няма Николета, няма Божинови. Не се отчайвай, дерзай пак там в длъбините на пошлото. Ти оцеляваш, защото си хлебарка!

Яд те е, че съм мъж и заявявам свободно желанията си.

Не е вярно,това е долна лъжа.Докато не се изтъпанчи самата Николета в пряк ефир на истински независима медия/напр.BBC или CNN/с такова волеизявление,не го вярвам.Каквото и да каже Божинов аз така или иначе на него "априори" за нищо не му вярвам.Ако пък е вярно, че се развеждат,не мога да им помогна.Аз например не се развеждам.А дори и някога да го направя ,няма да тичам по вестници и сайтове да се хваля с това.

Ми как тъй,малиииии сън не ме е е хванало че Колета я я сърбят гащите.Серсеми,имаме хиляди проблеми, Вие само с лигави работи се занимавате.

И смятате, че някоя от изброените медии ще се занимава да "отрази" "изтъпанчването" на силиконова мухла с катран?! Излагате се!

Това е сарказъм, надали Лъжа си е и помислила че тези медии ще се заинтересуват от нашите парцали и парцалеси.

При тая празно няма.Скоро ще се изфука с поредния Пурко, когото е залюбила.

Изключително много се съмнявам, че Николета и Валери могат изобщо да пишат и четат, така че написаното във фейсбук е написано от някой нает човек, на който му се плаща да води пиар-а на тази антипатична двойка.

На Николета баща и е ром. Прилича на цигански музикант, потърсете снимки.

Тя да не е по-различна, вижда се от пръв поглед какви са предците й.

Повечето читатели се забавляват с тази новина за малцинствата в България. Но аз лично смятам, че тези цигански истории няма нужда да се отразяват в медиите.

Нов прякор - кътунджийката Николета Курволета. Много ще и тича

Най-добре е Николета и Алисия да се вземат. Коя ще е жената и коя мъжът няма значение. И двете са прости селски пръчки и си подхождат.

Абсолютно. И по същата логика може Валери и Николай да се вземат като и при тях кой е мъжа и кой е жената няма значение, защото и двамата са...ти вече обясни.

Сложих ти минус, защото считам, че Алисия не е проста. Алисия се държа достойно в цялата тази история, поведението и беше много точно премерено и изказванията и бяха като на възпитан и културен човек.

Много съ радва, че пиши за ромски семейства. То стана българи артък. Иде братя през 2020 година всяко трето българско семейство ще има ромска снаха или зет.

нямам търпение да идва 2020!

Уважаеми, дами и господа, ненавиждащи простотията и леконравието, бих искал да обърна вниманието ви към един факт! А именно как точно момиче от ромски произход, със съмнителен морал, възможности и ценностна система, успява да се превърна в печеливш медиен продукт? Сам самичка ли? Ако отоговорът ви е да - то би следвало момичето наистина да притежава особен талант, който отказвате да приемете. Ако отговорът ви е не - замислете се, кой стои зад нея и какво цели! Броят на коментарите е показателен за тенденцията и степента на профанизацията на бедния ни народ. Имаме бедно, склонно към проституция, необразовано момиче от ромски произход, нещастно в личния си живот, обезобразено от двуцифрено число пластични интервенции, което използвате за канализиране на негативната си енергия! Защо? Защо тя? Защо тя изобщо е медийна личност? Защо го допускаме? Хора, замислете се - вижте кои са героите на деня, вижте кои сме допуснали да бъдат! Всички ние - заедно. Не сме ли жалки самите ние? Ако не милеете за псевдо героите на деня, които медиите се опитват упорито да ни натрапват, редно е да ги убием с мълчание и с липса дори на минимално внимание или интерес, не мислите ли?

Добра новина за Карбовски, от кога и се точи на Николета.

MP - единица мега-простотия F - средностатистически футболист K - средностатистическа к...а MP = F.K

Честно, жал ми е за Валери.Дава всичко от себе си,иска да има семейство,деца, а накрая,устрои Алисия,сега НиЛо а оня градси бик, мамин Ники, ги употребява без ангажименти.

Рейтингът й е паднал, явно. Предния път магически се сдобриха след двумесечни жълтомедийни драми, когато изстреляха пилотното предаване, че даже и в шоуто го кани... После на Ласкин плащат, да бучи, за да вдига пак рейтинг/далеч не вярвам самоволно да я плюе тоя кретен/ и има ефект :) Сега да видим какво се задава :)

Тази дали и тя няма някое дискретно клипче във нета как се въргаля със някой:)При тях е мода да го правят:)

Много наша ромска принцеса принцеса, може би щяхме и царица да я направим. Обаче много свирки е направила и ще компрометира институцията.

Пак много изкараха.

Курвенски истории . . . . . Намерили на работата лекото и на хляба мекото.

Радост за младежките национали - давайте, че ще се намери и друг балабурник да я вземе, а козата си иска пръч (тя принц му вика)

Нищо, има и други тюфлеци

аман от евтини хора, както се казва-главите им не струват 50ст. те си правят прическа за 50лв дали изобщо имат бегла представа колко са жалки с единственото качество, което притежават-сребролюбието

Я, някой отбелязал на "празната врата", докато Валери пак нещо му пречело

Тази женичка си няма представа колко е жалка с това изказване..изпитвам жал към нея.

тъпи елементарни диви балкански субекти с морал на улична котка

Е, що обиждаш котките. Те не са разумни същества, какъв морал търсиш там. Животните си следват нагона.

Плюс това няма котки, които са нонстоп разгонени. Два пъти в годината за по 2-3 дена и си гледат дечицата, в останалото време са неутрални :)

Ststar

Нищо ново под слънцето. За Николета си има точно определение - куртизанка. А Валери да не се оплаква - имал пари и си купил услугата. И помнете: Мъжете управляват чрез пари и контрол, жените чрез секс.

Искам да си легна с нея.

Ми кво чакаш , ако имаш парици - дерзай

писна ми от Вики и Ники "общата"

Еми Валерко (Николетка) очакваше 5 милиона евро от Спортинг, но получи половин ... Няма тя работа вече с него.

Калпазанова винаги ще живее като принцеса, защото колкото и да е куха лейка е разбрала едно - човек живее както се настрои и както се чувства! Какво мислят другите няма никакво значение!

Влюбено беше момчето, но в неправилния човек. На кой ли глупак сега ще му яде парите и кой ще й плаща, за да я гледаме в тъпото предаване по БТВ? Да си вземех парцалетина, т.е. к..ва за жена е голямо наказание. Дано си е взел поука.

тая па,ако си ги ,,набие'' всичките на гърба ,ше заприлича на таралеж!принцеса била,парцалесата...

Лошо. Толкова сладка двойка бяха. Той известен футболист, тя известна с не знам какво. Поотделно ще се изгубят като личности и пак ще трябва да четем за Мъка Стоичкова и за бебето на Бедрос.

Щом се дава публичност,да си кажа и аз.Според мен Валери е добро ,но наивно момче.Съпоставен с Ники Михайлов,нали все по стъпките му върви,отстъпва много по тарикатлък,пък му се иска да е градски пич и жените го работят.Според мен това съсипа и кариерата му,което жалко от позиция на данните които имаше.Дано му дойде акъла и не пилее спечеленото до тук,защото рестарт на кариера,която на 22 години,слиза надолу в продължение на пет шест години,няма как.На него желая късмет и нов шанс.Николета? - тя пак ще се нареди,валерковци ,много.

Взе ми думите из устата. Моят мъж казва, че бил много талантлив, но че жените са провалили кариерата му. Преди, когато пак бяха тръгнали да се развеждат Валери Б. казваше, че много държи на децата си и че ще се опита да започна от начало с футбола. Дано да успее! Желая му добър късмет.

Като чета подобни "новини" и все посягам към настройките на AdBlock... Пък и тая реклама на фейсбоклука... Зомбита колкото щеш!

Вълчицата май се оказа една зас.ана кучка.

Футболният талант на Божинов се оказа един голям, празен балон. Браковете му също. Защото и самият той е един балон.

Искрено вярвам тази Николета вече никога да не показва, за да си отдъхнем от тази пошлост.

Е сега се взеха Валери Божинов и Ники Михайлов!

голям праз!