Алисия: Нормално е с Валери да поддържаме връзка

Алисия се възмути срещу информация, която сайтове публикуват за нея, според нея "под диктовката" на определени лица.

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Нормално е с Валери да поддържаме връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мен кога ще ме включат в сексвъртележката? Абе тия четиримата защо не вземат да се съберат в нещо като хипи-комуна - така децата им ще си имат по две мами и по две тати, ха-ха-ха. И повече никой няма да може да заговори за изневери и рога, всичко ще си остава в "семейството", хи-хи-хи.

Валерка, ела си тука бате, иди да играеш в цирк "Балкански" с песовете от отбора "Наше куче" и подкарай яко моторетките на де що има чалгарка в БГ! Е те това е лайф изпълнен с "йекшън"!

Престанете с евтината реклама всяка пролет....едно и също.....до втръсване....много, много елементарни новини....

дир-ът, кажете за джизъса и куини де!

Само за това мисля и не мога да спя. Това ли е най-важното като новина за България?

Тези са като циганите - само си ги разменят.

Много са хубави Николета и Алисия, но са практически неразличими, изляти по форма в съвременния лайфстайл. Предполагам, че футболистите ги бъркат и от този факт следват всички тези неприятности, все по едно и също време.

О небеса, каква новина. тия чалгарки и псевдо футболистчета с тауси,нямат ли си други неща за правене

каквото е нивото на държавата като цяло,такова е и нивото на хай лайфа. друг е въпроса дали въпросните лица са част, от този хай лайф.вижда се че много хора се вълнуват от личния им живот,други не искат да четат подобни новини.въпрос на предпочитания.нека не обвиняваме дира.те просто трябва да запълват страницата с нещо...

Ти също явно се вълнуваш от този псевдо хай лайф и пишеш тук, така че не коментирай другите. Първо слагай главна буква, елерментарно условие за граматика. А, по отношение на Алисия, не я харесвам, но е в пъти по симпатична от Николета, която уффф е страшна на екран, тези скули направо ме втрисат. И е глупава, и е грозна, и е страшна, и за нищо милата не става, но явно има хора, които я харесват.

Но не е нормално посточнно да ни заливат с вашата помия.

връзка ? Финансова ли ?

Жалко, че е чалга певица. Иначе бих я харесала и определено е по-интелигентен и нормален човек от Николетка

Мнооого интелигентна. Спомням си как преди години във Вот на доверие каза, че спътник на Земята е Слънцето.

Това ли е най важната новина ....ах кок нямам власт ....всичко на Белене

Абе какви са тези измислени красавици. Ама то и футболистите ни са измислени, така че са си лика прилика.

Важното е, че съсипаха Божинов като футболист. Особено с Николета изведнъж почна едно затъване без край. Алисия явно го командваше и разбираше откъде идват парите, а не като циганката за която е важно да покаже на кой остров я плющят, а на футбола - майната му.

Искам да ти сложа 100 + ,но не мога.Много точен коментар.Дано Валери се осъзнае/но едва ли ,доста е тъп/,че тази Николета ме изсмука парите.

Cега, и двете реват,,та чак квичат!! .."га ядаа кифтеата ,не реваха??? Cигурно нямат парици вече и да си купят онези дето са "с крилца",...ами си слагат торбички от Kауфланд ,отдолу като протекът ....за туи реват сега..xaxaxaxa..!

До каква степен е паднало нивото на всичко в многострадалната ни родина показва факта , че ни занимават непрекъснато с тези две нули!? Очевидно няма нищо по-значимо...

Уважавам Алисия като майка и светска персона. Момичето се държи възпитано и не напада просташки. При всички опити да бъде замесена и използвана в чужди конфликти, успява да стои в страни и да не пада до нивото на разни необразовани и инфантилни "врагове". Очевидно приоритетите в живота й са детето и кариерата.

тая нема кой да я челастри ли?

Пак ли тая ревла,край няма шуробаджанащината им.

Не знам коя къде е ревала и сега другата къде мрънка, поне Алисия не изглежда изтъкана от злоба и едва ли е записала в актива си всички футболери на страната.

И пак се започна едно менкане, а цяла България трябва да ги следи в захлас.

Не слушам чалга и не мога да се сетя за една нейна песен, но харесвам Алисия. Тя е една от малкото в публичното пространтсво с добър публичен имидж. Алисия се държи сдържано и достойно, говори разумно и грамотно, и пази дистанция от конфликти с трети лица. Все си мисля, че без интелект това не може да бъде постигнато. Да не споменвам, че жената работи и изкарва собствени пари вместо да зависи от мъжки подаяния.

Аске, ти ли си ма душа? Освободи ли място в гардероба и спалнята за Валери? Нали пак ще си го прибираш...

Напълно се съгласявам с Вас. Да, наистина поведението на Алисия е много сдържано и премерено, и никога не си е позволявала да създава изкуствени скандали за да си прави ПР. Достойно, незлобливо и възпитано отговаря на нападките по неин адрес. И да, Алисия е ерудиран и образован човек - завършила е испанска гимназия, а след това "Социални дейности" в СУ "Св. Климент Охридски".

Аз съм на същото мнение.

Бегай от тука ма, Лифтинг!

При другата лифтингът е кофтинг.

Имала нормални отношения с бащата на сина си. И от кога? Откакто загуби няколко дела за баснословни издръжки и Валери реши да ти дава повечко, че да може да вижда сина си?

Напълно права в претенциите си беше Алисия да иска висока издръжка от баща, който спокойно можеше да си я позволи. Срамно и жалко за бащата е, че сам не предложи най-доброто за сина си. Само в България може да се счита за ненормално това, че майката иска най-доброто за детето си - типично мислене на жалки и злобни същества, чийто смисъл в живота е другите да са зле.

Бащата дава 2 бона, а тя иска 20 бона на месец и милион евро и 4 почивки в Дубай, за да си обновява гардероба. Ехх, тоя манталитет на селските пръчки. Щом бащата има трябва да се харчи всичко и да се живее като руските олигарси. Че като има трябва всичко ли да се профуква. И то за клипове, парцалки, песни, операции и други екстри.А той футболистче с 2-3 млн.

Дировци престанете да ни занимавате със семействата "Иди ми ,дойди ми", и да преписвате от фейсКлюка кой какво измъдрил с 2 си грама мозък от гореспоменатите.Проявете малко самоуважение.

За да няма никакви спекулации по въпроса, предлагам на бившите му и бъдещи съпруги да си направят клуб по интереси. Защото, както я е подкарал Валери, сигурно ще има още доста такива. Даже има слух, че е решил за всеки вкаран гол, да си намира нова съпруга. Но това, разбира се, са само вражески слухове.

Стою

За всеки вкаран гол?! Чий гол - негов, или се броят и другите? И какъв гол - футболен, или... дедов? ;) ...

Прекрасна е! Жена с възпитание, стил и класа, която не желае да се замесва в пошли интриги и да си прави ПР от евтини конфликти. Алисия винаги се е държала на ниво, демонстрирала е толерантност и поведение и е била много умерена и лаконична в изказванията си, когато те засягат личното й пространство. За съжаление, името й често е намесвано в грозни скандали от трети лица, като Николета например, която обожава да си прави ПР като излива помия върху другите.

И Николетка и Алисия са от едно и също контейнерче за боклук-чалгата.

"Достойнство"?!Ася не знае значението на тази дума.Не се държа достойно, като се разделиха с Валери, ходеше да скимти по кабеларките, как е зарязана и го изкара най-големия злодей и прелюбодеец, настрои обществото срещу него.Не се държа достойно и цивилизовано, като наказваше и унижаваше бащата на сина си, натрапвайки на детето друг мъж за баща и афиширайки,чрез безброй снимки и изказвания, че той бил по-добър баща за сина й.Не се държи достойно и сега, репликата"гледам сеир" е толкова безумна и селска.Тя една дребна душица, провинциалистка до мозъка на костите си, злобна и отмъстителна.А да кажа какво означава "миндил" понеже някой пита-евтина, долнопробна, лека жена.

Hе,не си права! Mиндил,..означава бадем!..

ако щеш и брадата да си оплюеш, обществото е на страната на Алисия. Факт.

Стил и класа притежава херцогинята Катрин Мидълтън. Госпожицата Ася Дойчева е продавала салам и сирене, а после си е продава г.за за телефонче с капаче от Пехливанов, за силикон от Хриси Гущеров, за апартамент в Изток от Валери, за джипче от Перуканчо. Мерси от такива ерудирани и "класни" жени, дето с едната ръка гали с другата курец вади.

Супер комплексарско мислене имаш! И какво от това, че е продавала салами?!? Срамен труд няма. Точно обратното - в неин плюс е, че е тръгнала от нищото, а днес всеки знае името й.

Баси , що няма коментари ?

Всичко е казано, нищо интересно.

Ххахаха,върха си !