Николета: Някои жени са истински вампири

Бившата щастлива футболна съпруга Николета Лозанова отново започна война с предишната жена в живота на Валери Божинов Алисия.

Обратно в новината

Коментари - Николета: Някои жени са истински вампири | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мяза на намазана с ла.на. И мисли, че много й отива.

Перефразирам поговорката Присмял се хърбел на щърбел: Присмял се караконджул на вампир.

На пазара е отново вехта, тунингована турска циганка! Като бонус се предлагат и венерически болести! Носи точно толкова на бой, колкото и харчи

Това, на снимката, най ми прилича на говнишарски бръмбар.

Никога не пиша коментари, но изказването на "жената вамп" ме провокира. Който и циганин от някой затвор да хванеш и да го гримираш по подобен начин, ще заприлича на въпросната вамп. Кич и пошлост лъха не само от плеймейтката, но и от съперницата й, въпреки претенциите и на двете, че са "стилни". Представям си ги как след 50-тина години двете вече осемдесетгодишни бабички ще продължават да се плюят и да го правят общонародно достояние.

Кой ще я вземе сега Николетка? Много отслабна, скомърца се направо. Няма да намери такъв млад, богат и известен като ВАлери, дето си вади парите с честен труд и дето беше готов на всичко за нея.

по-внимателно със свирките!!!

Оф как ни занимават с глупости: и Валери, и Николета, и Алисия са от един дол дренки, дребни душици. Не си заслужават вниманието.

Да, а ти си най-големият!

Аз жена вамп не виждам на снимката! Само едно чучело и л*йно, при това рядко, за което хората са казали да не бъркаш, че ще те опръска! Грозна е, и то много, а е още по-глупава и проста! Предаването й никога не го гледам!

Мястото й е в някоядолнопробна кръчма на село!!!!! Куха е като пън!!!!!!!!!!!!!

Направо изсмукват мъжа през сламката му :-) Има и друга дума за тях - мине*йки

се описва от трето лице ;-)

Тази турска циганка много си повярва !!! Откакто смени шалварите с маркови парцали и реши че и е поникнал мозък .

Да така е, вампири са ( някои ). Но ти си най-големия вампир, който може да се срещне!!! Пази боже да те не срещне човек.

Чудя се защо са я нарочили за красавица, като за мене тя е даже грозна. Дълго време се е залъгвал с нея Валери

Тая Николета я видях оная вечер в "предаването" й, е тя тая станала ужасно грозна бе. И с гадния си противен глас като вземе да мяучи.... Ама като има тъпаци да се надъхват на тая амортизирана мекица...

амортизирана мекица :))))))))) голям смях :))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Златотърсачката пак е в обръщение в търсене на нещо по- заможно, нали "законния засега" рита в трета глуха, жалко за децата с такива родители...

До кога ще стои тази "велика" новина?

На снимката прилича повече на зомби тип "walking dead".

А коя е тя,че и отделят толкова внимание?Жена ,омъжила се развела се -голяма работа!!Ако много ,,лае'' срещу другата глупачка може да е от ревност,че божинов не е разлюбил Алисия

Алисия не е глупачка, напротив. Алисия е умна жена.

пази боже сляпо да прогледа

Абе то това хора ли са?! Защо ни занимавате с отпадъци... И тоя великия ритнотопковец... Толкова добре почна сега къде е ?! В 15 глуха...

Защо продължава да бълва гущери , насити й се и сега ще я смени с друга. Тя си мислеше, че ще е вечно до него ли? Всичко се връща. А този мухльо трябва да остане сам , за да почне да уважава жената до себе си.

Тя няма нужда да се превъплащава тя е точно такава.

И ти си една от тях.

Лора Каравелова,Дора Габе,Елисавета Багряна,Яна Язова,мара Белчева-красавици интелигентни,образовани-истински хай-лайф,а сега селяндурки прости чалгаджийки.За това сме на това дередже,защото ни се натрапва изметта.Като въшки на чело.

баш вампирката !!!

Кухи лейки.

искуство е да си гримьор от една дърта циганка правиш нещо красиво. николето плащай добре на тези които те променят 100 процента преди снимки. а иваче като те пуснат в някое гето няма никой да те познае.

INACHE ZA LUBOV GOVORI........AMA KAM PARIRITE I E LUBOVTA.NIKOLETKE LAKOMIATA NE VODIDO NISHTO HUBAVO.......

А някои- крокодили със самочувствие!

Днес гледам снимка на Николета с Гущеров младши. Опс, грешка...Какво се оказа? Николета като и ледам снимките във фейсбук вече докарва визията на Мара отварачката и като видя Марчето я мисля за Николета. И обратното. Но вече е късно да сменят хирурга, няма останал материал за експерименти...

Видяла се е в огледалото:-)

Говори се, че е новата метреса на Свинчо! Така, че да не я мислим ...

Свичновци в тази държава има много. Кой по-точно свично от всичките свине е яхнала тази?

Делянчо.

Хайде вземете се съберете накрая Николери, Николетка, Николайчо и Ася, вземете си направете едно голямо ганг-банг парти заедно и вземете се укротете вече, че ми писна да ни заливате с брачната си и извънбрачната си помия. Иначе по-голям вампир от туй чудо на снимката има ли?

Вампирка и сукуба си скубят косите в ритъма на мазен кючек. Безценно! Както казва един бъдещ класик: "В България някои хора са готови и да на*бат козичка, само и само да са в медиите."

Aма тази простакеша сас осмокласно образувание,пална циганка,и наи голиамата курутрошачка,и все по сметка,за много пари се продава,от нея по голям шезофрениски вампир ниама да се пракне!Еии Валерка събоди се,и си намери едно селско момиче,хем да те обича и ужажава,и да не те прави за смях!

:)))) ..май си пропуснал часовете по български език и граматика..

То училището май е пропуснал, иначе верно ги нарежда, :-)

Е как така развели се с едно бракоразводно дело? Нали направиха две сбатби, за да осигурят щастието си, значи трябва да има два развода! Ей, тия вампирки всичко си могат и това то!