Дъщерята на Дони и Нети с ТВ дебют

Въпреки че Дони и Нети предпочитат да пазят далече от медийното пространство дъщеричката си Лилия, малката сладурана все пак направи своя ТВ дебют.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Дони и Нети с ТВ дебют | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е сладка,но обезателно на доктор за очичките ...дано са отишли

Нищо му няма, хубаво си е, да е живо и здраво!

АКА МИ СЕ

Ми посети 00 или зад някой храст както яно си свикнал.

Детето си е много хубаво и има интелегентно излъчване за разлика от децата на чалгарките Мара,Анелия,Емилия, Курволета и тн.

ПО-ДОБРЕ КАЖЕТЕ ЗА КУРВОЛЕТА И ВАЛЕРКАТА БЕ

Влез във фейсКлюк като искаш сведения за футбалерко и кухавелка.

Това ангелче /не е случайно, че идва от тези родители!/ , определено е от новата раса хора , който постепенно ще заменят чалгаджийския матрял, който напълно си заслужава гербавите мутри и вожда им ББ, заслужава си мизерията, комплексите и уютната си кончинка, която мрази, но не иска да напусне! Мрази си матряла и всичко, което е по-различно от кочина! Но....Бог си знае работата! Който разбрал-разбрал!!!!

Някой не си е пил кристалните хапченца. ;)

Имате нужда от професионална помощ. Честно, не е ясно кой е по-зле: плюещите по детето скотове или лигавите инфантилни превземки на разни просълзени лелки. А детето на Дони и Нети е сладур.

А ти gray какъв си; навярно сив-като името си.

Вярно е , че детето не е най-сладкото на севта , но то не е по-различно от дъщерите на Ива Екимова , Гала Глория и т.н. , които вече трябва да имат собствен чар и красота , но нямат. И въпреки това ги навират насам-натам като големи хубавици и супер таланти. А това е едно малко дете. След време ще си оправи и веждите и нещо друго , но сега какво да направи?

Именно поради тези злобни коментари хората са били решили да не си излагат детето на показ. Правилно решение, както виждам.

ЧЕТИ,БЕ,МНОГОУМНИК!! "Въпреки че Дони и Нети предпочитат да пазят далече от медийното пространство дъщеричката си Лилия, малката сладурана все пак направи своя ТВ дебют. " ЛАФОВЕ ,УЖ НЯМА,АМА,ТО СЕ ЗНАЕ-ИМА И СЕ ТИКАМЕ ДА ЛАПКАМЕ МАНГИЗА ОТ НЕВРЪСТНА ВЪЗРАСТ,НАЛИ СМЕ ДЕЦА НА ПРАВОИМАЩИ РОДИТЕЛЧЕТА!?ПУСТО ЛИЦЕМЕРИЕ! НЕ СЛУШАМ КАКВО ДРЪНКАТ,А ГЛЕДАМ КАКВО ПРАВЯТ! А ВИЕ СТЕ БЕЗОКИ ЯВНО....МНОГО СЕ ДЪРПАЛИ,ХАХА,АМА ГИ НАТИСНАЛИ ЖЕСТОКО И...ХОП НА ЕКРАНЧЕТО ДА СЕ ЛИГАВИМ ОТ НЕВРЪСТНА ВЪЗРАСТ ОЩЕ! НЕ ДЕЦАТА,РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ...А КАТО ПОРАСНАТ ДЕЦАТА-И ТЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ,ПРЕДАВА СЕ ПО РОДОСЛОВИЕ И ГЕН!

ЩО за ИЗРОДИ СМЕ СТАНАЛИ,щом не можем да се зарадваме на едно малко детенце.Това общество ме плаши!

КВО ДА МУ СЕ РАДВАШ НА ТУЙ ГРОЗНОТО УРОДЧЕ???

Може да не е най-красивото, но да е талантливо като родителите си, защото те наистина са талантливи хора.

Ти си един нещастна вересия, болна от злоба. За такива като теб хората казват, че до обяд мразят другите, след обяд мразят себе си. Я кажи само в тази тема колко пъти наплю на хората детето!

Да е живо и здраво милото детенце, но е доста, хм.., как да се изразя... А бе не е да припаднеш от възхищение като го видиш. Ама тя и майка му без тоновете грим и десетките часове на ден, прекарани в салоните за красота, не е нищо особено.

ОТВРАТИТЕЛНО ГАДНО ДЕТЕНЦЕ С ЕДНА ВЕЖДА ХИ ХИ ХИ

ВАМПИРЧЕ КРЪВОПИЙЧЕ КАТО БАЩА СИ

доста досадни са Дони и Нети.

Колко много негативни коментари за едно сладко детенце.Не е хубаво така."Кои били нейните родители....голяма работа че е дете на Дони и Нети....и др".Все пак е дете на публични личности,известни.Няма лошо в това.Такава злоба и завист ни тресе,че надали скоро ще се оправим.Особено злоба към малко дете.

"Кои били нейните родители....голяма работа че е дете на Дони и Нети....и др" ГОЛЯМА РАБОТА Е,ЦЯЛАТА РАБОТА Е! АКО НЕ БЕШЕ ТАКОВА Т.Е ТЯХНО,А ДРУГО ДЕТЕ-ЩЕЩЕ ДА ЗАЕМЕ МЕСТЕНЦЕТО АМА ДРУГ ПЪТ! ЗА НОВАТА "ИНТЕЛИГЕНЦИЯ" В БУЛГАРИЯ МЯСТО И ВЪЗМОЖНОСТ СЛАДКИ ВИНАГИ ИМА! ИДИОТСКА СТРАНА С ИДИОТСКО СТАДО,ЕЛЕМЕНТАРНО И ПЪРВОСИГНАЛНО...

Тази глупост, че всички деца са красиви и сладки е почти същата, като разпространената лъжа, че родителите обичат всичките си деца еднакво. Ами не, не ги обичат еднакво (казвам го, защото при мен е така), както и е факт, че има много грозни деца. Специално за детето на ДоНети искам да кажа, че това дете НЕ Е КРАСИВО, лично мнение, пък вие си пишете каквото искате

Напълно съм съгласна. :)

От човек, който казва, че не обича еднакво своите деца какъв ли коментар да очакваш.

Погнусих се от всичко написано до сега, затова мисля да не пиша нищо.

Вече написа.

Според мене повечето хора тук изливат негативизма си по-скоро към предаването на двете кокошки Меги и Нели и към късоръкия им продуцент денис ризов, към начина, по който е направено предаването, съдържанието и как се води ! Те са въвлекли в блудкаво-сладникавите си истории и детето!Това предаване отдавна трябваше да изчезне, както писаха миналото лято, че няма да се върнат

Хубаво някои коментират и оценяват външния вид на деца (като онзи дето давал на детето 3 по шестобалната) но вижте статията за родителите които са си направили татуировки по краката същите като рожденните червени петна на малката си дъщеричка. Направили са го хората, въпреки че смятат дъщеря си за съвършена, да не се чувства толкова зле от хорските погледи и коментари. Защото в днешно време и децата не са пожалени от тъпия стремеж да се квалифицират и оценяват по външност. Това пък дете са го снимали в някакво предавне за бащата, като част от семейството. И после тука са изтропали някаква смехотворна статия за ТВ дебют и се почва орисията на коментаторите.

АЙ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЗА ТОЯ "ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ" НА НАРОДА ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗДРАЙВА ЧОВЕК,БЕ! КЪДЕ СА ВИ ПИСАНИЯТА ЗА НЯКОЙ УСПЯЛ БЪЛГАРИНВ ЧУЖБИНА,ПРОЧУЛ СЕ,ОТКРИЛ НЕЩО,ПОСТРОИЛ ДРУГО,ЗАПОМНЕН С НЕЩО??? ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е НАВЪН ,А ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЛЮБИМАТА ВИ БУЛГАРИСТАНСКА ПЛЯВА?! СТИГА ПРОСТОТИИ,БРЕ! АМА КАТО Е ЛЕСНОТО ТОВА,А НЕ ДА ВИДИМ ХОРАТА НИ ЧИТАВИ ПО СВЕТА,НАЛИ?! КАКВО СЕГА-ТУЙ ЩЕ ПиЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯТА ЛИ?? ХАХХА,ГОЛЕМИ ЯЙЦА,ГОЛЕМИ ПРОСТОТИИ!!

Горкото дете. Прилича на майка си и на баща си. Горкото дете.

айде,булгаристанската простотия няма край! веднага набутват ,още като невръстни деца набутват и без грам спънка уреждат своето си гардже на топлите лесни местенца! потни вода не пили цял живот,така и с родата им до девето коляно....Забавата циркова за простата рая трябва да продължава,ама нали е проста рая-не ги бойкотира,гламавата,а ги гледка и слушка?!

ехо, циганина ....пил или си си хапчетата и ракията?

Е,че чия друга дъщеря да направи дебют?" Телевизията "вече си обслужва само "преданите","нашите хора"в България!Не е така ли? С ,коя телевизия да дадем пример? Където и да натиснеш копчето,все "наши хора" ,""борците за светлото бъдеще",и техните наследници! А,ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ-те отдавна НАПУСНАХА,а за останалите малка част ТУК,никой не се сеща,никой не ги ДИРИ-ТЪРСИ! А,защо ли???

Ти в ред ли си? Тези , които напуснали България били" истинските българи"! То бива наглост, бива простотия и тъпотия, бива демагогия, ама твоето надминава всичло заедно, че и отгоре. Хем избягаха от България ( за което никой не може да ги вини) , хем много " държат" да са най-добрите българи!! Хайде, си . сеир. ( Извинявам се , но този кретен ме вбеси)

КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН ЧЕ СИ ТИПИЧЕН БОЛГАРИСТАНЕЦ,ОБИЧАЩ КОЧИНАТА СИ?? НЕ ТИ Е ВИНОВЕН ЧОВЕКА! ДА НЕ МИ ТРОПОСАШ СЕГА ЛАФА НОВ КОМСОМОЛСКИ КАК НЕ ТИ ХАРЕСВАЛА,НО СИ ОСТАНАЛ ДА Я ОПРАВЯШ ,ДА Й БОРИШ ЛОШОТИЯТА,ХАХАХА?! НИЗКИ АКЪЛИ! ЗНАМ ВИ ОПРАВИЯТА,ЗНАМ ВИ БОРБАТА- ИЗБИРАТЕ ВИСШАТА ПАСМИНА(КОЯТО ДЪРЖИ И ЛЪСКАВО-ФЕКАЛНИТЕ ВИ МЕДИИ),ТЪРПИТЕ Я,ДАНДУРКАТЕ Я,РОБУВАТЕ Й И НА ТУЙ ЩЕ МИ РЕЧЕТЕ СИГУРНО ЧЕ Е ПАТРИОТИЗЪМ,ЛЮТА БОРБА И БЪЛГАРЩИНА,А?! ВИЖДАТЕ ЛИ СЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ?? НЕ,НАЛИ? ТО ТРЯБВА ДА ИМАШ НЕЩО,ОБЪРНАТО НАВЪТРЕ,ДА СЕ ВИДИШ КАКЪВ РОБ СИ НА ЛЮБИМИТЕ ВИ ГОСПОДАРЧЕТА,КОИТО ОСВЕН ДРУГО ВИ ЗАЛИВАТ С ТАЯ МЕДИЙНА ЛУСТРОСАНА ПОМИЯ! НО Е ГОТ ПОНЕЖЕ ВИЕ СЕ ХРАНИТЕ С НЕЯ!СОРРИ,НЕ ЩЕМ ДА ВИ СЪСПОДЕЛЯМЕ РОБУВАНЕТО,НЕ ВИ ЩЕМ СБЪРКАНИЯ ОБЩЕСТВЕН КОЛЕКТИВ "АЛА БКП" В БЪЛГАРИЯ!ЛЮБЕТЕ СИ СЕ ТАМ,ВЕЙТЕ ЗНАМЕНАТА И ЗАЧЕВАЙТЕ ПОРЕДНИТЕ СИ ПРОСТОТИИ И ПАДЕНИЯ!ЗНАМ,ЧЕ СТЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ РАХАТ! ОК,МОЖЕ ДА НЕ СИ РОБ НА ОНИЯ,МОЖЕ ДА СИ ИМ СЛУГИНЧЕ НА ТОПЛО ЩАТЧЕ,ХАХА,АМА НЕ ПО ВРАТ ,АМИ ПО ШИЯ! ЧАО ВИ ОТ КОПЕНХАГЕН!:-)

от вчера го гледам........... гледах,гледах,от моето по хубаво не видях

Това е голяма новина! Още един дежурен за предаванията, който ще ни натрапват всеки ден.

Ей, какво намирате някакви дефекти на едно 5 годишно дете? Достатъчно е, че е българче! По добре да се радваме на всяко българско дете вместо само да коментираме външния им вид, пък това дете си е и хубаво.

има ли грозно дете,бе,глупако умни??хващай кирката и лопатата и заминавай да бачкаш,не се втелявай !

притесненията. Тя само да има талант, пък тогава да отиде в коя да е друга страна, където изобщо нищичко не са чували нито за баща й, нито за майка й, та няма как да я сравняват с тях. Но ако няма и смятат, като твърде много известни личности в нашата страна, да я уреждат да става известна, с какво друго да я сравняват? Бас ловя :), че 99 % от мамините и татини "звезди", ако се явят на някое чуждестранно щоу от типа "... търси талант" няма да стигнат до втори кръг, а тук всеки ден четем за тях, че и като кажем истината за липсващия им талант, веднага ни заклеймяват като злобни хейтъри. Ами нека се докажат някъде другаде, де! Ама да не се окаже, че и там са "хейтъри"?

Искали да я пазят от медийте,ама иначе я бутат под прожекторите?? След 4-5год.може да гледаме малката Лили в някой филм,само защото е Лилия на Дони и Нети ! Иначе нищо лично!!

Медия в мн. че се пише медиИ !

дя-до

Псулютно вярно. Тва детенце, да е живо и здраво, ако не беше на Дони и Нети, даже майка му и баща му нямаше да знаят за него.

ЗАЩО Е С ЕДНА ВЕЖДА ДЕТЕТО ?

А ти с колко вежди си? И защо си с толкова, а не с една? Айде стига се коментирали външния вид на малко дете. Не мога да разбера малоумни ли сте да пишете подобни неща по отношение на деца. После се чудим защо децата са така груби и нетолерантни едно към друго в градина и училище. Ясно е, щом слушат такива коментари в къщи какво да очакваме да коментират и те после навън.

Да е живо и здраво детенцето! А на всички, които плюят и обиждат-да не забравят, че всяка зло се връща.

Хубава дете.Нека да има щастливо детство и да стане прекрасна млада дама.Тия дето вечно плюят нека да се гръмнат.Ако неможеш да се зарадваш на едно дете си пълен нещастник.

Детето е чудесто ! Голяма сладурана !

Много е хубаво детето. Да е живо и здраво!

дя-до

То пък едно Дони, то пък едно Нети, то пък една дъщеря...

дя-до

Кво, бе? Що са нервите толкоз? Кво е Дони - една стара, смачкана шапка на цветни петна. Нети и това не е, пък детенцето... бе да е живо и здраво.

Детето е прекрасно.

дя-до

Сигурно е единственото дете, което си виждал. По шестобалната система удря максимум 3+.

Кои са тези Дони и Нети ? Две жени да имат дъщеря !? Изглежда съм много изостанал !

Не ги пускат по телевизия "Планета" и "Тянков ТВ", заради това не си ги виждал.

До 123. Ако ти си същият 123 от политическите коментари, мога да ти гарантирам, че никак не си изостанал. Може да се гордееш с чувството си на хумор.

Това не е чувство за хумор, а комплекс за недооцененост. Човекът иска да е забелязан.

Хубаво дете.С тези различни очи наподобява Александър Македонски.Явно това е кадем за бъдещи житейски победи.Дано!

прилича на баща си. ужас!

За съжаление е хубаво като татко си... Дано поне и да е талантливо като него.

Дете като дете... Да е живо и здраво!

Много си е хубаво детенцето, много се радвах за Нети, когато разбрах, че е забременяла. Тя е свястно същество и заслужаваше да стане майка. Колко години го чакаха и сега тук някой да плюе по тях е грехота.

дя-до

Там им е била грешката, че са го чакали. Трябвало е да го направят.

Голяма сладурана! Да е жива и здрава, много да радва родителите си. А та тия които даже и едно дете не харесват, ще кажа , че просто са за съжеление. Сигурно харесват политиците....

До всички пишещи във всички форуми и коментиращите - моля, не пишете съжЕление, съжЕлявам. Не е вярно това, все пак ,надявам се ,че пишат интелигентни хора. СЪЖАЛЯВАМ !

Нормално детенце,какво го товарят с определения като чаровно,талантливо...има хиляди подобни деца у нас,само дето родителите им не са неуспели звезди като Добрин Векилов и Антоанета Добрева,пак същата пародия като дъщерята на Данчо Караджов,дъщерята на Ицо,дъщерите на Насо Раев,сина на Евро,сина на....дъщерята на...баба Злата шурея.

Аз пък предпочитам да чета за интелигентни и най-вече културни хора и децата им, защото в случая Дони и Нети са интелигентни, а не за к.рвентията Никлозета Лозанова, Мара Отварачката, златките и пр. Впрочем, двете прости и грозни женоря златка- жълтото и златка-черното (особено пък златка-жълтото) не са ги разпърдявали скоро по жълтите медии - де късмет де...да изчезнат и двата миндила прости.