Мъжете спортуват два пъти повече от жените

Мъжете спортуват повече от жените, показва ново изследване, според което само една на шест жени е физически активна.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете спортуват два пъти повече от жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква стана тя. Жените спортуват по-малко и живеят повече, а мъжете спортуват повече и живеят по-малко. Нали досега се препоръчваше да се спортува.

Що за измишльотини? Що па требе задължително да спортуваме? Ей това не мога да разбера? Съгласен съм, че залежаването и заседяването са понякога пагубни, хубаво е човек да е в движение. Ама задължително да практикуваш някакъв спорт откъде-накъде? Особено пък във фитнес зала? Що ти трябва да плюскаш като свиня, че после да ходиш да гориш излишното гориво? Не можем ли да ядем по-умерено? Особено по Коледа и Великден става едно такова ояждане, че не е истина!

Напиши в търсачката BRUTAL STEPHANIE BERNOTA WORKOUT за да видиш какви упражнения можеш да правиш в къщи без каквито и да е уреди.

Ми и аз съм на това мнение. Не мисля, че трябва да се ходи непременно на фитнес, за да се движи човек. Не мисля и че ако една жена не спортува, това значи, че не полага грижи за фигурата си. Напротив- тези неща загрозяват тялото за мен. Правят го несъразмерно

Жените имат много сексуални партньори.

Лицеви,набирания на лост вкъщи за мъжете,пълни клекове без тежест-има и други упражнения. Фитнесите отнемат много време и немалко пари,а не са необходими,за да се поддържа тонус и здраве.

Къде да намеря лост точно в къщи? А да не говорим че не мога и един път да се набера, камо ли да се упражнявам, тъй че е напълно излишно това упражнение.

Продават се фабрични такива за рамката на вратата,ако си под 90 килограма. За моя случай /над 100/ просто си поставих самоделен такъв в коридора, анкериран в стените. Излезе ми към 100 лева общо да ми го направят и да го поставят-това са 2 месечни такси за евтин фитнес. Като не можеш,ще висиш на него,докато се научиш. Нали знаеш какво казало хипито на цигуларя,който го питал как да стигне в Карнеги Хол? "Practice,man,practice!";-).

Добър ден.. Масово мъже от 20-40 годишна възраст изглеждат по-добре от жените в същата възрастова група - паласки, кореми, двойни гуши - гробница направо

Toni

Хора, спортувайте, движете се. Не мързелувайте. Дайте малко от себе си-за себе си. Една тренировка във фитнеса е 8% от деня и струва 2.5лв.

Къде струва два и педесе бе? В най-миризливите фитнес мазета е по-скъпо.

В София, е пълно с фитнеси, които предлагат месечни абонаменти карти по 30 лв

Toni

TopFit. Виж го. Не е зле. Нов е , голям е.

На тебе кой ти каза че фитнеса е спорт. Не съм чувал нито за републиканско,нито европейско или световно по фитнес. Да не говорим за олимпиада.

С нула деца съм, не ходя и на фитнес, ... уриг

АКО БРОИМ СВИРКИТЕ ЗА СПОРТ, ТО ТОВА НЕ Е ВЕЛНО

Хубаво е да се спортува. С три деца сме и нямам ама наистина никакво време. Докато се прибера от работа, вкъщи пак работа, уроци и други неща, не мога и до крос тренажора да стигна. Едва смогвам събота и неделя да се кача за около по 30 минути.

Баси, три деца са много.

С 2 деца съм, ходя на фитнес всяка свободна минута. Жертвам много, но резултата си заслужава 100%.Уверявам те, ако имаш желание, ще намериш и време.

браво, че това 3 деца си е жив спорт. И все пак българските жени са в топ 10 на най-хубавите жени на планетата, а мъжете ги няма никакви.

като сложим скандинавките, рускините, полякините, чехкините-----и някъде към 20то място може да сте ама само 10-15% от Вас/////

Еми то това си е спорт, ми к'во! Гледане на три деца, да не би да не е физическа дейност? А особено за стандартите на днешна България, майка на три деца си е направо майка-героиня! Браво!

Мдааа, затова по улиците не можеш се рамина със стройни атлети с напращели мускули.....

Ела в Бургас ;)

Ха двама хърбавела явно са идвали

Да не си сънувала Гейландия???

Тука някои жени се пенят, но истината, че не ги мързи.

Мъжете спортуват 2 пъти повече от жените. За сметка на това, жените се е 10 пъти повече от мъжете!

Така е, жените изневеряват повече.

Интересно с кой

Чисто математически това твърдение е невярно. Съотношението мъже:жени е около 50:50, не точно, но може да се закръгли. Ако приемем, че хомосексуални са еднакъв процент от двата пола и ги извадим от сметката, броейки само хетеросексуалния секс, всяка жена правеща секс го прави с мъж - съответно количеството мъже правещи секс е същото като количеството жени. Това, че не правят секс с ТЕБ е друг въпрос :)

Това е дискриминация. Мъжете да спрат да спортуват и да тръгнат на фризьор, педикюр, козметик. Също до Турция, за да подпомогнат опитите в забременяване ма мъж. Тогава едва ще има равенство и ще настъпи рая на земята.

Уинстън отговаря: "Сутрин - уиски и пура, на обед - уиски и пура, вечер - уиски и пура ,и запомнете, млади човече, никакъв спорт."

Всичко е ясно, жените не стават за нищо...Мили мъже, хванете си мъже за половинки :)

Ами няма нужда... Преостъпваме ти еднополовите връзки на тебе...

някои хора са си глътнали чувството за хумор.

няма да съм педал - има млади жени на които още не им е нужен фитнес..

То, ако е на въпрос, има и млади мъже.... Дето още не са натрупали шкембета, плешивина и не им засича патлака... Ама нали знаеш - младите жени предпочитат млади мъже. И обратното разбира се. Тъй че не се сили толко...

разбира се комплексарите веднага скачат на подобни коментари...няма да бил "педал"....what the fuck, кой го интересува бе човек?

Значи почти е вярно, тя 200 аз 300 пия... Та 1,5 половина... (това за предястие де) ;-)))))

Няма хубави фитнеси. Или са много лъскави и скъпи, или някакви квартални дупки, по мазета.

Toni

TopFit. Месечна карта 40 лв. Поддържан, оборудван, що-годе модерен.

Мерси, на мен ми е на 5 км.

Абсолютно ги мързи - дори в момента имам проблеми да накарам една позната да се раздвижи малко, че не е добре за здравето и 160 см. 90 кг.

мен ме мързи да се гримирам и да се реша , но за фитнеса см първа писта . рошава- може, дебела-не :)

Ей това е жена на място! Дай контакт :)

първо снимка//

Вероятно и затова мъжете живеят със 10-15г. по-малко но пък за сметка на това се пенсионират по-късно от жените - а иначе все жените са дискриминирани !!!!

Копайте, безплатно е и е полезно. Във фитнеса е мръсно, задушно, скъпо и безполезно.

Ходил съм в няколко фитнеса, почти няма жени, а и те основно бягат на пътека, от което пък файдата е много малка.

Аз ходя на йога и спининг. В групата по йога от 12 участници средно 1 е мъж, в групата по спининг на 20 жени има 20 мъже.

Това спининг - спортен риболов ли е или нещо за гърба?

Тези т.нар. мъже вероятно си търсят нещо за секс. Йогата не е мъжко занимание.

Ами ако и на зумба идеш, и там няма мъже, значи ще е тенденция да знаеш.

Искаш ли да ни разкажеш малко : КАКВО е спининг?!

спортуването е много неудобно нещо, иска пътуване до мястото, паркиране, преобличане, после пак в обратния ред, и денят ти минал. По принцип спортуването е дейност за безработни, или частично работещи.

Аз работя по 10 часа на ден и тренирам 7 пъти в седмицата. По принцип отивам там за да ми е гадно. Какво да правя мазохист съм. Фитнеса не е за мързеливци.

Иване , кой ти гледа децата бре ? Кога пишеш домашни , кога пазаруваш , а за жена кога отделяш време , ич да не питам !?

Това е въпрос на възпитание. Навикът да се спортува се изгражда в семейството. Човек има само едно тяло и трябва цял живот да се грижи за него.

затова жените са трътли

трапецовидни тръдки

Трябват квоти!

Жените ги мързи. Тук там има някоя спортна пичка, но са толкова тъпи, че по-добре да не се занимаваш.

абсолутно- при толкова активни момчета не ти трябва да се занимаваш с жени

Диети...спорт...абе хора, вие работя и семейство нямате ли ? Пък който е мераклия, ми да заповяда при се моа на малко агро фитнес, връчвам му белчето и 2 декара място, и започва да маа...установил съм от тия градските чада, че след час фитнесуване имат мускулна треска на места които нямат мускули

Да бе, сигурно пишеш на лаптопа от нивата.

И семейство с 2 деца имам и вила имам с 3 декара от които единия е обрасал с дървета и ходя цял ден да сека и прочиствам, и вечерта като се върна не пропускам залата. Ако нямам мускулна не мога да живея. Така, че има ли желание има и начин, нема ли желание си намираш оправдания!

Аааа,ето къде бил ключа за палатката ! На тебе фитнеса ти е в къщи....Както беше написал някой в коментара си отиване.паркиране,обличане,къпане.....и тренировката час-час и половина .Смятай ги колко часа отиват !

Жените повече наблягат на гладните диети, отколкото на спорта. Но от това пък стават нервни и злобни.

затова жените са трътли и заядливи