Лайза Минели влезе в клиника за алкохолизъм

Актрисата Лайза Минели е постъпила в рехабилитационна клиника заради зависимостта си към алкохола, съобщи неин представител пред телевизия Ен Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Лайза Минели влезе в клиника за алкохолизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казва се "след смъртта на майка СИ", а не "на майка И". Джуди Гарланд е майка на Лайза Минели , а не на филанкишията.

Ама тя станала да оди някъде през 1969 или "страда от 1969"????

Ако всички хора ставаха алкохолици след смъртта на близък ... Минели просто е получила добро извинение за порока си.

Абе....ако мааше по цял ден с една права лопата , нямаше да го има тоз проблем с "наследството" ,ама ...то там покрай нея правите лопати са кът !

Ей ,не се научиха тези хора как се пие ...аматьори.

ало звездите, какво правите с тия милиони в сметките си!?!??!!??!или сте наркомани, всички звезди или алкохолици.. акъл нямате ли или акъла се изпарява като спечелите милионите!???!?!?! Поредното доказателство, че милионите не носят щастие, даже напротив!!!

Пий ена рикия и стига врещял

АЙ НАЗДРАВЕ БЕ !!!

НАЗДРАВЕ КУМЕ, ДА ИЛЯДИМ! ЧИН ЧИН!

Наздраве!

Марихуаната помага при алкохолизъм. Доказано.

Според мене се казва "зависим ОТ алкохола", а не "КЪМ алкохола". Звучи диво , ако се каже напр. че една жена е "зависима КЪМ мъжа си", нали, или някоя страна е зависима "КЪМ друга".

Що бе тя може да е зависима КЪМ алкохола в отношение 10 : 1, 10 уискита за 1 ден не й мърдат.

Неграмотността няма да спаси света! ХОРАТА, КОИТО ИМАТ СКЛОННОСТ КЪМ АЛКОХОЛ И/ИЛИ НАРКОТИЦИ СА ХОРА СЪС ЗАНИЖЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНДОРФИН, ДОПАМИН И ВЪОБЩЕ, ХОРМОНИТЕ НА ЩАСТИЕТО В МОЗЪКА! ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ОРГАНИЗМЪТ ИМ ПРОИЗВЕЖДА ТЕЗИ ХОРМОНИ В МНОГО ПО-МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА И ЗАТОВА ИМАТ НУЖДА ДА ПИЯТ ИЛИ ДА СЕ ДРОГИРАТ! СЕГА ПО МЕН ЩЕ РЕВНАТ РАЗНИ ОЗЛОБЕНИ ЖЕНИ НА ПИЯНИЦИ, КОИТО НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ПОТРЕБНОСТ ДА ПИЯТ, СА НЕЩАСТНИ!!!!!

но не всички нещастни хора са пияници - най- лесно е да посегнеш към алкохол или наркотик, не ти решава проблема, просто ВРЕМЕННО го забравяш и ти става гот. Ненапразно най-големите наркомани и алкохолици са сред шоу звездите - всички около тях се грижат за всичко, от тях се иска само да пеят, дори не е нужно да се държат прилично. Трудно можеш да си позволиш този лукс, ако трябва да се грижиш ти сам за хората около теб и те да зависят от тебе. Затова мъжете пияници са повече от жените - просто си бягат по тъча и потъват в СОБСТВЕНОТО СИ НЕЩАСТИЕ, пък другите да се оправят както могат.

Много голяма грешка си!И това идва от неразбирането ти,че пристрастяването(към алкохол.дрога,хазарт и т.н) е болест! При това наследствена болест! Жената горе се е опитала да ти обясни,че зависи от процеси в мозъка,които са генно определени! Не всеки нещастен човек би се пристрастил.Не всеки друсал се ще се превърне в наркоман за цял живот.Не казвам,че лечението не зависи от човека ,но това е болест на волята и борбата често е много трудна и протича по различен начин при всеки човек,което прави тази болест още по- непредсказуема и трудно лечима.

Минке, написала си големи глупости. Жалко, че има неграмотни хора да ти пишат +, ако не си ги пишеш сама.

Има лек за това. В тубата има един клип как се лекува главоболие вижте го и ще разберете . Лекува всичко. Дори сърбеш от на голо обут вълнен чорап.

Напротив има начин! Хората не го търсят където трябва. Единствено само Господ може да помогне. Познавам много хора пияници оставили алкохола, когато се обърнали към Бог. Исус помага на всеки, който го потърси искрено.

дя-до

Чеки малко! Нали от Господ зависи всичко на тоя свят. Той решава какво да стори с всеки от нас? Тогаз що е решил да направи някои хора алкохолици, пък после да му се молят да ги излекува. Тоз твоят господ по-голям мошеник и от циганките, дето баят против магия, бе!

Култовия филм 'Кабаре' от едно време... тя беше на върха си.

дя-до

Което идва да покаже какво - че не съществува начин за преборване с алкохолизма. Влезе ли ти веднъж в мозъка идеята, че чашката ще ти реши всички проблеми - до там си.

Абе, не решава. Ама помага!

дя-до

Сигурно! Аз познавам доста хора, на които е помогнал да се отърват от работата си, от семейството си, от собствеността си. А човек без работа, семейство и собственост кви проблеми да има. Нъл тъй?