Тони Димитрова: Асен Блатечки не ме е спасил!

Тони Димитрова сподели в интервю, че е била огорчена от разпространената информация, че Асен Блатечки "я е спасил".

Обратно в новината

Коментари - Тони Димитрова: Асен Блатечки не ме е спасил! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, Тони, ходи си в Бургас да си пееш кръчмарските песни!Досадница такава!Проста жена.

Тебе димитрова никой не може да те спаси.

Абе тея новини са за вашите професионални несгоди! Защо не си ги пускате в жълтата преса, ами занимавате цяла българия с това!

Не се спасява неспасяемото. Три акорда малко дрезгав глас и покорявах сърцата на ...

Всеки, който пише, че тони Димитрова не можела да пее, е завистник, безсмислен оплювач и кретен. Жената има страхотен глас и го е доказала в годините.

"дамата" научи значението на думата "пич", смятам, че няма да я използва. Много неграмотни хора се тиражират. Нищо лично. Сърцето ми се "свива" когато разбера, че поредната "VIP" е неграмотна.

Тони е истинска ДАМА! В БГ жаргона думата има няколко значения, и въпрос на личен избор е как ще я използваш, разбирачо! Аз, а видно и Тони, я използвам в този й смисъл: пич 1 Свестен, готин човек. 2 Човек с неангажиран поглед към живота. По твоята логика твоето име значи ли: ако [àко] нещо мръсно ( на бебешки ); лайно 2 Човек с неангажиран поглед към живота 3 Лице от мъжки пол с огромни природни приемущества.

Ti ne si K2, а Марианска падина по интелект. Думата "пич" има само един смисъл на български и той не е положителен. И ако ти и други тъпоумнициници се кефите от навлизането на думи с този смисъл в разговорния език - то толкова по-зле за езика ни. Една тъпа прослойка , нарекла се " елит" се " пичосва" - и мъже и жени . И се смята за световен връх. Жалки тъ па на ри. А примерът ти е връх на глупостта

Това " Ако" не е име, а начало на коментара. Скрий се с циничното си подсъзнание

Тони Димитрова направи най красивото в тази постановка! Пролича си по аплодисментите от публиката ,от която и аз бях част. Не опошлявайте нещата.

Блатото на некадърността, злобата и завистта се надигна. Пфуу, аман от злобари некадърни.

Тони и актриса ли стана вече? Колко мъка има по тоя свят, Боже!!!Май като не може да пее, опитва друг жанр! Ами затова ще бягат по-будните хора от Бг. Тони е много проста жена, сориЧ

Освен че не може да пее, тя е с говорен и други дефекти.

Браво Тони! Разбира се , че Блатечки е добър артист и понеже е симпатяга май преиграват някои ??????????

Дори само Асоцияцията с името "Блатечки" е отблъскваща, а собственика му е самонадеян глупак.

Ами Димитрова - знаех,яе си проста, сега се потвърди! Толкоес нескопосано мнение!След като една година е играно и сега се пълни - занчи е заради Асен! Има хора по света, които са по-желани от други! Факт! Аз не бих те гледфсдала иначе - виз заради Асен - бих се замислила! Тука в България много умирет да не се признаят заслугите на хората!!!

абе човек на какъв език пишеш, че и другите прости ги изкарваш.

абе като няма какво да кажеш - не се обаждай! Айдееее -тъпите селяни да дават минуси . .. Амам минусите няма да променят истината! Не вярвах,че има толкоз народ , които да харесва таз коза.... явно има много пенсии и ограничени!

Аз бях на представлението и мога да потвърдя,че Блатечки спаси Тони Димитрова.Точно виждах как се дави в безпомощност и бях приготвил да и хвърля един пояс,когато излезе той и я спаси.Накрая цялата зала го аплодирахме.

Мила Тони , не съм гледала спектакъла , но съм слушала песните ти , които много ми харесват , обичам ги, обичам и теб.Не обръщай внимание на хора , които ти завиждат , те сигурно само това могат да правят.Върви напред с високо вдигната глава !

Посредствен спектакъл. Изобщо "армията" в момента страда от липса на драматургия. Вървят слаб спектакъл след слаб спектакъл. А че Блатечки беше две глави над останалите е тема само за посредствения зрител, който ходи на театър 1 път годишно. Режисурата и тя посредствена. Та Тони няма защо да "подскача". Все пак се говори за представленоето. А хич...?!

Затова играят при пълен салон....... Представям си ,ако беше по критериите на Хари ! Как щеше и по тавана да има правостоящи.

Пълен салон от организирани пенсионери. Така че публиката беше САМО организирана!

PR-а на Блатечки явно е прецакал PR-а на Димитрова.

Хората на "културата" се превъзнасят..."Чутовния" труд...хайде по-полека... за всеки билет във вашия театър данъкоплатеца дава пари...който не вярва да провери...намали волумето.

Тони, не обръщай внимание на пигмеите. Прекрасна си като певица и като актриса.

Къде са те?" - пита се актрисата.....абе каква актриса,пееща машинописка-добре пее жената,но като почнат да си съчиняват журналистите-те явно и те,толкова са журналисти де...

Тони Димитрова чак пък толкова ли не разбира, че това е казано в преносен смисъл?! Заместил колега, така че представлението да може да се играе, т.е " спасил го". А някой е искал да е по-интересен, като казал, че е "спасил Т.Д." да си изиграе представлението. УФ!

Тя Тони Димитрова реагира също така "обидено" и по повод изказване на Борето Гуджунов.

И това ли е ''НОВИНА''?

Блатечки спаси Тони Димитрова, но без да му мигне окото удави пловдивчани с постановката ПУКАНКИ на 13 март и я измести на друга дата уж поради заболяване на актьор. Грозно и неуважително!

То си е така, цяла година играеш и накрая идва Асен и опразва хладилника.

Буря в чаша вода

Невероятно представление , препоръчвам го горещо : ) Права е Тони , всички са абсолютни професионалисти !

Прав сте, но нали някои хора трябва постоянно да хвърлят кал, защото друго не са постигнали през живота си.