Божинов: Вече не обичам Николета

Валери Божинов заяви, че между него и бившата му съпруга Николета Лозанова вече няма любов.

Обратно в новината

Коментари - Божинов: Вече не обичам Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалга! От долнопробната! И колкото тоя е футболист, толкова тая е телевизионна водеща! Ама в пропаднала държава всичко е възможно!

Е то тука, в нашата държавица, силиконките и к*рвите пробиват, че и "водещи" стават.

егати глупака, жена му я скъсаха от ....уважение, той говори за обич!

Кой ли ви вярва!?!

Е, то се търпи, търпи, ама ти писва, нали

Дай на мен аз ше я обичам

"Един футболист се доказва на терена" Е, да де. Именно :)

Що така, бе, Валерка. Рогата ти станаха много разклонени и не можеш да минаваш през вратите ли?

Валерка, ти не я обичаш! Ама пък толкова много други - да. Защо се кахъриш? Кучката като си вирне опашката и помиярите се нареждат и изреждат отзад на върволица. Да ти кажа и аз бях в такова положение, търпях докато порасне малкото ми детенце и изритах мръсницата от живота си. Чеденцето ми остана с мен, а сега мадамата ми е прекрасна. И на теб ти пожелавам благоприятен изход!

Обичта не е временно явление, когато се бърка страстта и увлечението с чувства стават подобни неща, връзки които нямат бъдеще, основани на общи интереси, пари- да си с хубава жена и с богат мъж, безотговорно е обаче да се създават деца, които после израстват само с един родител и от време на време посещават другия, липсата на морал и уважение към семейството ще бутнат това общество-българското, да те не са първата разведена двойка, но още едно дете остава само с майка си, като жена ще кажа, че причината за всичко това са жените, съжалявам но душата на един дом и една връзка е жената!!!

Да , и неграмотността не е временно явление - остава си за цял живот. Когато един човек, който е бил толкова тъп, че дори не е научил правилата на родния си език, започне да поучава - просто е смешно. И жалко - това , което се опитва да каже.

Слагай и точки от време на време. Не схванах смисъла.

Че ти т'ва завръщане го правиш от не знам си колко години вече! Посредствен си, дори не знам за какво ти дават медийно внимание.

Дойдат ли празниците ТЕ или се разделят или се събират....пари от реклама по вестници и по телевизия ...залязващи са....тъй като друго не могат да правят....пълни нещастници.....на фона на всички събития в страната и в Европа...

ВАЛЕРКАТА СТАВА ЗА ТИМАРЕНЬЕ

Не знам дали ще се върнеш при Николета, ама към футбола трудно ще се върнеш!!! Дано да успееш!

"Николета, като ВСЯКА жена, я влече светският блясък,"....горкия-Предлагането според търсенето

СЕЛЯНИН

Горкичкият - сигурно затова е постоянно контузен, защото тренира усилено.

под такива новини не пишете. така ще разберат че никой не го интересува.

Коментарите ви са потресаващи. Що не си гледате живота? Цъфтите ли? Вързали ли сте? Ужасно. Затова се напуска българия с кеф, заради простотията и злобата.

Ми да, цъфнали и вързали сме. Ти защо си мислиш, че не сме? Ами аз може да съм и Черепа, да си пиша анонимно от някое заведение и да ви гледам простотията...ха-ха. Това му е хубавото на нета, че не знаеш кой, кой е

Момиче, първо научи правилата на българския правопис, после давай съвети. От акъла на неуки хора, тази държава стигна дъното. А всички знаем как плъховете напускат потъващия кораб - първи. На теб прав ти път в чужбина и много успехи. Дано не са само като онази новина за българка спечелила 5 порно оскара.

Мъж и жена,когато дойде момент да не се понасят/някои го наричат-обич/задължително трябва да се разделят.Всеки по пътя си и толкоз.Ако бях по-млада и аз щях да го направя,ама нали сме от задръстеното поколение и търпим.Като не мога да го направя,поне да го напиша.Усмихнат ден на всички.

Обичта не може да изчезне- просто не я е имало или не е била взаимна още в самото начало.Човек толкова иска да бъде обичан, да бъде щастлив, да има голяма любов, че много често е заслепен и се задоволява с привидността и най- малкото. Истинската любов и обич са за цял живот- каквото и да се случи.

Не че и ти си стока батьовата ама, какво да му обичаш на тоя миндил?

Ако тази Николета си нареди к...вете дето е виждала на гърба си, на таралеж ще замазя.

Не само виждала, не само....

валери не обича николета николета реве та пушек се вдига и алисия реве ама от щастие ники ще върне николета алисия ще върне валери красив роман е любовта очакваме продължение

ти вече не я обичаш тя изобщо не те е обичала и толкоз

Валери и футбол-НЕ Валери и ФУТФОЛК-ДА Да се занимава с фолк,мача му куца!

Айде къш манг. И метресата ми, че не мога да ви понасям. Отврат

Много сте жалки. Ман...и. Ужас. Дано да престанат най-сетне да пишат за вас, че сте противни на цяла България, а само ви натрапват такива като Дира платени писачи.

ЛюбоФ ли бе да го опишеш. Роман ли бе да го напишеш. Не бе Дубай и коста рика. Не бе канарски плажове с мастика. Намирисва малко на театър. Не възход а после и падение нелоФко а стръмен бяг по наклонената плоскост. За двама млади, проиграли картите си те до край.Остава срам и детските мечти разбити. Укор във очи невинни и детски ням въпрос защо.

И аз вече не я обичам!Сега ще отворя каталога за друга...

винаги е забавно да четеш за простаци

искам да знам тя още ли обича задна прашка

Е, са вече ще си от.ба!!

каква любов ,какви 5 лева!!

Така е, щото първо трябва да се гледа акъла, а не външността... Този за 2-ри път се лъже... Първо Алисия, после Николета.... Но в неговите среди е трудно да се попадне на порядъчно и интелигентно момиче... А и той едва ли го търси... Жалко за децата...

ДОБРЕ ВАЛЕРКА.НИЕ ВЕЧЕ ЩЕ Я ОБИЧАМЕ!

тия не са ли цигани бе на такива ми мязат?

Всички обичаме к.....е, но мразим номерата им. Но ти изби рибата като си я взе в къщата. По добре да си беше взел порно звезда....... те поне знаят какви са и си държат на имиджа не се правят на нещо което не са.

Аз пък я обичам, ама нямам пари.

Щом нямаш пари...ГАРАНЦИЯ ЧЕ ТАКИВА КАТО НЕЯ,НЯМА КАК ДА ТЕ ОБИЧАТ

Осъзнал се Николери ...