Турция възмутена от слабата игра на Джулиан Мур

Холивудската знаменитост Джулиан Мур спечели "Оскар" за най-добра актриса, но турските власти я отхвърлиха като лице на туризма на страната.

Обратно в новината

Коментари - Турция възмутена от слабата игра на Джулиан Мур | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запада, техния начин на живот и мислене е различен, и далечен от нашия, турците приемат нейния образ за депресивен, а американците на това му казват талант, истината обаче е, че там правят всичко за пари даже полудяват ако трябва, в Турция и на други места на Балканите все още, все още битуват малко по-други виждания и традиции, но парите ще направят всеки от нас такъв, какъвто Те го предпочитат

Според мен, единственият им проблем на критикуващите е бил, че е червенокоса. Явно такива бледи и рижави типажи не са част от идеала за красота в Турция, и това е разбираемо.

Човекът каза, че първата седмица от петкратния зов от минаретата можеш да полудееш, да, не е добре за депресирани жени.

В турски реклами са се снимали Пенелопе Круз,Меган Фокс,Шакира и много други...със сигурност им плащат добре ,за да го правят.

неприкъснато е в рекламите. Всеки народ си има вкусът си!

разбират от добри филми и световни звезди- нали им гледаме сериалите. Ие! Този редактор да се срамува

Честно казано ми е много неприятна и когато видя филм с нея, бързам да прескоча на другия канал. Има нещо много неприятно в нея. антипатична ми е.

а,други подобни проблеми нямаш ли ?

като правят реклама на туризма в турция би било хубаво да открият някои съществени страни от битието си, като например как убиват жени, заради секс без брак. така чужденците ще знаят , че необщувайки с туркиня могат да спасят живота и. от друга страна европейските жени трябва да се пазят от турците, защото примитивното им все още мислене може да ги накара да сметнат любезността на една жена за любов.

Това и у нас може да се случи, ама не с неомъжени жени, ами с някоя мутреса. От друга страна Турция определено не е страна за секс туризъм, за разлика от милата ни родина. От трета - турците има бая разпасана атеистична интелигенция и арт среди, та не те знам в къде по Анадола си бил ...

на турчетата: за рекламния клип мвземете някоя ливанска тв говорителка; а защо не и обукновена ливанка. Има изумително красиви и екзотични бели ливанки а и те ще бъдат подходящото лице за подобна рфеклама. Явно на Алито му липсва въображение в избора на рекламно лице.

по-добре една мазна индийка - и те имат хубавелки :)

Не с червената си коса, а с кожата си. Отблизо актрисата е направо потресаваща.

Ами така е като не е плакала с два реда сълзи и други секрети докато разказва,а после мятайки ръце да вика Алла,Алла,как да я харесат?

ХУбаво - талантлива. Ама за реклама трябва друго. Да викнат Айшвария Раи - няма да останат разочаровани - давам гаранция !

Да снимат Али Реза ако не му е лошо .

Защо ли и трябва да се занимава с тези чалми смотани!!!Имат си достатъчно техни ханъми да си ги снимат,ама нали искат Холивудска актриса ,за да е по-голяма рекламата.Е,хак да им е!!Намерете си друга!!!!!

как така ще говориш знаеш ли че Дира ще те даде на БХК да те накажат. Ми занимават те щото скоро България няма да е има да свикваш.

Нормално. Тяхните актьори са страшно талантливи. Играят хора, които имат талант, а не връзки и силиконови цици.

и при тях е същото като у нас. хаха същата история е, само където при тях капитализма е на повечко години. Тяхните жълти вестници много не се различават от нашите жълти вестници. И там има цицорести мадами и грозин мъже, полу престъпници полу идиоти.

тая си е противна отвсякъде

навила се жената да ви рекламира скапаната ориенталска държава, а те и претенции...

Жалко, Мур много прилича на туркиня, с тази пищна фигура и каносана коса ...

Добре де, Мур кльощава ли е, с пищна фигура ли е, хайде уточнете се! Оня по-долу, който се е написал с името "сур билюк гювендии" пише, че е хърбава, ти - била пищна, кое от двете е все пак? Няма как да е и двете!

Ми, то въпрос на вкус - на мен ми се струва "зафатна", на този по-долу - не знам какви са му критериите. Не е дебела, за всеки случай, просто си има всичко дето трябва да си има жената. И е рижава, с тънки устни ... има такъв тип туркини, не ги знам дали са мелези, деца на крадени славянски моми, но има и са на почит, щото са бели. Аз харесвам по-мургавите туркинчета обаче. Има големи хубавици по големите градове в европейската част.

типична безцветна англосаксонска физиономиика в следствие на липса на слънце, малко пигментация и е предразположена към кожен рак. Къната не е точно това червено бъркаш.

Която и да вземат,ако искат да рекламира истинска Турция-няма значение дали е червенокоса или белокоса ,под фереджето няма да се вижда

и за това не я харесват, просто началника на държавната реклама не е получил комисионни и за това. това си е стандарт в Турция

Те нали ползват Вожнячки за реклама? Сега защо са се объркали?:)

...баш таз хърбавата ли земахте ? Земете онаа Кардашиан, чок гюзел, баш чок балдър, аферим, ашколсун, машаала, сичко си има мръвка навсякъде да пипнеш...е, ся верно че с таа арменска фамилия малко неловко може да се получи с турците, че те хайваните още не иска да признаят геноцида на Армения......

Ми оная световно неизвестната гювендия дето пее джаз и оплю България. що не е сложат да вряка

1. Не е гювендия 2. Има си име: Ялдъз Ибрахимова 3. След като нищо не разбираш от джаз, не коментирай. Не всички джаз певици могат стигнат световна известност, достатъчно е да ги познават в джаз-средите. Нормално е след като вече е на възраст и не е световно известна да не отговаря на критериите за рекламно лице.

Хахахахахахаха!

И таз 'убава! Що не турят някоя засукана гинчлербирлигийска гювендия - ам' турили тъз фафла...

Хаха, таласъм.

ОЧЗ ми пише минуси, хахаха.

Куку руку фафла чудна, пълна с течен идиотизъм... Произведена е в турция.

Наистина Джулиан Мур не е впечатляваща. Турците си имат шеметната Туба Буюкюстюн - изключително красива, талантлива, харизматична и запомняща се. В потвърждение ,беше номинирана от " Емми" за международна награда в категорията "Най-добра актриса" и присъства лично на Международния Фестивал за награди "Емми" в Ню Йорк през ноември 2014 год.

Много кръглолика тази ... Имат къде-къде по-красиви!

Да сложат Боран и без това на всички българки ще им изхвръкнат очите да го гледат.

Боран Ага е готин, няма две мнения по въпроса... Между другото самият актьор Мехмет Акиф Алакурт е работил като модел преди да стане звезда от турските сериали.

Влезте в тяхните сайтове на тяхните министерства напишете им го и после поискайте малко вазелинец.

Елате в Турция, страна където жени са погребвани живи защото са правили секс без сватба! Елате в Турция, страна която спонсорира психопатите от ИДИЛ и изкупува нефт на черно от тях! И още чудеса!

За двойни стандарти не си ли чувал? То ИДИЛ ги спонсорира и САЩ ако става въпрос.

nobody

двойните стандарти са само в русофилските ви тикви. Единствения който помага в момента на ИД, било то по косвен начин е Русия !

Няма как да не ти сложа плюс, защото си изпроил/а факти. Да, в Търция все още се извършват зверските убихства на честта. Да не говорим че може да влезнеш в затвора ако говориш против държавата....това последното важи и за "великата" Русия.

Комшу, слагайте Ферхонде-то...

Грозничка си е, представям си без грим какво плашило е.

Тези дето ми слагате минуси, виждали ли сте я в профил колко е сплескано лицето и? С тая крива глава не знам как да е хубава.

А и кожата и е отврат.

Ти па си много убав!

Аре у лево бе! Кой е Али не знам си кой? Никой не знае. Ама виж-Джулиън Муур всеки знае коя е. Дори и хейтърите.

И на мене ми е противна.

Споделям в случая негативните оценки на турците и се чудя КОЙ я налага тая в киното, навира се постоянно навсякъде, същото е и с Хелена Бонъм Картър, има и още няколко които просто няма хубав филм или блокбастър, в който да не ги наредят. Ни визия, ни игра, нищо. Има толкова нови и млади лица, хубаво е че се махнаха или са все по-рядко некадърници Дж. Лопес, А. Джоли, и много набедени (някои и с оскари дори) "актриси". При мъжете е същото. Който е спал с продуценти или има връзки там се навира досадно от всеки по-читав филм.

Значи според теб Джулиън Мур играе в блокбастъри само? Явно не само вкусът ти, но изобщо познанията ти са никакви. Преди да изказваш компетентно мнение вземи да гледаш някой неин филм. А що се отнася до младите лица - има роли и за тях, тя не може да им вземе хляба, тъй като е на 54 години и не играе роли на млади момичета. Дали е хубава - въпрос на вкус, но колко са актрисите на тези години, които изглеждат така - с и без грим?

Сюжета е как тя си спомня пътувания от детството, и избират актриса, която преди месец взе Оскар за роля на болна от Алцхаймер?!

Не са я одобрили по-скоро заради ролята ѝ в "Буги нощи" !!!

Ами нали си имат плеяда от "известни звезди", защо са избрали Мур? А Дж. Мур като млада беше много готина мацка. Макар че и сега я бива, но вече не е кавато беше! :-(((

най-добре да изберат арабка с бурка, увита в черен чаршаф, която на чист турски език приканва туристите да се слеят с местния бит. след това следваща сцена, същата арабка облечена в буркини(виж снимнки в гугъл) скача в басейн.

Холивудските кокони не минавата навсякъде с номера си. За един руски режисьор бях чул как не одобрил играта на Упи Голдбърг. Не могла да изиграе една сцена, не могла да пресъздаде една емоция и човека я беше отписал. Така че, холивудските продукти може би само в холивуд си се котират.

Упи е актриса колкото Светльо Хиподилски е космонавт. Това не означава, че няма много добри холивудски актьори, със сигурност несравнимо по-добри от братушките, които освен да изиграят Сталин друго не се сещам да умеят, а дори и да умеят изглеждат абсолютно безизразни и еднакви. Просто физиономиите им са такива, не че носят някаква вина алкашите.

да си изберат турска актриса тогава да ги рекламира, някоя от сапунените им сериали. не стига че световно известна личност се е съгласила да си слага лицето на рекламите им, те пък не доволни. то е ясно, че повече няма да повтори.

"не стига че световно известна личност се е съгласила да си слага лицето на рекламите им"- бъди сигурен/на - чарджнала ги е достатъчно, за да си "слага лицето", не е само от симпатии към Туция.

сигурно ги е чарджнала, но факта, че не иска да повтори говори, че не това е най-важното. те преди да и предложат не са ли знаели каква е, сега решили, че е депресивна. ами по-светла и нежна е, не прилича на кючеккиня.

nobody

еми не е била със забрадка жената... анадолски "ценности" !

как се прави туризъм и реклама. Преди 26 години България се рекламираше като място където може да си почиваш, да се нахраниш с истинска храна, да пиеш истинска минерална вода и да се печеш на истински плаж. Сега всичко е само лъжа.

На комшийте все някой им е виновен, ами къде гледахте когато избирахте бре!?

Сефте чувам, че играела депресирани жени, пък съм я гледала в доста филми...Но какво разбирам аз от кино, господин Али все пак е светило...някакво някъде.