Звезди, които не крият пластичните си операции

В шоубизнеса пластичните операции са ежедневие. Но много малко от известните личности признават, че са се подлагали на подобни интервенции.

Обратно в новината

Коментари - Звезди, които не крият пластичните си операции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах как наредихте Кучкова между Шер и Джейн Фонда....

брех колко чевръст този модератор !!!! казах че елито и кучкова са толкова звезди колкото аз космонавт и ми скриха комнетара ... кое е обидното ? че едната не знае как да си затвори краката а че другата като си отвори устата става течение толкова е празно кубето ли ?

Може би изглежда нелепо български популярни лица да са редом с големи международно признати имена, но това според мен е смело намигване към читателите. Е, и аз се чудя какво прави Кучкова тук, но както и да е:) Докато за Гигова мога да кажа, че изглежда много естествен и земен човек, независимо от предпоставките да бъде разглезеното момиче на тати. И какво лошо има в това да си направи корекция, с която се чувства по -добре. Но и тя не е точно звезда, а известна в България личност.

Водещата на Световното по футбол не е звезда? Име от шоубизнеса, което е познато на всички в държавата, не е звезда, доообре!

Водещата от кое....аха,от тия дето не можеха да различат Мексико и Чили,Канал 1,аре нема нужда

К'во да крият като си личи?

И да ги крият , и да не ги крият , то си личи. Ели, като си толкова разкрепостена кажи и за другите операци, що са праиш, че само циците си си намалила, и ти си една звизда ...