Извънземен спектакъл на Тото Кутуньо в София

Тото Кутуньо поднесе на любимата си публика невиждан в България 3-часов поп-рок спектакъл, в който се включи класически оркестър, тенор и виртуозен китарист.

Обратно в новината

Коментари - Извънземен спектакъл на Тото Кутуньо в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях на концерта! НЕВЕРОЯТЕН ЧАРОВНИК! Изпълнители като него са рядкост! Завладя публиката от самото начало,за да я доведе до екстаз в края на концерта!Типичен италианец! И ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Пич..пич откъдето и да го погледнеш !!

Пич означва копеле на турски. Да имаш класа и елегантност и да изглеждаш приятен по характер не е като да си извънбрачно дете. А колкото повече се забравя правилния език, без улични и груби думи, токова обществото ни заприличва на бунище. Та Тото Кутунньо поне да просветне някои за ниво на поведение. Изисканост и пич не вървят заедно.

Toto Cutugno беше блестящ! Което не може да се каже за организацията на концерта. Звукът беше пълен отврат - озвучителят да си завре някъде дипломата. И какъв беше тоя превод на български - пълен ташак! Италианският си беше достатъчен. Болшинството от хората не знаех за какво са там.

Кюфтета имаше ли.

Присъствах на концерта и беше уникален!!! Надявам се, че отново ще имам възможността да посетя концерт на Тото, защото е невероятен изпълнител.

Бях на концерта и останах много доволен! Отразяването на концерта не е засегнато изобщо в останалите медии. Може би е маловажно събитие в културния живот в София. Къде, къде е по-лесно да влизаш в чужди сайтове и да превеждаш новинки за знайни и незнайни събития от другия край на света.

Благородно завиждам на тези, които са били на концерта. Сигурна съм, че е било страхотно. Дано да дойде и Челентано - тогава ще обърна земята и ще съм там. Обожавам италианските певци. Лично познавам няколко.

ШАПКА МУ СВАЛЯМ.НАШИТЕ ПЕВЦИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР.... ДАЙ БОЖЕ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ИДА ИДВА ПО ЧВСТО ДА НИ РАДВА ДУШИТЕ И СЪРЦАТА.УНИКАЛЕН ????ПОКЛОН....

Музиката си има някаква давност, след много години звучи остаряла. Вече кой слуша инфантилните Битълс?

Та битълсите кога станаха инфантилни - когато пееха или след това? Въобще станаха ли? Когато се ожени Джордж Харисън, шест дами се самоубиха. Когато постигнеш такава популярност, се обади!

Написах преди малко, че се срамувам от инаписаното от "мерцедес". Срамувам се, че българин може да напише нещо подобно. СРАМУВАМ СЕ..................., А вИЕ?

И ние! Без име съм, защото изразявам мнението на цяла България!

Бийтълс са като мерцедесите, а ти май ти си инфантилен. Сигурно изпадаш в екстаз под ритъма на някоя от "звездите" на Пайнер?

Бийтълс ги слуша например моята прекрасна 20-годишна дъщеря, която учи в Лондон, и повечето й приятели. Разбирам те много добре, за теб Бийтълс са овехтели, с "минала давност", не са "ултра-", мега-", "гига-" модерни, нито пък са "уникални" като родните чалгари (използвам тяхната лексика).

Блазя им на тези,които са били. Съжалявам,че не отидох.Било е грандиозен спектакъл с едни от най-хубавите италиански песни-за любов,море и синьо небе.

Сланикав лечарски трубадур, деня в които ZZ Toп искъртат НДК ще е деня на победата над компарти-помията.

Това е най-хубавият концерт, на който съм бил в България. Личеше си, че Тото се беше постарал и вложи цялото си сърце и душа в концерта. Постоянно градираше концерта и се поддържаше интереса на публиката. Изпълненията бяха страхотни. Организацията не беше на нивото на концерта, но беше в пъти по-добра от тази за концерта на Бочели.Беше една страхотна емоция!

Да, страхотен Тото и концерт! Вълшебно изживяване! Притесни ме това, че не можеше да си седи на краката. Не може да е от падане в банята, просто май... остарял :(

За съжаление човека изкара рак... Не е от старост. Добре е,че е жив.

Невероятен е!! Но имам мечта да чуя и Челентано в София!!

Кутуньо е легенда още от 80-те години, наред с Албано и Ромина Пауър и Андриано Челентано. Браво!

Озвучаването на концерта на 31.03.2015 беше ужаснол Децибелите бяха лного високи което пречеше да се насладим на прекрасните песни.

почитател, нали заради тези децибели почти спрях да ходя на концертите им ! Hаскоро в CINEMACITY - MOL SOFIA гледахме " Kармен " на живо от Mетрополитен Oпера ! Mама Mио !!! по средата на спектакbла си излязохме ! говорихме отвbн с един от менидJbрите ! Dали ще обbрнат внимание не зная, но едва ли ще отидем 2-ри пbт !!! имаме си прекрасна Cофииска Oпера !!! имаме си прекрасна зала " BALGARIA " и наи-важното с прекрасни бaлгарски оперни артисти !!! BOG да ги благослови ! гледах на живо в Mетрополитен Oпера B New York " Kармен " и " Tравuaта " ! HаистuHa спектаклите са прекрасни ! Hо това тyк в CINEMACITY - MOL Cофuя беше yJaсно с децибелите ! Jaлко, че артистите бяха великолепни ! Eкрана беше великолепен! A ние бяхме принyдени заради децибелите да напyснем салона ! Jaлко ! Dано да обbрнат внимание и пак да ни спечелят като фенове !

почитателю, не може да очакваш, че на концерт децибелите ще бъдат като вкъщи, на радиоточката. Както се казва, като не искаш да срещаш мечка не ходиш в гората. И така, като не искаш да ти е силно, ходиш на акустични концерти (зала България) или слушаш на домашната системка с дистанционното в ръка.

Мисля че боговете на музиката са двама-Тото и Адриано.За трети път съм на негов концерт,но снощи имах чувството че звучи най-красивата музика в света.

Тото Кратуньо, кой ги гледа такива архаични типажи?

Ти си от гилдията на тъпуньовците?!

Не го гледат само такива като теб.

У Булгаристан кратункьовци да искаш! :)

Е , не е като азис !

Гледаме го тези, които не сме от гилдията фенове на силиконовите чудовища - мучащи и врещящи отвсякъде!

Гледат го интелигентните, мислещи, чувствителни хора, ценящи истинската музика! Да е жив и здрав и пак да дойде!

Какво да ти кажа, свободни места в залата нямаше. Ти може да имаш други интереси, нормално е, но Котуньо е певец, признат в целия свят! Не е редно да използваш такива епитети за него. С тях можеш да промениш мнението на хората не за Тото, а за себе си.

Lasciatemi cantare con la chitarra in mano lasciatemi cantare sono l'italiano

Моля ви, поправете името на Лучо Дала, достатъчно известен е. На италиански i се слага след с, за да се получи звукът "ч". И-то не се чете в такъв случай.

Това е сред най-добрите концерти, случвали се у нас /а и мисля, не само/. Този човек има ДУША и това се отразява на това, което прави. И показва какво означава уважение към публиката, уважение към страната, в която пее, както и към родината си, към колегите си. Невероятни часове бяха! Да е дълги години в такава форма!

Страхотен концерт! Не за първи път съм на негови концерти, но този бе както се казва "върхът на сладоледа"! Уникален композитор! Да напишеш толкова световни шлагери за толкова различни певци! Та тези певци получиха световна слава с неговите песни! Незабравима вечер с гения Тото Котуньо! Чудесен съпровод на българския оркестър! Браво на българските музиканти! Защо нашите композитори не вземат пример от него и не пишат хубави песни, а се преквалифицираха в чалга композитори!? На фона на прекрасния концерт имаше едно недоразумение - преводът на преводачката! Откъде я бяха намерили? Та тя две изречения не преведе правилно, само за първата част изпълнителят я прекъсна повече от пет пъти, каза и да замълчи, а в края на концерта направо я наруга! Добре, че голяма част от публиката не разбра какво и каза, но .... имаше и много италианци! Дано повече това момиче не се появява на сцената! Грозно е да не знаеш един чужд език и да правиш превод на думите на един велик чавук, да не говорим за това, че и прескачаше цели пасажи от изказванията му! Все пак, концертът бе великолепен! Да е жив и здрав Тото и неговите колеги, които снощи ни подариха една незабравима вечер!

Тото Котуньо беше чудесен! Организаторите в НДК: - Заключени тоалетни -лоша вентилация - отвратително озвучаване ... Дано някога се оправим

За озвучението: Беше толкова силно, че издържах само до края на третата песен (за загиналите в морето емигранти от Африка) и си тръгнах. Въпреки, че той е любимият ми певец... Жокер медия, няма да получите повече нито лев от мене - вие не сте професионалисти!

от българските музиканти единствено Лили Иванова би напълнила зала 1 на НДК

ааа и Веселин Маринов :-)

Моля, моля В.М. е лечител, на един негов концерт, единствения зрител инвалид, станал от инвалидната количка и си тръгнал!

Марти не бъди толкова черноглед. Всички певци и състави от "соц.времето" пълнят "на макс" Зала 1 на НДК при почти всеки бенефисен концерт... ... вече 25 години от как Българската естрада е ретро...градна а натрапения от вън балкански фолк е заливан с (външни и вътрешни) пари и в "върхът на сладоледа" и мутрите.

Преживяването и божествените мелодии наистина не могат да се опишат с думи. Благодарим ти, мили Тото, за невероятния подарък!

защо винаги на чуждите изпалнители концертите им са по 3 часа и са страхотни а на наще,,звизди ,,по 50 минути и барзат да се скрят там откадето са изпалзяли

Всеки път като чета подобно изказване, пълно с правописни грешки и без никакъв смисъл си давам ясна сметка защо сме на този ред. Народ неграмотен е народ безхаберен. Как е допустимо в две изречения да има 7 правописни грешки, без да броя главната буква, запетаята и точката. Моля администраторите на сайта - не го допускайте, младите хора ще си мислят, че това е правилното писане !!!

Определено формата куца. Но не може да се признае - съдържанието е абсолютно вярно и разбираемо. Да му бяхте отговорили, все пак не сме в час по български. Аз лятото бях една седмица във Виена, моите въпроси звучаха горе-дплу като неговото писане, но хората търпеливо ми обесняваха.

а ,кази ми де.:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скрий се бе неграмотник - урод нещастен!!!

Ти си пълен неграмотник.