Грандиозният любовен план на жената

Представителките на нежния пол имат в главата си определен "романтичен график", който е ключът към успешната връзка.

Обратно в новината

Коментари - Грандиозният любовен план на жената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля, че има някакви срокове ... всяка връзка е индивидуална. Мои колеги ходиха 5 год., след което тя забременя, ожениха се и след 10 год. се разведоха, аз ходих с моя съпруг 3-4 месеца и годеж, на следващия месец - сватба и вече 30 год. сме заедно. Бракът си е Божа работа и късмет. Определено не съм по дългите връзки .... без брак, като дъщеря ми - 12 год. с едно момче, чак това подпис, бебе ... дано да е за добро! Но имам много приятелки, които посветиха по 5, 8, 10 год. на мъж - без брак и накрая - чао! И това не е редно, сега се чувстват употребени, дори изхабени. До 2 год. не се ли случи нещо съществено в отношенията - няма смисъл от тази връзка. Но ... шарен свят!

Забравихте да напишете, че след описаните стъпки следва задължително намиране на нов мъж, защото само един никога не стига!!!

И аз съм съгласна. Ако един мъж не поема инициативата още от самото начало, няма никакъв смисъл да се чака. Мъжете винаги показват какво искат. Ако се мотае, значи ...не е с хубави намерения

Точно за това щях да попитам. И в кой момент на жената й прилошава, получава световъртеж, болки в корема, обща неразположеност, инсулт и инфаркт? С други думи кога жената решава интелигентно да прекрати връзката с поредния?

когато й е писнало от теб и не знае как да ти бие шута без излишни драми...

Едно време е имало някакви правила, канони...традиции, каквото там го наречете. Сега е е#еш и бегаш и каквото стане и дреме ни ни на #ура, ни на #утката.. Защото сме чу%ствителни. Хеле пък мъжете.

Добре, че е жената да прави планове за семейството, че мъжете никакви ги няма

ох мамо, хехе и какви планове прави? Кой от 3-- 4 мъже край нея са най-изгодните. Ай ся да не си говорим като на новобранци в занаята.

Права си, междудругото, но ... Но ако нямаше жени, склонни към промискуитет, нямаше да има и такива мъже.

Сега пък жените ви виновни.

Много е точен този план. Даже е прекалено бавен. Докато изчака тия льольовци, ще й пресъхне изворчето и ще й приключи живота.

Горко на тази жена, която се оставя някой друг да избира как тя да изживее собствения си живот. И ако наистина има такива глупачки, то те си заслужават съдбата. Умните жени избират партньори, с които заедно взимат решенията за съвместния си живот.

Що, бе, има резон. На мен сроковете дори ми се виждат големи. Защо ще й е на една жена да чака толкова дълго, за да се убеди, че този, с когото прави секс, всъщност не иска нищо друго от нея, освен секс. На момичетата това им е проблемът, че си въобразяват, че могат да "вържат" мъж със секс или пък отказът от секс, може да съсипе обещаващата им връзка с когото и да било. То ако беше така, проститутките щяха да са най-преуспелите жени. И може би са, поне по така елитните, няма да споменават имена от нашият хай-лайф, т.е. публични тайни, но ...

Маринке не си права. Нали трябва по график да изцоца мангизите ако не бачка. Ако бачка пък си търси някой който да я води на ляво ина дясно, а тя да си спестява заплатата. Графици всеки си има графици. И аз имам като видя дадена жена че кара по график чао и бау.

много точно го каза брат: "Нали трябва по график да изцоца мангизите ако не бачка, или Ако бачка пък си търси някой който да я води на ляво и на дясно, а тя да си спестява заплатата!!!! " това е отвратително обидно за нас!

Xм..какви планове бе?!..че и грандиозни..??!! Oт опит знам:... пращаш я, 5 дни с по 1000 евро на ден в ръката в Mола,...и след това разбираш, че това от план, се е превърнало в график ....и, "Aко ти си желателен,....тя е възможна"! xaxaxa...

Това е така, ако жената е програмирана от родителите си, най-вече от майка си, така. Ако има свободата да мисли и чувства самостоятелно, няма никакви графици!

Еееее бравос сега нестига че българките станаха принцеси ами сега и графици в главите им че направо да бъдат пъдени от принцовете.

Какви са тези глупости? Интервюирани са някакви глупави жени, според мен. Но защо обобщавате за всички жени, незнам.

абе вие сте луди