Венета Райкова се връща в ефир

ТВ водещата Венета Райкова се завръща в ефир, но не по Нова, а по TV7.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова се връща в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо на йога, да беше ходила на уроци по правилно говорене. Може да е от много години в София, но още се усеща махленският й език, говори неправилно, да не говорим, че се занимава само с клюки и наистина е неприятна. Каквото и предаване да води тя, никога няма да го гледам, това си е загуба на време. Тази жена сигурно я вземат в телевизията със секс, не с интелект, култура, оригиналност ...

с тази зловеща усмивка на снимката си е направо "чудовището се завръща"

Нагла жена с елементари разбирания за живота. Аз не съм вярваща, но тази не престана да се вайка каква християнка била, а след това цял сезон на Горещо и занимаваше с врачки, ходжи и други подобни "екстрасенси" по някакви села и панелки из страната.

Тази мадама проста няма харизма,или с други думи няма чар.Дървена и проста,а и нагла.

Нечистоплътна жена в преносен смисъл...В прекия не знам...мъжа и трябва да каже дали се подмива редовно...но така или иначе това не променя факта че е отврат...

само тишовица липсва там...гади ми се от нея

Това е равносилно на зтварянето наАЕЦ Козлодуй...

Успех, Венета! Дерзай! Чакам с нетърпение предаването!

И сега като завалят едни репортажи с врачки и екстрасенси ... като се почнат едни хороскопи ... от кабела излезе в кабелната пак влезе мома Венета.

За какво ни причиняват тази мъка, тази не е за гледане. Голяма злобарка е еееее! Отврат, много е противна.

Ами не я гледай беееееее!!!! Има още 200 програми за гледанееее бееееееее!!!!! Много тежко преживяваш успехите на кадърните беееее!!!!!! хахахахаха

Какво блееш като агне пред Великден - за милост. Прост ти е речника. 100% си гейче подръжник на простията, която бълва както виждаме с все по голяма сила, камо ли от Тази злобната.

Овцо, вкусът и нюхът ти за кадърност е на ниво овчи мозък

Само не разбрах защо ми цензурирахте коментара "Винето, ма, познах та, ма".Явно звучи много по-нецензурно от "беееееееее!!!!!!"

Не че я харесвам, ама продължавам да се чудя и аз на тези, които като се завайкатл, че трябва да гледат някого, когото не харесват, та чак края не му се вижда. Абе не гледайте бе хора като не ви харесва, сега поне телевизионни канали бол, защо трябва да се вайката е тръшкате толкова!

DIDA

Венета е хубава жена, но много злоба има в изказа й, и това дразни зрителите! Чудя се как се понася с мъжа си, явно е, че това е класически брак по сметка!

кифла

Да прави стрийптиз, да Да прави порно, да. За друго не е дорасла!

много си е добре зената, браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кое и е добрето-поведение, чар широка скроеност, речник, култура, печалбарство на гърба на нещастието на гостите, които кани когато имат лични проблеми, за да помогне в развяването на бельо, или може би злобата и поради личното и нещастие да се казва Венета Райкова, кое?

Може да е "селска пръчка", но никак не й личи, още е хубава и е забавна. Пукнете се, простаци!

Усвоил/а си нейния перфектен речник-"пукнете се", "простаци" и т.н, тя единствена се брани от хорските слова по този начин, характерен за петгодишно дете, тя нали си е добре, парите са и приоритет, пък за другото-"пукнете се".

Крайно време е телевизиите да спрат да дават поле за изява на такива селски пръчки!

Това заплаха ли е? Или отмъщението на Цветан Василев?

поздравления за коментара!

Бях я забравила тая кифла.

Тази сексмашина за друго не става

Само да знаеш, ако ми паднеш как ще те факам мила ми Венетче ;)

писна ми от дъртата Тишовица

Просто е една хубава жена, много талантлива водеща и журналистка! Те това е злобо!

Защо ли си мисля, че това е твой коментар, Венето, или си успяла да промиеш мозъка на друго твое подобие, за да се изкаже положително за теб?

Ще ви падне рейтинга с тази п........

то пък една гара ...

Венетка е хубава и интелигентна жена. Радвам се, че отново е на екран.

А ти си проста и грозна.

Ами не я гледай беееееее!!!! Има още 200 програми за гледанееее бееееееее!!!!! Много тежко преживяваш успехите на кадърните беееее!!!!!! хахахахаха

СВИНЯ БУАТСКА ОТ ВТОРА ГРАДСКА

договор,с хова ,кьде да я сложат в тв7 няма кьдеееееее никой не я изка

Венето, седи си по фитнесите и се извайвай колкото щеш, само не се показвай по медиите.Хич не ни липсваш.Знаем ти приказките, въпросите, поведението...Да знаеш само колко си ни омръзнала!

Е Венето, 87-коментара/плюнки в плювалника и нито един твой плюс. Имаш вече цял басейн, за да можеш да си поддържаш фигурата, малко хора могат да се пахвалят със собствен басейн, и то от плюнки....

Апро по, и един въпрос към горкия Тишо: Признай си братле беше ли пиян, когато те оплете във въжетата си тая гад?

И да си изтрезнял, вече е къдно, сега вече няма отърване, край,....

Е Венетка не е грозна,пък и Тишо не е хубавец,така че нищо чудно да е хлътнал много по нея.

Ти виждал/а ли си я отблизо без грим, голяма красавица, а като си отвори устата......, и това да ти е в къщата, може да си е много красива, ама...като не е за пред хора, то това все нещо му е криво, все е недоволно, все то знае, все за другите знае, досадно същество, няма минимална привлекателност в него, че и дърто....

плюсове,плюсове,плюсове,защо ли Венетке/////??????може би защото си любимка,талантлива и многоооооооо скроимна!!!!!!!!!

Хайде и аз да се включа в плювалника-искам отговар само на един въпрос: Като си юристка, чий го крепиш в ефира, не познавам юристи, които да са учили за това и накрая да не излезе нищо от тях и да заемат мястото на друг, който се занимава с това???!!!

Ужас!

правила е на ванко кавали

Може и флейти.

Цял духов оркестър!

ама въобще никой не го интересува тоя факт, то държавата се тресе, така че това ми е баш бели ядове

Може и без тази кикимора като я видя веднага сменям канала не мога да изтърпя лигавото и излъчване.

Там в бардака при другите проститутки.

Само една дума:"Ужас!"

Ама моля ви се! Изобщо не ние е липсвала, да си стои там където е била.

Венетке,дано прочетеш коментарите и да те откажат от намеренията ти.Дано както плановете на Ани Салич и твоите се провалят.Дай път на свежи лица,млади журналистки с нови идеи.Хората не искат да те гледат вече.Омръзнала си им.

Ами не я гледай бе! Някой да не би да те е заковал за предаването и?!?! Ама си шапшал! Някои чакаме с нетърпение новият и проект!

извинявай, но от кое село беше

Води си спокойно, никой няма да те прекъсва за реклами, да знаиш

Добре че е по ТВ7, телевизия която не гледам! Интересно как всички боклуци отидоха в ТВ7!

Отново на екран?И какво НОВО има да каже?Ще дъвка, премлясква, ще фръцка ИЗВАЯНАТА фигура и ще се пули глупаво в камерата.

Въртя, сука, плю, пак смука и накрая ще се появи на екран. Нали неискаше да се връща и така и било много готино да олабва жилата всеки ден.

Пчеличката Венета. За какво и е да се връща, толкова добре си беше и без нея.

Дневникът на Венета... Тази жена не разбра ли, че е антипатична на хората...Не познавам нито един човек, който да я харесва...

Абе мъжете я харесват, ама за едни други предавания - викат им филми за възрастни.

Ами,че то една жена не става ли за това ... На другите неща може да се научи,ама грозна ли си е,грозна ще си остане ! Или с кофти фигура и малки цици ... Пфу !

Венета Трайкова (пак) се тръшка в ефир.

Брей,няма отърваване от тази зъбла!!!Сега ще четем какво яде,къде се къпе и колко много я обича Тишо!!!! А тя многооооо си вярва!!!!!

Няма да пропусне да се похвали, че я и опъва по два пъти дневно.

Боже господи, чудя се на телевизия 7 как може да приеме тази изтрита водеща. Отблъскваща е, втръснала е на хората с арогантното си държане и при това е много проста. може ли интелигентен човек, освен циганите да кръсти детето си Патрик Управници на ТВ 7 вземете нови хора, млади, талантливи, за да бъдете гледана телевизия.

АМАН ОТ ТАЗИ! КОЙ Е ТОЗИ ЛУД ПРОДУЦЕНТ,КОЙТО Я НАЕМА?