Топ 10 на най-страховитите филмови чудовища

Пришълецът от едноименната лента от 1979 г. на Ридли Скот и последвалите продължения е начело в класацията за най-ужасяващите чудовища във филмовата история.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-страховитите филмови чудовища | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

джипарс крипарс каде го слагате...a muhata parvata 4ast....

Кончита Вурст защо го няма в класацията ? :D

Абе "Нещото" верно си беше страшен филм. И пришълците са си страшнички, ама другите.... Особенно онези скелети са си доста "страшнички".

jizast

Класация за ужаси без "Екзорсистът" определено е сбъркана класация.

Класацията е за филмови чудовища- не за най- ужасен филм на ужасите.,,Eкзорсистът,, е по действителен случай.А само погледът на детето от,,Поличба,, е по- страшен от тези изкуствени чудовища. Има разлика и между отвращение и страх,страховити и страшни.

Класацията е добра щом "добрият" стар Фреди е в играта :) Питам къде в цялата история е Пинхед също доста кофти персонаж но от друг филм ?

А къде са критърсите а? И гремелините:) Въпреки че гремелините са пичове де:) Или То-паяка..на Стивън Кинг

А чудовището Боко Тиквоча от филма "БГ и нейната нереалност"?

Дека е Джаро от под прикритие?

Съгласен съм с класацията, но сякаш липсва нещо... Баскервилското куче! Гледох го когато бях на 7-8 години с баща ми по Студио Х. Ако щете вярвайте получих нещо като шок след това... Няколко дни не можах да дойда на себе си :).

да не си бръкнал у контакта без да се усетиш, докато си зяпал филма?

това ли са?ами хищникът?

Първоначално Хищникът е бил съвсем друг на външен вид. В първия му вариант костюма го носел Жан Клод Ван Дам. Когато са видели,че костюма на хищника не става за нищо, са поръчали нов дизайн от друга фирма за доста повече пари.

А Тоци Крокодилът защо я няма???

Липсват Чъки, Пенуайз (клоунът от "То") и миногите-невестулки от "Капан за сънища".

Хищникът го нЕма...Пък да не говорим,че са пропуснали и Ташева.Щеше да отвее конкуренцията..

Не съм съгласен липсват: -Мисис България -Цецка Цачева -Николета Лозанова -Ицо Петроф

Защо Хищникът не присъства?! Кой не е пълнил гащите, когато си сваляше маската и изреваваше.

Липсва снимка от предаването Горешо и неговата водеща ... За мен това е най-страховитото чудовище показвано на екран някога.

Измежду най-големите простотии съотворени от американците са т.н.american horror и зомбитата.По принцип и всички филми с Джон Кури са ужаси, щото може човек да погине от тъпня, ама нейсе.

Ужасът винаги е съпровождал човечеството. Не е изобретение на американците. И пак един цитат от американците: Truth is starnger than fiction. Справка - виж новините.

Много хубав цитат. Само оправи думата STARNGER:) като стрейнджър-STRANGER.

"Нещото" е може би най-добрия филм на ужасите правен някога, а може да се припомни и " They Live (1988)" също на Джон Карпентър

Тъй си мислиш щото не видя конгреса на БСП :)

За конгреса на БСП не знам, ама сборището герберастки орки в "Арена Армеец" може достойно да се бори за влизане в класацията.