Анди Мъри се ожени в шотландска поличка

Шотландският тенисист Анди Мъри, облечен в традиционната шотландска пола килт и под звуците на гайди, сключи брак със своята приятелка Ким Сиърс.

Обратно в новината

Коментари - Анди Мъри се ожени в шотландска поличка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"На излизане от катедралата Анди, в син килт и черно сако, и Робин, в бяла рокля, бяха аплодирани от група местни граждани, който зад метална бариера ги поздравяваха горещо с махане на ръце." Въпрос с понижена трудност-колко правописни грешки има в това изречение?

То да са само правописните грешки, с мед да го намажеш. Ами нали жена му се казва Ким Сиърс. Коя е Робин, която е била с бяла рокля и се оженила за него? Незнаех, че в Шотландия е разрешено многоженството.

мъри е с пола - видяхме . А сутиен имал ли е ?

Потресен съм от коментарите. Безкултурен народ, изоставаща държава................

"Що се отнася до основния детайл на шотландския национален костюм, какъвто е килтът, трябва да се отбележи, че преди време той е носен далеч не от всички жители на страната, а само от хайлендерите - живеещите високо в планините."

Човека просто не се срамува от корените си, както е "модерно" в България. Кръщаваме децата си с чужди имена, слушаме черна музика и недай си Боже, ако излезем навън, чужденците да разберат, че сме българи. И даже сме готови да се присмеем на някой, който няма нашите комплекси и не се бои да покаже национална идентичност. Здраве и щастие желая на младоженците!

А имал ли е гащи под полата? Между впрочем баба му и дядо му къртят миФки. Все едно, че са излезли от старчески дом в пристъп на безметежна деменция. А за обувките на бабето нямам думи ! :-). Разгледайте ги внимателно. :-)

Gal

Като няма какво умно да кажеш по-добре си мълчи.....

Мъри, като истински шотландец, се жени в традиционното тамошно облекло, под съпровод на гайди. А това, че ние не го разбираме, както и че сме загърбили собствените си обичаи, означава, че ние имаме проблем.

...ужас! Не са ми симпатични и двамата , ама толкова простотия отдавна не бях чел във форума.

То втози сайт нещо друго има ли

е така

Грозни и неприятни хора

Пари при пари отиват...

Тя е бедна като цървул!

До Калдирчева. Изпрати твоя снимка та да ти тегля една голяма .....

"...бяха аплодирани от група местни граждани, който зад метална бариера ги поздравяваха горещо с махане на ръце." Авторът на статията е добре да си припомни кога се използва който и кога които. А на младите пожелавам да са много щастливи.

то и с това махане на ръце...един изказ, едно чудо :)

Ким Сиърс е най-голямата простачка от жените на тенисистите. Изключително противна, да им е честито и където го хванат Мърито нашият и Джокера, все на 0 да го бият. Наздраве!

"Церемонията се състоя в катедралата на Дънблейн, малък град в центъра на Шотландия, където преди 27 години е роден известният тенисист..."..ха си представете Гришо да се ожени в х'Асково...и то в национална носия..

Ха, това тарикатче ли?!!Той ще си вземе богата американка като приключи с тениса.Той е забравил, че е българин.Жалко, иначе добре играе тенис.

...ДРУГО НЕ МУ ОСТАВА - ДЖОКОВИЧ ГО БИЙВА РЕДОВНО...НЕ СТАВА ЗА ТЕНИС...((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gal

Сезонът му дотук е много по-успешен от на нашия Гришо наприемр....

Неприятни са ми, но са поданици на кралицата, а не поданици на чехльо

"На излизане от катедралата Анди, в син килт и черно сако, и Робин, в бяла рокля" eмм, кой е Робин? Иначе, честито на Анди и Ким. Много са ми симпатични, желая им щастие.

В Анлия мъжете носят панталон, под панталона- поличка, под поличката - обръснат , гладък задник с татуировка- пеперудка или розичка... Ха-ха-ха....

назърска

Ами на гей какво друго да му отива освен една поличка? Много ясно, че така ще се ожени! Аз си мисля, да не бе да се е омъжил?!! Като му гледам булката доста повече ще й отива да е мъж на годината у нас, отколкото на този, който е. Тя поне е млада и перспективна!

И на мен точно те двамата не ми харесват, не знам защо, ама това няма значение де. Давам им 5 години макс.

абе това е шотландска традиця от векове мжете да са в поли, по-важното е че отдолу са без белио пак по традиця, е тва са истински муже !

Za poreden pyt se ubejdawam,4e w UK sa naciq ot krasavci....

Много е грозна булката. На такъв сладур по би подхождала готена мадама като мен. За булката искам да кажа нещо добро, но просто не виждам нищо такова в тази кела копелана.Ша са въздаржа от справедливи коментари защото модератора е селяк и все ма трие, но обезателно трябва да отбележа че въпросната мръхла е с къса шия,кривогледа, със заченки на адамова ябълка - визия на грозен мъж,уши огромни и щръкнали като на Йода от Междузвездни войни, коса на снопове като царевично кече,по слепоочията и темето заченки на косопад и оплешевяване, фигура смешна и жалка като на никаквица, кокалести стави, заченки на изкривяване и коксартроза, кожа отвратително змийска ... уф не ми са обсъжда докрай тази мундза защото ми са догади он нея... но щом си я харесва тоя готен сладур нека са щастливи заедно...надявайки са все пас да му дойде акъла на това момче.

Лика-прилика са си двамата, само дето младоженецът е по-секси от булката в тази къса поличка. :) Анди Мъри отказа 1 млн паунда за правата на снимките от сватбата на голяма рекламна агенция и беше изключително притеснен... На предварителната репетиция за сватбата един от фотографите се беше покачил на каменен зид и беше паднал и ударил главата на камък от гробището до църквата и почина в болница... лоша поличба... Иначе и двамата са невероятно злобни, Ким се беше прочула по време на мачовете на Анди на Аустралиън Опън - бяха разшифровали по устните думите които произнасяше от трибуната в подкрепа на гаджето си по време на мача с Бердих - "Шибано чешко копеле"... много отрицателни коментарии имаше по вестниците и във Фейсбук. На следващия мач на Анди с Новак Джокович Ким не си отваряше устата и носеше фланелка - "Необходим ми е родителски контрол", но защо ли въобще се появи на трибуните след този страхотен фал... Мъри беше изключително злобен на мача с Джокович и беше живо олицетворение за злоба...

Точно някоя "готЕна" като теб му трябва... Христос Воскресе :)

Според мен пък Анди мяза на кон.А зъбите са му криви като на дяволче.

Това не е просто'поличка',а Шотландска Национална носия!!! Поне се образовайте,за да не ставате за смях с неграмотността си,която е потресаваща!!!

просто не ви е отминала и вас. Потресаващо. Защо поне не почетете повече по въпроса, преди да се "изтресете" тук, потресаващо уверено :?((((

така и са го написали: "облечен в традиционната шотландска пола килт". Колкото и да е традиционно и както и да се казва, обаче, очевидно е пола.

Автора на тази статия има нужда да се образова, както и много от коментиращите тук... Това се нарича килт и е традиция в Шотландия. Отворете малко съзнанието си хора...

шжтлондците ... защото овцете се стряскат при звукът но спусащия се цип!

моме, Елено... вижда се колко сте "отворена", та и почти сигурна :)) Достатъчно е просто да четеш, за да научиш, че "килт"-а не е национална носия в Шотландия. Там още ПРЕДИ средните векове са ходелих с "одеала" препасани през кръста и рамото (както и в древния Рим с "чаршафи". Просто в древния Рим е било много по топло от планинска Шотландия), които много по късно за удобство ПРИ РАБОТА са скъсени до коленете. А "плисетата" идват още по късно ! Но комент, райт :)

Той много грозен бе!!

Той винаги си е бил хомосексуалист.

Робин?Той с две булки ли е бил?