Айрланд Болдуин призна за ”емоционална травма”

Моделът Айрланд Болдуин, дъщеря на звездите Ким Бейсингър и Алек Болдуин, в момента е в клиника за рехабилитация, където лекува "емоционална травма".

Обратно в новината

Коментари - Айрланд Болдуин призна за ”емоционална травма” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази .... дали е яла бой някога ?

Всякакви имена бях чувал за наркотиците, но не и "емоционална травма".

Няма грам от чара на майка си!

Абе има, ама грам.

Чудя се - хубаво момиче и то лесбийка.Не зная дали вече не е мода да си хомосексуален.Толкова много вече станаха "обратните", че не ми се вярва вече на толкова хора да им е вродено..

Аз, като дългогодишен психолог излекувал не една и две жени от емоционални травми се присъединявам към колегите които смятат, че на тая и трябва един здрав български Ку. . Оная джипси-рапърка няма как да и реши проблема . . . !

Не й трябва лечение в клиника, трябва й истинска работа за да не мисли за глупости. Бих я пратил да прекопае лозето на село, ама нема да иска да дойде в България.

защо не четеш ,народе ,пише го -има връзка с рапърката -т.е. лесбиика е ,сбъркана е -това е западняшкото побъркване-да ни пази Господ

Защо жените понякога изтрещяват всеки месец?

О, БОЖЕ !!! Какви глупости !

Леле, какви приказки умеят да говорят тези хора!

Искам да имам възможност да работя върху себе си и да намеря средствата, които да ми помогнат да преодолея болката, заключена на недостъпни места в мен ....милата проблема ти е или в некачественият или в нередовният секс.....бог те е дарил с такова тяло че то си иска своето....не го пренебрегвай я яхваи някои ....ако мислиш че проблема е по сериозен яхваи по два едновременно

искаш да направиш и тлъста банкова сметка ....може и някои да снима през това време.....филма ще отнесе по печалби всичките филми на дядо ти, баща ти и чичовците ти взети заедно

Айрян Болдуин - т.е. да пие една гола вода и ша и минат моционалните проблеми

Мислих, мислих и не можах да разбера, защо смятате, че трябва да дойде в България и да живее като вас!? Звучите така, сякаш ви дължи нещо!

Така е. Да тичаш по бялата пътечка си е травмиращо. Че и по-страшни неща стават.

Добре,че са богати и могат да се полигавят.Ела тука да живееш със средната за страната заплата, да бачкаш физически труд, да видиш,че никога никакви емоционални травми няма да те наранят.Ще станеш железо.

Ела в България, момиче, ще работиш по 6 дни в седмицата, по 12 часа на ден и накрая на месеца може и да получиш, но може и не всеки месец да получиш едни 400 лева. Ще забравиш бързо емоционалните травми от своето презадоволено детство и юношество, живот , в който не си била лишена от нищо, всичко ти е било в повече и най-вероятно си злоупотребявала с алкохол, цигари и други вредни субстанции, и ще започнеш само да се чудиш как да оцелееш.

Ц,,... още на първата седмица ще опита да пререже вените си...

Тези от описаната БГ действителност също си имат техните травми, само че ги лекуват с една бутилка ракия всяка вечер в панелния блок.

"....да намеря средствата, които да ми помогнат да преодолея болката." И на тази не й стигат кинтите.

Така е то белото не прощава!

Ти как разбра? Кога я видя? Познаваш ли я? Или дай да си плюеме ей така, защото сме си злобни.

и ти и той я познавате само от жълтините. той е чел повече, обаче. а ти си теоретизираш. да те светна нещо: това, че е лесбийка, не значи, че няма как да е обикновена лигава кокаиноманка.