Рита Уилсън открито за рака на гърдата

Актрисата, която е съпруга на Том Ханкс и има български корени, се е подложила на двойна мастектомия и реконструктивна операция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рита айде иди дойди, има общо с маргарита...ама Уилсън няма много с Ибрахим...Ибрахим не е ли еквивалента на Авраам?! Можеше Рита Еибрахам да речем....

Ами може баща й да е бил Урман например и да се е прекръстил на Уил... и от там Уилсън...

ожелавам й да се възстанови максимално бързо!

Стига с тия български корени бе ,хора!Жената с нищо не показва ,че желае да е българка ,а вие жални да я пишете ..че е с български корен ,а то като гледам ни баща ,ни майка българи.Ужас-жалки същества сте вие ,медиите !Видите някой по -известен и веднага му вменявате ,квалификации,за които той изобщо не ще и да чуе!Имайте малко достойнство поне ,като БЪЛГАРИ!

всичко да е наред. За съжаление не е изключено първите специалисти да са били прави. Явно освен епидемия от рак има и епидемия от канцерофобия.

Обичам те Том:-))

Отвори си уикипедия и виж, че баща и е помак. Маргарита Ибрахимова си звучи по български, помаците са български мюсюлмани. Неразбирам какво не е ясно относно българският и корен. Съпругът и има филм с Катрин Зита Джоунс, в който говори доста български (основно псувни и тн), откъде ще го знае. Вижте какви са помаците, българи, насилствено ПОМАчени за да станат мохамедани. А това дали тя се гордее или не е друг въпрос, фактите са си факти, пък може тя и никога никъде да не е казала подобно нещо.

Дано има успех и да няма проблеми за в бъдеще...

Полезното инфо за мен е,че биопсията не е открила рак,а всъщност е имало..

Изключително симпатична звездна двойка! Дано проблемите са зад гърба им!

РИТА УИЛСЪН - ДЕТО И ВИКАТЕ БЪЛГАРОМОХАМЕДАНКА СИ ХОДИ НА ЦЪРКВА В ГРЪЦКАТА ЦЪРКВА В ЕЛ ЕЙ - ПОНЕЖЕ НЯМА НАБЛИЗО БЪЛГАРСКА :)))