Захари Бахаров за снимките на „Игра на тронове”

Един месец бой в кал, дъжд и при температури на ръба на нулата – така изглежда баталната сцена, която Захари Бахаров снима с Кит Харигтън за „Игра на тронове”.

Обратно в новината

Коментари - Захари Бахаров за снимките на „Игра на тронове” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Захари! Успехи му желая и занапред!

Браво, Захари! Поздравления за участието в този страхотен сериал! Чакаме с нетърпение да те видим! Желая ти още много, много успехи!

Бойко таз роля може я играе без грим и прочие подготовка, само язък за каскадьорчето.

Тоя сериал е новия "Дързост и красота" ще има 50 сезона и 10567 епизода!

хаха сериала показва на какво ще се превърне сегашната цивилизация след 3 тата световна война. ДЪРЗОСТ И ПРОСТОТА!

успокой се, сезоните ще са точно 7...

Пък да се беше поинтересувал колко са книгите, колко ще са сезоните .... 4-5 клика и нямаше да покажеш за пореден път какъв кенеф си !

Книгите май ще са 6-7.Хубав,изпипан сериал,силни диалози.Не е като Под прикритие,Столичаните и тем подобни нашенски умотворения.Ако българските станат на тяхното ниво,ще бъде супер.

Мого повече се работи на гурбет. Това трябва да го очаква всеки бъдещ такъв.

От коя синагога пращат актьори за филма?

браво на захари за ролята,а ще му кажа още едно браво,ако си каже колко получава за да рекламира измамническата лотария, тегленията на която се извъшват от компютърно анимирана сфера!!! има ли все още балъци които си дават парите там???

Ще му видим ролята като излезе епизода.Добре,че е това участие в толкова успешен сериал,че да видят нашите как се прави.

По поводн на този коментар, се сетих за колега, който преди 10тина годнин заведе чуждестрани клиенти на обяд в Мдоналдс. Когато шефът го попита защо, отговори: "защото е скъпо (за България) и Мдоналдс е известен навсякъде по света"...Та така и с играта на известни само в малката си родина драматични актьори в световно известните сериали: освен "световната" известност и повече пари, нищо друго не му носи това...

Неграмотно преписана статия.

Не знам приятен ли е или неприятен, ама в постановката "Спанак с картофи" беше върха! :))

Никой никого не кара да харесва Бахаров. Но въпреки малката роля все пак статията има смисъл, защото българин се появява в най-харесвания сериал в света през последните няколко години. И предполагам са го поканили на кастинга за ,,уродската" роля, защото иначе Деан Донков и Блатечки не спят

Браво на Захари, искаме още български актьори на световните сцени/филми.

то с искане нищо не става

Интересно защо източноевропейците ги взимат само за отриццателни роли? Толкова ли първотно-първични изглеждаме?

Отрицателна роля? "Лобода" в случая е герой, еквивалентен на "Магнаря на Ден", както и на още поне трима вождове на племена от Севера, представени в книгата, като сурови и жестоки, но и хора на честта. Всъшност, народът на Ден е единственият отвъд Вала, който има и спазва закони. Между другото - не мисля, че в "Игра на тронове" има дори един не-епизодичен герой, който да е изцяло положителен или отрицателен.

човека задава принципен въпрос, а не визира само този филм. Ето ти пример: По една евро спорт 2 пущат някакви откаси от театрото Кеч мания. Там играе един българина под името Русев, а и взе да става доста мургавичък. От 1 месец той развява руското знаме. Вярно без герба на Русия но все пак е ясно на кого е знамето.

и след разпадането на Соц. лагера източно-европейците биват представяне като изроди, канибали, вампири и всекакви отвратителни твари. Пропаганда е това с цел тяхните хора да бъдат сплашвани, тормозени и да има винаги разделение. Капиталистическия империализъм е голяма работа.

то пък голямата роля, праснали са го два пъти в главата празна

Що ти по добра роля ли имаш в сериала?..писна ми от хейтъри

ам какво тоя ми е неприятен, трябва да го харесвам задължително ли

То пък един сериал...