Люк Скайуокър и принцеса Леа на една сцена

Вторият трейлър на седми епизод от "Междузвездни войни" бе показан премиерно на конференцията "Disney's Star Wars Celebration" снощи.

Обратно в новината

Коментари - Люк Скайуокър и принцеса Леа на една сцена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте малко сега...Мещо не разбирам...Този филм е сниман в края на 70-те,а вие тук коментирате как тогавс и 80-те сте го гледали,когато са иьлезнали и другите сетии.Нали през комунизма не се е разрешавало западна музика да се слуша,а какво остава за такъв капиталистически филм и то на голям екран?!

Първо няма да е зле да се научиш да пишеш грамотно, второ да прочетеш какво е било през 80-години в България.

Аз кат гледам майка си на 62 - гледа само телевизия.. та се чудя Хан Соло на 75 къде е хукнал из Космоса да гони Михаля, вместо да си кърка биричка и да гледа порно у дома ...

Стою

Майка Ви на 62 се е примирила, Харисън Форд на 75 иска още кинти. Лайф стайл.

нека силата да е с тях!

илюзии нагласени сценарии актьори - те друго не знаят -само нови епизоди - терминатор 6; рамбо 4; умира трудно 5 ; кариб пирати 6 ;... сега и тия

langlima

Емиии...така е! Трудно се умира!

Всички са се превърнали в ДЪрт Вейдър...

да ги бъркам с "Дързост и красота"

Визуално сигурно ще е пипнато добре, но предчуствам, че историята ще е много постна. Като боза, разредена с вода от чешмата. За съжаление, ефектите се развиха много и вече не им пука за сценария, защото ще го направят адски реалистично и хората ще се главозамаят.

само Чубака си е същия

не му личи под космите

По-грозен е - загледай се в последния кадър със Соло :)

Да не земат да фанат лумбаго и артрит на планетата Татуин, че сеа са на по пеесе-шеесе годин, па и наште цигани с каруците препускат насам-натам и изкупиа и откраднаа сите железарии и нема вече фърлени кораби и роботи. Затва кат нема работа да одат на планетата Майнатаси.

Направо ми се къса сърцето като ги гледам толкова остаряли, ние също малко. Но духът е същия джедаи, няма да ни победи тъмната страна на силата! :) Спомням си негрото, което играеше шеф на планетата и после стана предател, как се оплакваше, че е зле с доставките и една позната, която не е сред нас вече днес каза тогава: "Това е също като при нас" ставаше въпрос за края на 70-те.

верно е........ пред кино сердика беше ебаси опашката помня и плаката.....бил сам 1 курс в сегашната тарговско банкова ...тогава беше тт

ъ не е равно на а!

... и билетчето за една прожекция беше 0.95 ст. , а в Сердика нямаше билети за цяла седмица, та чак се продаваха билети на черно

Бе тоя черния какво вечно е запъхтян и все него ни показват - аман бе ...

Честно казано тоя черния и мен малко ме притеснява... Не съм расист, но негрото прилича на кръпка върху цялата концепция. Ще видим...

"Междузвезди Войни" реално не са само филмите. От тогава излезнаха сумати анимационни сериалчета (дори и комедии), а да не броим компютърните игри - сигурно над 20. Някои от компютърните игри са си също легендарни, като Jedi Academy, Knights of the Old Republic (KOTOR), а сегашния наследник Star Wars: The Old Republic (SWTOR). Индустрията Star Wars си вървеше през годините. Малко е като секта. ;) Излезнаха и книги с продължения. Това което ми е интересно е, коя ще спазват. Дали например ще има онзи син адмирал на империята Thrawn, който навлезна в някои игри (Rebellion и като раса в SWTOR).

Дааа, старостта не прощава на никого. А какви млади и убави беха в оригинала на филма, 80-те години. Ама всички остаряваме и ни остава само носталгията, за съжаление.

Така е братлета...вече помъдрели с годините,и ние гледаме с други очи. Навремето като ученик в кино Сердика ПРАВОСТОЯЩ зяпах,със затаен дъх премятащите се около разрушителите изтребители. По няколко пъти ходехме да гледаме. Е филм си беше,безспорно... Не храня дълбоки очаквания за новото,но поне дано ме върне в детството...

Джордж Лукас е гений...кой почва епизодите от 4...и ги завършва с 1,2 и 3... :)

И на "Властелина на пръстените" бе нещо подобно.

Лакомият задник на Лукас глътна 2 милиарда за правата от Дисни, а ние знаем, че те правят най-инфантилните, скучни и манипулативни комерсиални бози на всички земни кълбета. Феновете ще бъдат разочаровани, въпреки старите герои.

Сус, бре!

Стою

Не знам за другите земни кълбета, ама за нашето знам. Като направиш нещо като Лукас - тогава говори за задници...

Боже, боже, какви момченца и момиченца бяха като ги гледахме, а сега старци, старци. И не сме станали същите :-)

Само го виж тия двамата на петата снимка - с проходилка и бастун. Почувствах се мега стар....

Няма да се гледам в огледалото вече дори и като се бръсна :-)

Спомням си като малък какво незабравимо впечатление ми направиха началните сцени на междуздездни войни..С бунтовническия кораб и звездния разрушител!!!! беше невероятно!! И се криех под седалката в киното когато имаше експлозий..Новите сеерии не могат да стъпат и на малкия пръст на старите!!

Могат, могат, само че сме одъртяли и всичко от младостта ни изглежда идеалистично!

С тия "експлозиЙ" май за пръв път си гледал Special Edition. През 80-те по-добре учехме на правопис.

Не го вини толкоз. Това с Й-то е толкова масово, че имам чувството, че нарочно в училище така ги учат.

Ти не разбираш, Експлозий е ситски лорд, наследник на римски император.

ceляka

Каква ще е историята, дали има догадки? Кой ще е злодея, и каква роля ще изпълнява???

Злодеят ще е столичанин в повече, под формата на Kovra v0.82, а ако успее в начинанията си после ще "изтегли" и тебе насам, а и майка си.

За мен Звездни войни си остават епизоди от 4 до 6. Другото е пълнеж, който от епизод на епизод става все по-зле.

част от анимац. филми хич не е зле- обясняват доста неща. иначе съм съгласен, но все пак има две стари трилогии- оригинална и преработена. ти коя харесваш повече.

Абе не е така, добри са си сериите. Въпрос на навик и на годинки. Сега като потринйствам гледането на старте серии, абе посничко стоят :-) Просто отъждествяваме нашето си време с тях. Питай твоите деца, кои харесват повече.

филмът явно има по-малко комп. анимация от епизоди 1,2,3. това е добре- явно ще връщат атмосферата от първата трилогия.

Люк и Лея одъртели неузнаваемо. Докато Хан Соло почти не е мръднал - само някоя бръчка.

Да бе братче а Чубака си е същия!

Когато една позната баба навремето гледа "Цар и генерал", реакцията беше " Той царят никак не се е променил".

Определено Харисън Форд ще допринесе до автентичността на серията и филма ще бъде успешен! Същият маниер и поведение отпреди 30 г :) той и затова стана легенда в кинота за разлика от другите..чакам да гледам с нетърпение

Е най после нещо по интересно, че Холивуд в последните години бълва само бълвочи които приличат на компютърна игра за зомбираните с идиотски сценарии. Дано поне да е снимам по в стар стил когато американското кино не беше само някакви летящи кървища и ефекти.

И защо реши че това няма да е боза? Според мен ще е точно това!

Че ти какво мислиш, че ще е това? Нещо стойностно ли?

.. и сега Марк може да обясни че няма сестра ...

Имам, казва се Ариел!