Сара Джесика Паркър в нов женски сериал

Сара Джесика Паркър се завръща в нова продукция на HBO.

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика Паркър в нов женски сериал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.ах ти зверо! Малииии....

Бива си е !!

А "мъжки" сериал има ли?

Ъ?!? Аз пък си помислих, че са я поканили в сериала "Росинант" да играе главната роля

Много ти е грозен конят Кихоте.

Хм, има актьори, които никога не могат да се отърват от герои, които са изиграли. Във всички филми с нея, някак неволно зрителят вижда Кари Брадшоу. Същото е и с актьорите от Приятели

Много си е добре жената. тя е актриса,а не мис в конкурс за красота.

Ужс!

Не я харесвам, не разбирам защо е известна и печели толкова награди и нямам никакво обяснение, освен изчанченият вкус на зомбирания американец и модата на стадното подражателство. Казва се за някой, че е гениален и хоп - той вече посмъртно е гениален, номинират го за десетки награди, сякаш е единственото чудо между актьорите. На мен ми прилича на уклон, а на вас? Може и аз да не съм прав, ама колкото повече гледам разните (особено американски) награди, толкова повече се затвърждава това чувство у мен...

Въпрос на произход ...

Напълно подкрепям написаното от теб. Повечето хора нямат личен критерий и трябва някой да им каже, че еди-кой-си е красив, чаровен и секси и те веднага започват да го смятат за такъв. Умирам от смях, например, в някой магазин за дрехи, като чуя как питат продавачката това отива ли им, онова добре ли им стои. А то е ясно какво ще каже тя, след като интересът й е да продава. Ако имаха вкус и способност за лична преценка, нямаше да питат.

Всичко е въпрос на гледна точка.

А пък добрата продавачка ще подбере точно този тип дреха, която ще отива на клиента и, за да се върне пак той в същия магазин и да пазарува.

никой не го интересува дали ти я харесваш. ако не беше добра в работата си, нямаше да пробие във филмовия бизнес. всичко друго дето си писал е плява.

драгиии не става въпрос за това дали си добър или не в този филм. Филма си е чиста пропаганда на тема еманципация и колко са смотани мъжете. Насаждането на подобни идеологии са съвсем целево за да може пък други деградиращи идеи да се налагат.

Ти едва ли харесваш някого. Явно си от хейтърите, които мразят всеки, който е успял. Това е една съвременна актриса, която идеално пасва на тази тематика. Просто е модерна и толкова. Какво очакваш? Аз не харесвам Анджелина Джоли, ама какво от това? Холивуд си е Холивуд. Всичко е въпрос на късмет.

За мен също е неразбираемо как една посредствена актриса стигна до идол. Добре - въпрос на вкус. Но кривокрака, с конска муцуна жена ни я натрапват за красавица. Мерил Стрийп и Барбара Стрейзънд също не са красавици, но поне не и ги натрапват като такива и затова ги харесваме. Има Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон да играят красавици, така Марил и Барбара играят роли на обикновени жени и всичко си е на мястото. А тази изигра една роля в сериал и изведнъж стана еталон за красота и безпрецедентна модна икона. Виждали ли сте нейни снимки по кинофестивали преди сериала? Облеклата й са меко казано нелепи и карикатурни, много далеч от добрия стил. Не сме "хейтъри", просто не разбираме как хората изгубиха навика да гледат през собствените си очи и да възприемат със собствения си ум.

Направо си е култ към личността.

чакам с нетърпение