Вихра: Нямам връзка с никого!

Бившата ТВ водеща Вихра Петрова опроверга слуховете, че има нов любим - български бизнесмен в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Вихра: Нямам връзка с никого! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да намери повече!

Млада жена е, има нужда от редовен секс. Човешко е, с оня ивандрей сигурно е нямала.

Не знам защо , всички се изказват с негативизъм за тази млада жена!?Нищо лошо не е направила,като се бори да запази доброто си име,при това без да е виновна за нищо.Браво Вихра!Аз те харесвам!Доброто все пак съществува...

ЗА какво добро име се бори ? ??? тя е виновна за разбития си брак !!

Както винаги ,Вихрето си търси БАШ-МАЙСТОРА.

Опцията с измисленият Александър била перфектна... хахаха, тая простосърдечно си е признала какво търси.

Вихра, мечтая за твоя вятър, вихърче палаво! Мога да ти предложа, връзка, та да дрънка, направо верига за твоя ръждясал катинар...и един голям, голям ключ, омазан с грес.

Пич, ако това на снимката си ти, доста добре изглеждаш, но тя за съжаление не плаче за войнишкия...., ъ-ъ-ъ, тя плаче за дебел портфейл, а иначе няма претенции, доказателството е, че не пробира, нали го виждаш този пияница и клоун Иван как изглежда, но го търпя 10 години, докото в него не се впи като пиявица другата "водеща по микрофона". Та думата ми е, че ти ставаш за някоя дъртичка "хубавелка" с кинти, не си пропускай възможностите и не се хаби с тази, че може и някоя венерическа зараза да си натресеш. Искрено ти желая успех, не се шегувам.

Тези "звезди" са фригидни, защото нямат чувства, те имат отношение и то само към парите. За какво тие тази, има гумени играчки, които да я заместят подобаващо.

именно, затова ползвах и цветущи метафори...

Пак ли допря до жълтите страници, за да се саморекламираш? Това ли е начинът да се продадеш отново на някой богат чичко?

На всички книмки вади поглед на сериен убиец. И този мерак да й развяват мръсното бельо из жълтите издания - жената определено има нужда от професионална помощ.

Абе да не е Сашко Майонезата?

Ало, Дир-а за стари евтини и изпокъсани парцали има магазини секънд хенд, тук не им е мастото в новини лайф!!!!!!!!

А гласове чуваш ли? ако да имаш два повода да отидеш на психиатър!

Като почнат да търсят "истинския" човек. Та първи, та втори, та седми... То е ясно, истински няма, така че наблягайте на свиренето и на харченето, че инак много се задълбочавате.

Ма вобще не ме интересува на кого си вързала!

мирише ми на ново предаване и на ПР.....

Ей затова го харесвам соц-а имаше информационно затъмнение за новини от този тип, но сега вече не е така-информация, информация, все ценна, съществена и т.н.

Замина влака.....пуф-паф-пуф-паф, пак закъсня моме-е-е....

дедо Петко я чека....на втори коловоз!

чакая на 9 ти коловоз на задна

Рубрика "ЛАЙФ", и то новини, дир-а нещо сте в грешка???!!!! Обяснете ми какво означава лайф, че нещо не схващам!

Като чуя "човек до себе си"... Ама "гадже" не върви, "мъж" се подразбира "съпруг", "любим" е архаично... Дайте да измислим нещо друго, ама да не е "човек до себе си", щото лудите ме хващат.

и "истинската любов" също.

Тоест, няма втори толкова тъп като Иван.....?

....неговата тъпота е пословична и за негово съжаление повтаряща се....Моля, следващата.....

Как ще имаш, когато вече одъртя, пък те "ходещите портфейли" търсят по-млади "звезди". Ама аз пропускам, че такива като теб НЕ ТЪРСЯТ БОГАТИ, а по-обикновени. Е виж новата половинка на Иван е изключение, защото е свръх хитра и ужасно нахална, знае как да го оплете в мрежите си завинаги - хваща и не пуска, като булдог. Тъй ли е ?

Мераклийки за богаташи -много !Разбира се ,че хитрите и нахалните печелят ! А балъци като Вихра всеки ден се обясняват във фейса и берат лайката !Ха Ха

Интересно какво печелят?

Който сам си направи нещо ,никой друг не може...

Връзка с главния мозък имаш ли?

Точно толкова, колкото и с "човека до себе си". Много ти е адекватен и събуждащ смях коментара ти, браво малкомозъчни крачета!!!!!!!Има здрава връзка със заглавието на статията, още веднъж браво, хареса ми, сладък е!

обява ли е или рубкика търси се?

Вихре, и аз нямам връзка. Дай да вземем да се вържем.

игнате, ако успееш да си вържеш на възел оная работа - тогава се пробваи пак...

Ми те балъците свършиха!

Даааа.....когато вече си с "ремарке" ставаш самотна и в най-добрия случай жена за един ден.

И аз! (Новина със същата стойност)

Възрастна и некрасива лелка

Ти много красив ли си ? Кой те знае колко си крив и как се държиш като ощипан като те заговори жена , ама по форумите - тая била грозна - оная!

То е много блиско до ъкъла, че си сама. Човек обвързан емоционално не стои по цял ден и цяла нов във Facebook

Лъже! Всяка вечер имаме страстна и дълбока връзка!

хубаво, тя лъже... затова пък на тебе ти се иска поне да я л.жеш, нали...

,,,,Дали ще вдигне самолета от тази?....

За Вихра чухме когато Иван я натресе за водещ на някакво чалгаджийско предаване заедно със жената на Андрей ! Даниела и Андрей се разделиха достойно ,без шум и простотии. За тях вече забравихме и всеки си пое пътя.вихрето обаче не се дава лесно !Избута Кмелия от Споделено като със влажен поглед разказа за измяната на Иван !От тогава не се е спряла да се натрапва с глупавото си битие , даже с дрънканиците на дъщеря си !Нито е умна ,нито оргинална ,нито интригуваща !Ако оибича да се скрие !!!

Ей, много злобен народ. Ама като ви зарежат вас да видим как ще ви е. Със сигурност изглежда в пъти по-добре от новата на Иван...а и всъщност журналята ни занимават с нея, не тя със себе си. Бъдете здрави и не злобейте, ама излезте навън, насладете се на слъцето, на природата...

Ти що не излезеш?

Не ми дреме коя от двете на Иван изглежда по добре !Човекът е решил коя да е-е и на коя да си дава парите !Така че ти Niky не злобей !

И двете изглеждат еднакво "добре", подходящи са за Иван, и двете могат да му изпиват кръвта по един и същи начин.

Дир.бг, откъде ги намирате всички тези "поовехтели, позабравени, хванали паяжина напоследък" особи, от една класа-то не беше Венета Райкова, Камелия Воче, Вихра, Бориса Тютюнджиева, манекенката от 2006 и други подобни. Не намирате ли, че те имат един и същи калъп, давам ви воля на описанието му, но той е типичен за "звездите", които ни натрапват финансово-подплатените им половинки? Вдигнете малко мизата за да пресеете "по-звездите"!

Виж бе няма да се караш на Диръ. Те са нашата гордост и като искам да ми се разтури напрежението влизам тук и чета и се пукам от смях. Истината е че в БГ то има няколко ПР фирми които работят истински непрофесионалисти. Такива които са фанали някаква книжка дето се разпостранява в интернет например поредицата " За глупаци".

Ха, моля да не ни осведомяваш а?.Ще я преживеем информационната неосведоменост да знаш.

Жената 3,4 години стои на сухо !Освен това изпусна тлъста пачка !Обяснима злоба и икуствено натрапване в медийното пространство с цел някой да я покани !

Това е ,..поредната Бг-''НОВИНъ''.

Добре, че ги има тия никому ненужни новини. Без тях в офиса е толкова скучно и времето тече много бавно.

Ооофффф! Стига ми я навирахте в очите тая! Мине си не мине време и пак ме занимавате с някакви бивши псевдо водещи, бивши съпруги, бивши приятелки! Толкова ли сме обеднели на новини, че трябва да се занимаваме с недотаковани жени...

а цикъла идва ли ти редовно ?

Не мога да разбера , защо занимавате хората със същества , като тази които по никакъв начин не са направили нещо полезно за обществото . Дали има или няма човек до себе си е само неин проблем , който не интересува никой освен нея и близките и .

Точно така никого не късае , но тя държи да изясни кое за нея е вярно и кое не е ! Имам чувството че става сутрин и трескаво почва да търси новини за себе си ! Така е с хора без работа и без полезно занимание !

НЕ виждам как някой ще се излъже да се хване с тази . Даже не е хубава и е доста повърхностна. И вместо нещо да работи май доста дреме във ФБ. Тя си мисли че работи де ! Заета е от сутрин до вечер да опровергава клюките за себе си ! Само за милан Кузов не е отрекла защото си е напълно вярно ! Привидно добродушна но с непресъхваща злоба към новата на Иван .

И това е супер новина?! Че нямала другарката връзка с никого...

Другарко, не е нормално една другарка да е сама. Ние, другарите, трябва да помогнем да реши проблема си. Ще го обсъдим на следващото събрание.

И защо се занимавате с тази жена? За да я плюят простаците в сайта ви??? Я нещо и за младата майка Ирина напишете. Какво е готвила напоследък?

Ако не беше Иван, тая щеше да тъне в забвение, продавайки чорапи в някое квартално "бутиче". Не виждам никакви качества в нея.

Хайде, тази пак излезе на пазара. Даже предпочитания е обявила от вида: да работи зад граница.