Робърт Дауни напусна вбесен неудобно интервю

Робърт Дауни Джуниър провали промоционално интервю, посветено на новия му филм "Отмъстителите: Ерата на Ултрон".

Обратно в новината

Коментари - Робърт Дауни напусна вбесен неудобно интервю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Собствениците на еврейските артисти-държанки са им внушили,че простолюдието не може да им задава неудобни въпроси.Нали все пак са еврейски държанки!Но пък и журналиста е храненик на същите тези собственици,та не се разбира: Къде е драмата?

Обърнете внимание в какво судио е взето интервюто. Тази ведна Великобритания а...

Много го изтърпя горкия.. като правиш интервю за филма ....питаш за филма... ЕДНО МНОГО ДОБРО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТАЗИ ЩУРНАЛИСТИКА... ( И СЕ НАДЯВАМ И ДРУГИ ДА ГО ПОСЛЕДВАТ ТА ДА МОЖЕ ДА ОТСЕЕМ ЖУРНАЛИСТИКАТА ОТ МАЛОУМИЕТО ..................)

БАТ БОЙКО МУТРАТА И ТОЙ НЕ ОБИЧА ДА ГОВОРИ ЗА МИНАЛОТО :)))

АКО ПИТАШ БАТ БОЙКУ МУТРАТА ИЛИ ЦЕЦУ АНЗУГА ТАКОВА НЕЩО И СИ ЯЛ БУХАЛКИТЕ ОМАЛАА:))

Успешно можеш да заместиш британския журналист. И той като тебе не може да се придържа към темата...

- БОЙКУ СИ ЛЕГНАЛ КОМУНИСТ И СЕ СЪБУДИЛ ДЕМОКРАТ - СЕТНЕ СИ ЛЕГНАЛ БЕДЕН И СЕ СБУДИЛ БОГАТ ....:))

Интервюто не е 'неудобно', а нагло. Съжалявам за провала на журналиста, но си го е заслужил.

Въобще не стана рязко. Много културно си стана, като се има предвид простотията на водещия.

Гнусен циганин!

ще перифразирам-когато на един душевно беден човек и комплексиран в същото време , му е дадена малко власт-стой та гледай!

Затова пресконференциите задължително трябва да се ръководят от прес-секретари, говорители и т.н. На едни журналисти ще даде дума за въпроси, а други, като този Кришнан Гуру Мутра ще отсвири.

Агресията е на мода. Позитивните новини не са интересни, умният разговор успива. Псевдоразкрития, психоатаки, откровена манипулация - това е журналистиката днес. Не показваме умни и успешни, за да не потискаме зрителя, показваме скандални и изкилиферчени - да си мисли зрителят колко е по-добър той самият. Вижте нашите журналистически рубрики - то не бяха Челюсти, то не бяха Хрътки, горещи столове и прочие агресивни заглавия. Че дори Кошмари в кухнята имаме, а едино безобидно кулинарно риалити като Мастършеф е злобно, заядливо, пращи от агресия и убива всякакъв апетит.

именно. и това е например карбовски. търси скандала ама най-ефтиния. даже и съдебен спор. пълен резил.

не само това, аз мисля, че в бг няма журналистика изобщо. защото ги е страх да не настъпят някой и след това да бъдат убити.

Съвременните "журналисти" търсят само сензацията, но тази гадничката сензация. Ето например, на връх Великден, рано сутринта - сутрешен блок по един от каналите, не обръщам внимание кой, защото всичките са еднакви, започва с неприятен инцидент, слава Богу без трагичен край - катастрофа на Орлов мост. Дават кадър от мястото на самата катастрофа и водещата толкова силно се опитваше да види и разбере какво точно е станало, по-скоро останало на пътното платно, че имах чувството, че едва ли не ще извика: "Кръв, черва"! Отвратително е да търсиш само негативното, жълтото и това да бъде сензацията на деня, това да бъде основната "новина". И без това животът ни е пълен с негативизъм, а журналистите допълнително нагнетяват такъв. Положителните моменти се отбелязват мимоходом, независимо че от тях всички можем да се поучим и да извлечем нещо полезно, пък макар било то и съвсем мъничко.

Британският журналист Кришнан Гуру-Мурти ??? Вече е време Британия да стане щат на Индия под името "Индобритания", а "велика" си е направо гавра със сегашното унизително състояние на някога страшната завоевателка и колонизаторка Великабритания. Днес Лондон е като Калкута, пълен с мангусти арабели, ислямисти.

За какъв се има това наркоманче???Много му порасна работата.Келеш.

Келеш !

Игнорирайте го тъпия журналист и готово. Ако трябва игнорирайте и тъпата медията-работодател на тъпия журналист !

Очаквам мига, когато и в България гостите ще почнат да си тръгват по време на интервютата - особено в сутрешните блокове, журналистите прекъсват, говорят върху госта, насипват 100 думи за 10 секунди, апострофират и т.н. НЕКУЛТУРНИ действия!

Jeni

Е няма да е скоро, като се има пред вид че гостите, като селски глашатаи, обикалят от телевизия на телевизия и явно желанието е да бъдат видяни, а не чути!

То от циганин само циганска работа може да се очаква . Този сигурно е журналис по квотния принцип

Циганска работа!

Журналистът тъп ли беше, неадекватен ли беше, какъв беше - не разбрах... Едно си баба знае - едно си бае... Може ли да ти отказват да се води разговора накъдето го тикаш, и ти пак натам да отиваш? Че и се учуди защо актьорът стана и си тръгна...

с 2 думи - ще ти правя интервю за новия ти филм, и като почнем това интервюто ще почна да ти задавам лични въпроси които нямат нищо общо с филма. това само наи наглия дебил може да го направи но понеже в бг има много такива, на тях им харесва как някои го прави на друг, вапроса е на тях да не го правят, типично по български

Хубава работа, ама индийска ...

Живеем в толкова фалшив и лицемерен свят на режисирани реалности, че няма да се учудя, ако всичко е по сценарий.

Така е, викай Нео да ти помага да те откачи от жиците.

Типично държание на индийски циганин към успял бял. Дреме му на Робърт Дауни, тоя неудачник никой не му помни името, дори след като са го прочели.

Индийският циганин съвсем не е неудачник, щом може да води интервюта по американска тв.

Само пълен кретен може да прави рейтинг на гърба на другите. Така, че чернилката да си ходи в Индия да задава неудобните въпроси, там ще стане много известен.

E как бе хора? Това е един от най-талантливите актьори. Няма слаба роля!

"Робърт Дауни напусна вбесен неудобно интервю"- Къде го видяхте бесен?Аз лично не видях такова нещо.Много добра реакция , изключително тактично и възпитано си тръгна човека, а индуса си заслужаваше много повече от прекъсване на интервюто!

те така си пишат дир-а

пълен бездарник и некадърник, не успя в истинското кино, но му провървя в комиксите и парите. Жалко, че разсипват децата с блокбастърските си глупости. После се пренася в училище - бият се, млатят се, кой бил железния човек, кой нз си кво, насилие и насилие, а някой чета се радват ли радват, "чи дитьенцито му прибило другарчито, в кома го пратило, видиш ли с един юмрук, а не обратно, ух на маммъъъъ кралимаркото, шъ успей в животъ ейй, шъ мачкъ нъред като супермен ше е"

Пълният бездарник : Еър Америка 1990 Чаплин - 1992 Сърце и души - 1993 Готика - 2003 Зодиак - 2007 Шерлок Холмс - 2009 Шерлок Холмс: Игра на сенки - 2011 Съдията - 2014 Защо винаги чета такива изказвания за успели хора и то винаги от абсолютните бездарници ???

От изброените има 3 филма, които МОЖЕ да се гледат заедно с последния, и това в 30 години. Това ли е великата кариерa, другото му е скрап, на стари години взе да се снима в комиксови филми, както и доста други "гоуеми" актьорчета, дето закъсаха за пари и ги извадиха от нафталина.

Златен Глобус за Али Макбийл - подържаща роля. Златен Глобус Най-добър актьор в мюзикъл или комедия: Шерлок Холмс Награди на БАФТА Най-добър актьор: 1992 Чаплин

Ехехехе, все едно си изброила 7 оскара и 15 номинации, шерлок холмс е пълна боза и подигравка, обикновена екшън тъпотия за дечурлига. "Съдията" е добър филм в интерес на истината, ама то лесно вече като си направил пачката с комиксите. Това актьорче си е точно това, което си е, и мангустата добре го е попитала. Аз също бих го питал къде си е пилял времето между бафтата на Чаплин и милионите от Железният човек???

То в Али Макбийл и Бон Джуви игра, така че не е нещо, с което да се хвалиш. Само първите два сезона ставаха за нещо. "Шерлок Хоумс" е такъв холивудски шит, че просто е грях да се споменава.

Информирайте се преди да пишете глупости! За актьор на 50 години, който се снима от 5 годишен, с 2 номинации за Оскар, 36 награди и още 71 номинации, участвал в 82 филма. Видно е кой е бездарник. На такива като вас трябва да се забрани да гласуват!

Айде още един се засегна. Ама това си е лично мнение бе, хора, аз да не издавам учебник тук, който ще го четат 10 години напред. Казал съм каквото мисля? За мен "актьорите", които се снимат в във филми като Айрън Мен не са никакви актьори, а са комерсиални ги наречете, консуматори, и т.н., как искате го наречете.

Маркетиииииииинг!!

И заглавието и първото изречение стрелят далеч от целта! Човекът определено не беше "вбесен", а реагира съвсем хладнокръвно и адекватно, а интервюто го провали тъпакът, ровещ мръсното му бельо за презервативи.

Валар моргулис!

Интервюиращия очевидно е боклук, който търси сензация. Не съм фен на Робърт, но се реагира стабилно.

Ako бях на мястото на Роберт такъв десен щях да му забия на този черен агуптин негър ,че щеше да остане на стола за поне половин час.

От къде тази мания при американските светски журналисти да бъркат в душите на хората за пари, сензации и рейтинги?! Опра и тя същата боза. Гнусен американски манталитет,който разпространиха по цял свят.

Журналистът е Британец, но дано поне си излял цялата си дневна доза омраза, та да не тормозиш довечера жена си и децата.

Добре, поправям се западни журналисти,а не американски. Къде прочете злоба в поста ми? Много лично приемаш критиката към американските светски журналисти да не си кравар?

Кришнан Гуру-Мурти! И това ако не е чисто британско име, наред с Али, Хасан и Айша, тури му вестник!

Този журналист е пълен провал.

Робърт Дауни е пич! :) (проблемите, които е имал, са си негови). А джурналето си търси сензацийка.

явно на гурувците са им намалели печалбите от заблудени ученици и са започнали да стават нагли журналя

Робърт Дауни бил провалил интервюто!!! Защо журналистът прави интервю за филма, а задава въпроси тотално иррелевантни към филма?! После актьорът бил провалил интервюто.

Така е , но за аудиторията би могъл да напишеш вместо ирелевантен въпрос по разговорната думичка -страничен въпрос т.е извън темата

Симчо може да е ученик на Местан или пък е самия Местан!!!

Поредния бълвоч.