9 звезди с арменски корени

Звездите с арменски корени често могат да се похвалят с шеметна кариера, завзели света на шоубизнеса на един дъх.

Обратно в новината

Коментари - 9 звезди с арменски корени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо няма миньор арменец?

Единственият арменец занимаващ се с тежък физически труд е Нораир Нурикян. Хората от средната възраст го помнят. Да е жив и здрав!

Има! Излъчиха цял репортаж по телевизията за него!

а сега звездите с японски корени, ами шведски...ехей...манипулативна статия за да ми кажат колко арменци са избити,война е било.

цял свят за геноцида,а сега угаждат на Турците,че нямало геноцид-какво омерзение и подлост

Пропуснали сте един от най- големите певци на всички времена- Шарл Азнавур. Разбира се, има още много други- писатели, учени, актьори. Арменците са талантлив, цивилизован и интелигентен народ. Те първи са приели християнството.

Mного сте зле дира, има много по достойни арменци по света - къде е Aзнавур(ян),Aртем Mикоян и Иван Константинович Айвазовский (арм. Հովհաննես Այվազովսկի Ованнес Айвазян !!!ъ

Първият космонавт.! ЯН БИБИЯН :)

Андре Агаси е с ирански корени,а не арменски.

баща му е от арменски произход, нищо,че се е състезавал за Иран!

И по-малко трагично ли е,че избитите били САМО 500 хиляди,а не 1,5млн.,за да се нарече геноцид?Не не е!Не вменявам вина и на съвременниците си турци затова, което са извършили предците им през 1915г. Но е крайно време да признаят вина и да се извинят.Животът продължава.

Обаче арменците са красив народ като цяло! Имат правилни черти, като изсечени. а и иначе са готини, сърдечни, топли...

Tи бил ли си някога в армения ???

В списъка липсва легендата на българската телевизия Кеворк Кеворкян. Маги Халваджиян също може да го добавите защото в момента е доста популярен. Интересното за Франция е че има още много чужденци от известните им изпълнители от близкото минало. Най-много са италианците - 3-ма (включително Далида), Джо Дасен е американец, Джони Холидей е белгиец.

Арам Хачетурян, Хайгашод Агасян...

Хах, забравихте Маги Халваджян :D :D :D

Благодаря на всички българи за съпричасността. А за тези, които гледат с леко око на това нещо, с такова отношение след няколко години турците съвсем ще управляват България.

Голям пропуск с Азнавур, издънка направо. Къде е Вартан, къде е Кардашиян, къде е той !? Та да не го споменат ! Тези списъци май ги правят хора родени след 92-ра. Ама събитието, което честваме е 100 годишно, та да се обърнем малко по-назад !

А къде е ШАРЛ АЗНАВУР????!!!!!

По зле и от евреите станаха с тоя геноцид, не пропускат случай да се оплачат..

Ама 100 години точно са изминали, затова малко повече се говори. Изобщо не може да се сравнява с най-великата финансова операция на евреите.

За Азнавур(ян) вече са писали по-долу. Непростим пропуск. Ами къде оставихте Андре Агаси(ян).

А най-великият сред тях - Азнавур! Срамно невежество! При това е ЖИВ и корените са му много по-големи - родителите му са арменици, по-сериозно е от "корените на баба й" на не знам си кой!!!

Халваджиян ги сляга в джоба си ;)

Защо пропуснахте да споменете и Шарл Азнавур???