Ирина Шейк излиза с холивудски актьор

Бившата половинка на Кристиано Роналдо Ирина Шейк вече е в обятията на известния актьор Брадли Купър.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Шейк излиза с холивудски актьор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въх, сигурно й е до кръста!

Ми не е красива. Просто има голяма уста и я шейкват много...

Браво на това момиче за изказването. Страхотна е.

.

Da si namira niakoi da i naprai dete! I posle da prodalzava da se radva na hubostta si na hubostta na mazete. Ama da ne im se zadalbochava tolkoz...kvo tragnala da mu tarsi kosuri na Ronaldo...toi moze da si pozvoli da bade vsiakakav!

И какво дава на полезно за човека тази новина ?? Показала се

Можеше да се покаже по-добра снимка. Тази натрапчиво ми напомня една от постоянно показваните снимки на убитата от Чеци Яна Кръстева.

Абе вярно, че никой не ни кара да четем за тая, ако не щем, ама въпреки това е толкова вбесяващо и тъпо да видиш подобна зашеметяващо важна и вълнуваща новина на първо място в дир бг лайф, че ....неам думи

Тази Швейк си е качила оная работа на устата за по удобно да не сваля гащи.

Сиреч, Ирина Шейк в вомента я шиба холивудски актьор.

от трън та на глог...като иска добър и верен мъж, да си намери някой нормален, ще ме извинява ама тоя брадлито и той не вдъхва много доверие, като цяло какво само се коментира любовния живот на някаква манекенка, на която преди роналдо, хич не съм й знаел дори и името.

В устата прилича на кокоши гъз,представям си като бабичка какъв крокодил ще е!

Боже, сравнихте Ирина Шейк и Никлозета Лизанова?!? Та това все едно расов кон и едно магаре!!!!

Не и ако им сравняваш интелекта.

Злоба, злоба и пак злоба! Българи, накъде сте тръгнали??? Аллоооооо!!!

Тая що така зверски се е обезобразила? Пуснала си мустаци на челото и си вкарала силикон в устните.

вместо да излиза с боико борисов

Ирино. все още вятър те вее на бял кон !

Абе защо се занимевате к Ирина все тя ви е виновна пишите против нея а тя е на светлини години от вас!! Клоуни сте всичките!!

Пука ми за Ирина Шейк и за личния и живот .А ти човече си типичен "Българин" от село миещ чинии в Лондон , който е напуснал селото но то не е напуснало теб .Хайде бЕгай да миеш

Странно! Не е ли по скоро: Актьора Брадли Купър излиза с следващата си манекенка в колекцията си:).. Наистина сте откачили

Със следващата!Излагаш се!

Жалко. Днес на мода са курветините, дето са наблъскани със силикон - джуки, цици, задн..ици. Мозък - нула. Нито една прочетена книга. Хубаво де, чукат ги за една нощ и толкова. Плащат им, не работят нищо, освен да харчат парите на женени мъже. Къде е Господ?

По повод темата - ясно ми е, че мъжете обичат кучки. Обаче, кажете ми защо един мъж може да си поръча Николета Лозанова. Има спин, има човешки папилома вирус, има хиляда болести. Знае се, че иска пари, знае се, че няма да се задържи, че е оборотна и оназ работа й прилича на войнишко кепе. А кажете ми, какво търси един мъж при нея? Кви бизнесмени, кви почивки в Монако. То е ясно, че е срещу заплащане консумацията. Ма то тъпо, бе. Цигане от село Караджово. Без силикона не струва два лева. Не мога да си обясня.

Защото са безмозъчни същества , които мислят с долната си глава .Интелигентен мъж не би бил с въпросната Николетка или друга подобна безмозъчна нимфетка . А знай едно в днешно време повечето жени пробиват чрез секс а не чрез някакви качества , това е жалката истина .

И аз това се чудя. При наличието на толкова много болести, как не ги е гнус да са с някой, който е минат от кого ли не. Само тук в Булгаристан крвите и безмозъчните силиконки се пробутват в медийното пространство. Че тази Свирколета даже и "водеща" я направиха. Като я видях как пише се хванах за главата - синът ми е във втори клас и прави по-малко грепки от нея. Правете си изводите. Честно казано ми писна да я гледам по медиите, както и раззни други такива силиконови прститутки.

С толкоз пластични операции е затърсила.... не стабилен мъж, а финансово стабилен мъж. Ама тия не си дават парите така. :) . Да видим дали ще излъже някой "стабилен" да й направи дете :)

Toni

Тая малко на мръсница ми мяза. Ще ми пийне соса на Брадли.

Устата й е ужасна.

Много силикон в тез устни много нещо. Ама пък изглеждат перверзно.

Винаги съм бил любопитен такива красиви като Шейк а и други дали се чукат отзад. Защото аз не знам как бих под ходил.Може би ако имах необходимият статус за да имам контакт щях да знам.

Брато взе ми лайното от устата!

абсолютно няма отношение житейския статус към аналния секс. по-богата по принцип е една идея по-разкрепостена , но само това. аз досега не съм срещал жена да иска и да дава отзад. според мен го има само по филмите и ако имаш достатъчно пари по проститутки да си доплащаш - щото го таксуват двойно :-). мисля че трябва да си намериш жена - стига с това порно.

Аз пък съм срещал, ама не си изпуснал нищо особено!

Дават,дават,въпроса е да ги запалиш ... Странно племе са жените - на мъжете си не дават,а на мен дават ...

Всичко правят брат. Правят и работи дето не си се сещал за тях. Това им е професията. :)

Това Ирините са опасна работа, особено , ако са рускини , или украинки.Излапат ти паричките и те зарязват без да им мигне окото.Но не ги съдя , има кой да ги съди.Те не могат с един .Това е истината.Ще го преживея и аз надявам се.

Ама вие какво очаквате бе, да си хване някой кранист ли? Ами много ясно, че ще търси красив, богат и известен мъж. Даже за нейната външност много скромно го дава. Аз яко бях на нейно място щях да се оженя за някой дърт милиардер и да го чакам да умре.

Очаквах да напишете, че излиза с Бай Миле Куцио от Чичипръчене и обича да рупат по икиндия хлебец с лук, докато козичките си почиват.

Новина от типа "Една жена на пазара каза, че видяла..." Сега пускате това, а в понеделник ще четем опроверженията на Ирина...

От естетична страна намирам устата на "хубавицата" за грозна с толко много силикон.

nobody

- с ТОЛКО много силикон ! Разбрахме какво имаш предвид

Ама каква грозна бе, тя направо е гнуснава!

Тая в ръцете на най-големият женкар на Холивуд май пак не е намерила мъж по нейните критерии.

Тук има доста идиоти, които не знаят, че Ирина е сред най-високоплатените манекенки и фотомодели и не й е необходимо да се продава за пари! Ама нали тук умирате да злобеете, да ви еба майката скапана - и не можете да преглътнете факта, че една от най-красивите жени на света може да спечели сърцето на когото си поиска, когато си поиска и както си поиска!

Стана много известна, след като тръгна с футболистчето.

Като гледам и на футболистчето не му е било зле с нея.

Toni

Ванка, не се пали. Много се вживя да я защитаваш. Да ти кажа нещо- дреме ни на нас!

Роско

Aaa на мен ми дреме. Ако няма подобни новини, къде ще вентилирам собствените си комплекси като един неуспял стругар?

Иванчо, що говориш глупости... Топмоделът е едно нищо.. Въздух, картинка, дооправена на фотошоп. Не може да ми изтъкваш , че саслугите на някоя си били,ч е ехубава.. Много хубви жени има, ама не всички си продават красотата. Това последното , между другото е разновидност на проституцията.. Така, че в случая става реч за една проститутка..

Ирина Шейк е красива жена с изключително бедна душевност , защото хората които ценят основно парите и материалните неща са точно , такива а тя попада в тази категория .

Гроздето е кисело..... ти какво предлагаш, да си намери някой хигиенист ли? Разбира се, че ще си намери някой, който да е най-малкото от нейната категория и социален статус. Относно парите - тя си ги има предостатъчно.

Toni

С това грозде се надянахте вече. Една дума на въпреки и айде.

Закачила е нова рибка на кукичката. Има верни, честни джентълмени, които не са известни и не печелят милиони, но тая казашка "девица" май я интересува повече парата. Проститутка за звезди.