Приложение за смартфон ще превежда бебешкия плач

Всеки родител знае колко отчайващо е да чува плача на бебето си, без да разбира причината за него.

Обратно в новината

Коментари - Приложение за смартфон ще превежда бебешкия плач | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има тънка манпулация. Понеже в новото общество за което хуманистите драпат, държавата иска да поеме контрола и възпитанието на децата за възпитава правилно и да ги направи удобни пешки на управляващите. Та с такива инициативи се цели постепенно да се формират представи в родителите че те не могат да бъдат пълноженни възпитаващи с което да оправдаят отнемането на техните естесвени функции, който самият Бог им е поверил. Защото здравото семейство е основна клетка на здавото общество и в него се формират моралните ценности и дховни нагласи на индивида, а те могат да се разминават с удобните за управляващите неестесвени протовпречащи н абожиите принципи идеологии.

Поредният machine learning алгоритъм върху много данни. Взеха да стават като оная история че на човек с чук вкички проблеми изглеждат пирони.

резултата ще е нещо от сорта: искам да ям 33% спи ми се 20% смени памперса 20% я си е... 40%

Аве бой с шишето за вода и това е

Стою

"Родители" ще раждат и отглеждат тамагочита.

Очакваме новото приложение, което ще отглежда бебетата, до 3 г. възраст, когато ще могат сами да си играят с бебешки смартфон. Така родителите ще могат необезпокоявано да си висят пред компютрите.

Стою

Първите такива "приложения" ги имах 1994 год. Нямаше никакви бъгове. Мани другото, ами още вади пари от тях синковеца... Ринеимвал си ги е с нещо от сорта на ТАТЕ, МАМО, БАБО, ДЯДО. ;) Щерката и тя си ги е копирала, въпреки че са без ъпдейт...