Ето го мъжът до Ирена Милянкова

В последните няколко седмици манекенката и актриса Ирена Милянкова може да бъде забелязана с нов мъж до себе си.

Обратно в новината

Коментари - Ето го мъжът до Ирена Милянкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н Чолаков си заряза двете момичета и жена си на квартира в Овча купел и отиде при Милянкова да гледа нейните деца.

Ти пък откъде знаеш ?

Като модел - става, но в живота егати нещастието.

Дире пак имате правописни грешки. А таз убавица имала нов мъж ли ми че то тя може да гисменя кат носни кърпи . Искам за ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ ДА СИ ПИШЕМ!

Докато има такива мъже, които да се влюбват в своднички с 4-5 деца, ще има и такива новини:-) Тоя не е за завиждане, направо е за съжаление.

....Така й се е стекъл живота, за съжаление. Създала е и отглежда най-важното - дечица! Дано има късмет от тук нататък. Ирена е от културно семейство на известни художници, учители. Така че не я подценявайте - не е "просто" момиче. Мисля, че е боец по характер и ще има щастлив живот.

Като са много интелигентни родителите и, как и позволиха да заживее на 13 години с най-големия сводник в Б-я? Да не ти казвам какво друго правеше Иренчето с младите кандидат моделки, сигурно и това не си чувал?

Ужас, вярно ли? Дай повече инфо.

Кажи де, какво е правила? Уроци ли им е давала как да се държат с чичковците да изкарват повече?

Не може от една мутра и една жена с нисък морал да се създаде семейство. Шопара е в затвора, Аксел, Роуз и другите хайванчета ще бъдат като разпасани. Мама ще скача от чичко на чичко в търсенс на изгубената младост. Пълна морална деградация

Сигурен ли си? Щото тази бедна женица какъвто тормоз е видяла, едва ли някой би искал изобщо да е на нейното място.

Какъв тормоз е видяла незнам, но като е усетила че нещата не вървят що не се е махнала. А може би щот и харесва 50 тупаника в сиво. Чувал съм че има жени които им харесва да бъдат мъчени.

Без очила е по-удобно...;))

Тоя мъж няма акъл! мафиотът, като излезе от затвора, ще му " отесе " плешивата глава!

Досега не се е чуло и видяло ревнив сводник!

Айде сега още 4 бебета!

убаво борче си е фанала..мож го перка по темето га не е слуша

Е тая много амортизирана бе!

Ще я помандръса и ще му мине!

Доказа бързо, че и при тази златотърсачка празно няма и откога това "нещо " се мисли за "актриса"......да проверят социалните как си гледа децата

Малолетна проска, ламтяща за пари! Това е гнусната Иренка!!! Помня как я даваха като пример за майка!!! Какъв пример е една 15-годишна крветинка, родила от богат чичко! Явно ценностите ни много се изродиха!!!

На такава крехка възраст, ще ме прощаваш, ама е по-скоро жертва, отколкото другото. Освен това си е раждала децата, а не ги е убивала. Чичкото си е взел свежа мома за разплод, а е мъцнала - а й е отрязал красивата главица. Ама сега като е в затвора, кой ще се грижи за децата? Как жена без образование (актриса - хайде, моля ви се!) ще се справи сама с отглеждането на поотхвръкналите деца? Със заплата на нискоквалифициран персонал - трудно до невъзможно. Може да ги даде за осиновяване, може да проституира ... Очевидно е избрала това, което е правила цял живот по неволя. Мъчно ми е за това момиче, не злорадствайте, личната й драма е чудовищна.

Хич не злорадствам, това е истината, която не е хич лицеприятна! Това 14-годишно тогава момиче нали е имало майка и баща, че и глава на раменете си. Ама, когато се харчат мръсните парички, е лесно, нали? Ако беше толкова бяла и добра, щеше да остане до мъжа си в трудните времена, не веднага да скача в чуждото легло! Жертва била, айде бе! Как се гледали 4 деца?!? Че да е мислила, като ги е искала! Хиляди хора живеят бедно и гледат децата си. Защо тя да е изключение?

дя-до

"обвинения към Чолов за склоняване на манекенки към проституция" Дали пък не е склонявал проститутки към манекенстване?

Мужката плешивост е сигурен белег за сексуална потенция.

Невярно твърдение!

Зависи къде е - отпред или отзад на главата :)

Селянките златотърсачки са най страстните уротрошачки.

А те гражданките не са по различни от селянките. Освен по това че ти говорят уж по интилигентно ама са си същите мръсници.

Голям дерт ми беше,ама вече съм рахат

Иде Коледа!Гоним шопаро!

Нежна, със светли очета, пък децата й - циганета?!

Щото Чолко е мургав мангус от "средиземноморски" тип.

Не е нормално да има 4 деца и да си вее тутурутката на ляво и дясно. Да не си мислите, че това е голямата любов? Нищо подобно, тази е като отвързана

А до живот ли да си кукува сама?

Нали трябва да ги изхранва някак тези деца ...

Еххх тези бг манекенки ...да не кажа нещо друго..как бързо приключват всичко там където няма вече пари...как така се нави да му натръшка четири деца на мафиота .."може да е било и по принуда...Смрат....това не е общество това е кенеф

Комбинацията на дебел чичак с шкембак и плоскостенна хърбалета е много гнусна-такава е била при нея и при онзи гадняр-сводника.Само като си представя интимностите им и ми се повдига.За съжаление в България е масово такова гнусно явление- солета с луфт,от който се вижда Айфеловата кула и 'бременен' мазен плужек с пари.За съжаление думите ми са неприятни,но са отражение на действителността....

Нямам представа коя е, но ОК.

НЕЩО НЕ МИ Е ЯСНО - ДА ИМАШ 4 ДЕЦА И ТЕПЪРВА ДА СЕ РАЗВЕЖДАШ И ДА ПРАВИШ НОВО СЕМЕЙСТВО!?!?!?!? НО НЯМА НИЩО ЧУДНО, СЛЕД КАТО НОВИТЕ НИ БРАТЯ СА АМЕРИКАНСКИТЕ ТЪПАЦИ - ДЕМОКРАТИ, КОИТО РАЗРЕШИХА ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВ И ПЕДЕРАСИ ДА СЛУЖАТ В СЕНАТА, ПРАВИТЕЛСТВОТО. АРМИЯТА И ИЗОБЩО НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ СЕТИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я се успокой, на теб нищо няма да ти се случи от "нововъведенията" в света.

Мъжът и е сутеньор и е в затвора. Разводът и новият мъж може да са за камуфлаж, за да може да спрат да свързват нейното име със сутеньора, пък тя да продължи да върти бизнеса му. Явно не са семейство като останалите.

Няма мъж, сводникът не се е женил за нея, използвал я е за разплод, а "другите" си жени - само за проституция.

Когато видя жена, толкова жадно засмукала мъж.... който е присвил защитно устенце :) ....Знам, че работата няма да я бъде .

Тая кви мустаци е пуснала на челото.

Най-после млад мъж! Бъдете щастливи!

Гледах я в "Черешката на тортата" - готви страхотно, личи си, че е много стегната домакиня, която се грижи истински за децата си, а не като някоя силиконка с 13000 бавачки... Изключително фина и нестандартна, дори за славянски критерии красота - тези, които плюят, да дойдат да ми звъннат, ако изглеждат така след 4 раждания. А това, че е била с бащата на децата си толкова време, означа, че най-малкото му е дала един милион шансове до момента, в името на същите тези деца. Излъчва класа и фееричност - дай, Боже, повече манекенки като нея, а не набедени за 'красавици' мазни, силиконени, оранжеви от солариуми Ку*волети!!!!

А моето впечатление от тв изявите на Миленкова е противоположно: изключително елементарна, глуповата до нефелност и ниско интелигентна жена, боравеща с речников запаз от стотина думи. "Фееричната" красота според мен е отражение на духовна празнота и липса на удохотвореност. С нищо не е по-различна от останалите "мазни" и "силиконови" псевдо красавици.

у, бе... как може да си толкова неодухотворен...

В страхотна форма след 4 раждания. Гледа си децата, поела е цялата отговорност за тях. Това е смело, защото в Бг самотните майки се презират,оплюват и ги смятат за брскувани."А това, че е била с бащата на децата си толкова време, означа, че най-малкото му е дала един милион шансове до момента, в името на същите тези деца. " Много точно казано. Дано новия човек до нея я оцени и не се влияе от хорските мнения. Желая им мъдрост и кураж.

Вижте сега ,жената си е платила за тази статия - не пишете отрицателни коментари щото модератора ще ги изтрие=пари се плащат ,не е шега работа

Тоз мяза на Слави уе!

Ами познавам човека, обикновен и нормален бих казал, но защо се занимава с тази жена не съм го питал и не ме интересува.

Много е сладка, дано е случила на човек тоя път. Пуберите дето се ерчат по-долу че била "лелка" и "амортизирана" нищо не разбират.

след още 4 деца ще разберем дали е случила

Много е красива. Другата ни красива манекенка като Диляна Попова.

красиваааа?? как може някой да я намира за красива?? айде всеки си има вкус.. но при наличие на толкова хубави българки...Тази не само е к, супер продажна ами и чисто физически е изключително антипатична. A и да прибавя, че е ужасна актриса..Абе с две думи е от малкото жени българки на които не мога да намеря никакъв плюс даже и външен.. Дано поне е свястна майка

За Диляна Попова съм съгласен , но за Милянкова изобщо не съм .Ако си я виждал на "живо"ще разбереш за , какво говоря - Смъкнат задник и къси крачета освен това доста криви

Какви тъпи мъже има- хванал няква амортизирана лелка с четири деца,вместо да си намери едно хубаво младо момиче.....винаги се чудя колко са тъпи мъжете

ся, ся няма да се лъжем, хич не мяза на лелка маката ;), за хубавото си е хубава...за децата, да са й живи и здрави.

тя първото го роди на 15, та сега е към 23, не е лелка хич, но е амортизирана, факт

"Родена е на 27 февруари 1986 година в Разград" т.е. на 29 г.

Извинявай, ти да не си манекенка?

аз пък си викам, ся манекенката фанала някой обикновен работар, пък то брокер ;)

То и ти си хванал клавиатурата вместо мотиката...

аз мотиката съм я въртял достатъчно, ама за мен не се пишат статии ;) и кво ме репликираш, аз лично намирам момичето за хубаво и му се радвам, че си има 4 деца които и си ги гледа хубаво, поне спорред каквото съм виждал.

екстра! Беше ми омръзнало да ми я дават за пример за идеална майка, любяща съпруга, успешна бизнесменка, незаменима актриса....и тя да ми дава съвети как да си живея живота, за да съм преуспяла като нея докaто възпитавам 4 деца ...лесно е душко с drug and prostitution money ;)

Какво означава тази дума?

Като гледах видеото си мислех, че може би скоро ще преживее "случайна" случка. Мъж какъвто тя има, едва ли ще я остави така спокойно да се показва с друг мъж пред толкова много хора, без да има последствия за нея

Сама да не склони и "новия" към проституция.

На кой му пука с кой нов се пука,няма новина

Той Чолов като излезе от панделата и ще отиде с фактура и касова бележка при тоя брокер. Толкова пъти, по толкова лева, + ДДС... А сега плащай дето си й опъвал бръчките

Ай ся и на тоя да роди 4 деца

Сменила е Чорлав с Плешов

Този сутеньор Чолов да не е ром? Че като гледам децата какви са индийци...

не е, чист българин си е, от габрово, бяхме заедно в казармата.