Джейми Дорнан бе обявен за най-сексапилен мъж

Актьорът, прочул се с ролята на милиардера Крисчън Грей във филма "Петдесет нюанса сиво", е начело в класацията на сп. "Хийт" за 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Джейми Дорнан бе обявен за най-сексапилен мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останалите в класацията не ме интересуват, но първото място си е и моят номер едно! Обожавам Джейми Дорнън! Хейтърите без вкус, да си гледат работата! Това е най-готиния мъж в целия свят! :) Който не го е гледал, особено в сериала The Fall, да мълчи! Талантлив, секси, красив, невероятно тяло! Има и прекрасно семейство, жена, дете, абе, съвсем заслужено е номер едно!!!!!

Къде са Том Харди,Брадли Купър,Крис Пайн,Чанинг Тейтъм и други хубавци?Тези от One direction ми изглеждат недорасли.

Oт изброените в моя отбор на най-чаровните звезди за участие е допуснат само Чарли Ханъм. И чест му прави, че отказа ролята в бозата 50 shades! За Калвин Харис обещавам да си помисля, защото по принцип прави хубава музика, но нямам достатъчно наблюдения за момента :-).

В този няма нищо мъжествено и секси. Прилича на трети пол. Има сексапила на умряла мишка.

на снимката изглежда по изкуствено от кукла барби и силикона на фолкзвезда.

Аз съм жена и съм гледала два филма с Джейми Донран. Единият много стар и в другия играеше психар убиец. Виждала съм го в движение, как говори, как се движи, този човек е страшно секси!!! Никога на улицата не съм виждала такова екплозивно съчетание !!!

ти рожбо, гледаш ли нещо по-читаво от филми за психари-убийци? Или интелектът дотук ти стига?

Ако си на 14-15 години те разбирам. За вас може и да мине за привлекателен младеж. Но всяка жена над 20 години с вкус няма да види нищо сексапилно в него.

Еее, ама чак толкова ли да е секси?!

в квартала съм виждал по-яки пичове, да не говоря за себе си, тоя има физиономия на реТко тъпо парче, във филма ест. гении някакъв, смехории, личи си "недоклатеността" и деЦките фантазии на аФторката на книжлето. Същото както и оная от вампирската шит. "ъмъъ он йе як, богат, бесмартен и кове кат парин чук, а и е добър по душа" - мухахаххахахаах, ама сте лейкиии

Хаха, вампирския шит, присъединявам се към мнението ти за тази малоумна поредица, промиваща мозъците на горките ни младежи! Холивуд от фабрика за мечти, стана WC, продуциращо ШИТ.

еми на шита харесва да гледа шит и за това холивуд му го доставя.... на мода е безвкусието .-

ей тва жените са много зле - пича не е нищо особено, но всички го искат щото си представят, че е сексуален маниак.... сметайте колко липсва качествения секс на пазара днес.... всички жени са всъщност слатс.....

Айде стига, не всички жени го харесват. Всъщност повече са тези, на които не им допада книгата. Всичко е просто реклама. За това кой колко е доклатен, все едно вие пък не гледате порно. И аз гледам, нищо против, но не се правете на много извисени.

Джеймииии искам те!! Готова съм да платя милиони

Тези всички са хвани единия удари другия. Много са зле и кой ги е сложил в класацията ?

Чак пък сексапилен... Млад е.. с леко първичен, похотлив поглед... Ма това не е секси... Вкусове различни...

Погледът на това момче е някак странен, сякаш майка му още го кърми...

Hahaha, точно казано!:-)

Новата световна политическа линия е поне половината мъже да станат нежни персони, а поне половината жени да се развличат с ръгби и хокей. Щото световните мислители смятат че света бил пренаселен и скоро нямало да има по 1000 % от всичко за тях.

Хаха, точно!

По-скоро е да прави всеки, каквото му харесва, а не насила онова, което някой е казал, че трябва да му харесва. Иначе за този на 1 място, ако не бъркам точно по ръгби си пада.

дя-до

Как беше в оня виц - "обикновен пе..р..ст".

Ако правилно си спомням, човекот е женен и даде да се разбере, че се е снимал в оная глупост заради кинтите. Кариерата иска жертви.

Габриел Гарко.

Е, щом са рекли!!!!

О, не, не! Това изглежда като класация за гейчета, но не и за МЪЖЕ. Тези момченца на снимките може да са секси само за дърти пе.али.

И за попрехвърлили дами. Холивуд е меката на вип проституцията, ти какво искаш? Ето ви виц: В бар, мъж се приближава до лъскава мацка и я заговаря: - Здравейте, аз съм Юрий, адвокат, народен представител, честен, порядъчен човек ... Мацката отговаря: - Здравейте, аз съм Снежана, ВИП проститутка, девстена ...

Ако не беше играл в оная боза нямаше и да го има в класацията.

ги видпхте? Като махнем Бекъм не останаха мъже по тия снимки

Много скучна класация. Щом и Хари Стайлс минава са секси..

Бих го боднал веднъж, само за да се похваля че съм оправил "най-сексапилния", пред ловно-рибарската ни дружинка.

За мене класацията е расистка - всичките мъже на снимките са еднотипни.

Джейми става за еднократен секс, но нищо повече.

класации за идиоти

Джейми е ходещ секс. Няма жена която да му окаже и да не му пусне във всички дупки и свирки бих му въртяла с дни!!!!!

Не всички жени работят на магистралата като тебе...

;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

като загорял трудовак. Едва ли си жена.

Това някакъв виц ли е?

Ко - и мен ме кефи пича! Ама многоооооооооооооооо! Пускам му където и когато поиска!!!!!!!!!!!!!!

голям кукльо