Ники Илиев: Със Саня ще се радваме да имаме деца

Младият режисьор, който в момента се изявява и като жури в "България търси талант", призна, че със съпругата му Саня ще се радват да имат деца.

Обратно в новината

Коментари - Ники Илиев: Със Саня ще се радваме да имаме деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалко, изглеждат хубава двойка...съвременното младо поколение е така...

Целият свят е потресен от тази световна новина ! Хората са шокирани ....Може ли с такива глупости за едно мамино синче да ни занимават по интернет ! Егати журналистиката !!!!!!!!!

...., за да имаме новина, трябва да се разбере коя е Анелия и тогава DIR-а ще го призная .......

Участваше във Биг Брадър, но не помня в кой точно от всичките. Бързо я изгониха, за да не разкриела истината. Ще стане и тяхната като при Стефан Данаилов усещам...

....ако това е така, този е голяма Мишка.....!

ако това напудрено "режисьорче" си нямаше мама - милионер/ с крадени парички/ да му спонсорира културните напъни биха го взели единствено за статист в треторазреден екшън, а сега стана едва ли не супер специалист.

Ха-ха! Режисьор!?! Сложете поне едни кавички, че иначе обиждате режисьорите.

...сега някой, ще трябва да плати масрафите на майка му, така както тя му плащаше за филмите от клиниката си.

Не се ли срамува от крадливата си майка.

толкова сте бездарни е затова няма добър бг филм , няма конкуренция има такива измислени връзкари като вас

Айде стига ПР де! Тоз господинчо се изказва тук,госпожата му-по сутрешния блок на БТВ....Точно сега се сетили да разказват за желанието си за деца...Ами действайте,а не ,,ще чакаме подходящият момент,когато няма да сме заети да снимаме филм,,То това с филмите май свърши,щото и касичката в лицето на мама вече няма да е пълна.Ще повърна!

от какво е крала майка мъ - моля ми кажете, защоъто аз последните години бях емигрант и не бях в България. Благодаря.

Майка му Кадурина, е лекувала с базата, техниката и персонала на Военномедицинска академия, но печалбата е отивала в нейната частна фирма. Загубите се плащат от ВМА, т.е. от всички нас, а печалбите са само за нея.

ТОЯ Е СИН НА ОНАЯ КРАДЛА - КАДУРИНА

Красиви са, не ги познавам, но и двамата не са ми симпатични

Това некадърно и крадливо същество Ники Илиев, няма срам. След ограмната кражба и грабеж от майка му, този наглец няма грам срам, че се е възползвал от крадени пари за да се прави на режисьор или нещо такова. Да вземе да се скрие и да не се показва пред хората, да покаже поне малко съвест, или е опериран от това.

Този защо ми прилича на еднополов правещ се на мъж...

Ти колко двуполови мъже познаваш?

Мисля, че е искал да каже - БЕЗПОЛОВ.

Е и каква е новината? Още 260 000 двойки в България много ще се радват да имат дете, но нямат.Тези само и само да се покажат в медиите, се чудят какво да измислят.Поне да чакаха дете , че да го съобщят - тогава наистина щеше да бъде поне някаква новина!!!

Ами, каква - журналистическа! В днешно време хората се женят, преди всичко ако мацката забременее евентуално, а те нарушават тази съвременна традиция! Срамота! Колко време стана са женени, а тя не ражда и не ражда, трябва да се разнищи тази работа, бива ли така ... Еснафът го гложди, какво й има или какво му има, ако им има нещо, ако пък не са искали - ама защо така, ама как така ... Няма да ги оставят намира, дори да не бяха медийни личности, пак щаха да имат доброжелатели, загрижени за тяхното възпроизводство.

Дааа, то само с "радване" не става

Елементарни и посредствени хора, натрупали известност благодарение на крадените пари на проф. Кадурина. Иначе Ники беше хубав мъж, но доста отдавна, сега е заприличал на оплешивяващ, кльощав селянин с криви зъби:-))

Еее....и сега е хубав мъж. Наистина е отслабнал много, но пак е хубав. Ами и те се хранят "здравословно", не ядат месо, хапват био продукти. Защо ли всички хора от моите познати, които се хранят уж "здравословно" не изглеждат добре. Особено немесоядните направо са изпити в лицата и имат нездрав вид. Но това си е машина за пари и за промиване на мозъци. Абдали бол. Хубава двойка са и той изглежда добър и свестен, поне така изглежда.

Не е заради неяденето на месо. Аз също не ям месо, а не съм слаб. Въпрос на хабитус, на метаболизъм, на много неща. Ники може да се чувства добре сух, аз се чувстам комфортно, когато имам повечко мускулна маса. Намирам ги красива двойка с жена му, симпатични са ми. Впрочем, историите с майка му, може да му се отразяват, децата често стават изкупителна жертва на калпавите си родители.

Ами хайде де. Тя е 83 набор, а той 81, какво чакате? Хайде, че няма да има време за две, докато се решите. Пък сте красиви, предайте си хубавите гени.

Стига с тези остарели и тесногръди разбирания. Оставете хората сами да решават кога да имат деца. Тяхна работа си е. Много ги харесвам като двойка. Рядко да видиш двойка от толкова красиви хора, дори имат лека прилика като брат и сестра. Тук определно не важи поговорката, че "хубавите ябълки, прасетата ги ядат". Да имат здрави деца и да са красиви като тях.

А, не - и крадливи ! Бабата е крадла, а това се предава по наследство.

Сега в този момент да се навират в очите на хората ???? Една крадлива фамилия, грабещи от парите на данъкоплатеца. Иначе момчето изглежда симпатично и скромни, но все едно да хвалят синовете на Васил Илиев

кой се интересува от тия, че ги натрапвате? или са си платили, знае ли човек..

Ей, аман от злобни коментри! Злобата ще ви съсипе да знаете.......Пожелавам им да са винаги така усмихнати и щастливи, и да имат живи и здрави дечица! Подчертавам, че нито съм им фен, нито им следя творчеството!

По- добре за тях да чета от колкото за Кейт МИдЪлтън и Уилям

Що,кои са те?А онези са царско семеѝство поне!

Стига с тези изключително бездарни и посредствени хора, които никой нямаше да забележи и да знае, ако не разполагаха с откраднатите пари от мама. Сега като се затвори кранчето с парите от мама, всички ще ги забравят.

Ники Кадурин. Не е най-добрият момент да ни го навирате в очите.

Драга, много комплекси и много интелектуален мързел виждам в писанията ти. Аз и много мои познати без протекции и връзки завършихме в БГ бакалавърска степен и след това магистратура в чужбна ИЗДЪРЖАЙКИ СЕ САМИ! Не на мен тези, всичко е възможно стига да не те мързи да учиш и да работиш. Теб просто ти е по-лесно да се самоожалваш, вместо да учиш и затова друго освен носене на чинии не можеш.

Ми що се се завърнеш в "процъфтяваща " Малта?????

Въпросът е по- скоро децата дали ще се радват ............За вас е ясно....Липса на изяви, малко глупав ПиАр....Всички родни звезди като закъсат откъм популярност раждат дете.....Та и вие....А снимките приложени към статията са върховно изкуствени и неподходящи за темата, но какво ви пука.......Важното е да се появите за малко в публичното пространство......Тъпоооооо.....!

Саня и Микъ се конкубобат, коя е с по-бобърски зъби и захапки! Толкова пари едни брекети не сложиха да замязат на хора!

Със Саня ??? А с Анелия защо не се радваш на общото ви дете, а ? Че ти имаш дете, ама не се сещаш за него...по заръка на Мама забрави за него, м ? Айде малко по-мъжката се дръж и бъди поне доблестен да си признаеш. И факта, че това дете не го поглеждаш и не питаш как е през всичките тия 13 години. Как не ви е срам цялата ви фамилия бе...тц, тц, тц...

Айдее, изтървахме клюката ... :) Коя е Анелия? Верно ли се прави тоя ..., какъв е зализаничък. :)

Кажи кой/я/си,защо anonimus-пъзльо/а/

Адски завиждам на Саня, че спи с най-готиния мъж в България!

Тя май само спи, нищо друго не прави...

Е, дали само спи?Може и да му врътва по някой кекс.

И ние! Със Саня де...

И според теб ти сервираш в Малта, не защото си умствено ограничена и необразована, а защото си българка? Там сезона вече почна, ти що щеш тука? Не е така, Веселина. Седни и чети. На никой в която и да е чужбина не му дреме откъде си. Дреме му каква работа можеш да му свършиш. Да, всеки ще предпочете да назначи сънародник, ама ако си добър лекар, инженер или програмист щеше да ти е друго дереджето. Щото ще им вършиш същата работа за 2/3 от парите. А никой предприемач не е чак такъв патриот, че да откаже такава икономия. Живееш в самозаблуди и полуди.

Ей ги къде са отишли парите откраднати от ВМА! Поне едно-две деца да бяха създали и възпитали, а то само посредствен филмов бълвоч.

И за това ли на мама и тате чакате? Или на Партията?

мамино синче и грозновата златотърсачка - неочаквано отварителна комбинация

А защо не призна детето на Анелия? Мама не ти разреши, нали? Е, моли се на Бог много, защото той забавя, но не забравя.

Пожелавам им поне три бебока ! Сигурно е , че ще бъдат красиви :) За разлика от онова бозавото , с което ни проглушават ушите от месеци :)))) Свети Георги да ви пази , хора ! Със здраве :)

Пожелавам им от сърце много дечица! Много ги харесвам - те са нашите Бранджелина! Стискам палци!

нека са щастливи, но Бранджелина не са и никога няма да бъдат...

Така е ! За тяхно щастие и наша радост ;)))

Знаем, че са от ВАШИТЕ. Но НЕ са нашите.

Не става само с радване, трябва и действие!

Нека си направят деца - така поне Саня ще ни освободи за малко от екранното си присъствие.

Е че радвайте се. Нас какво ни засяга.

Не плювайте толкова много. Ники е син на един много свестен режисьор Бойко Илиев. А проф. Кадурина няма нищо общо с театралното и киноизкуства.

Няма общо с изкуството на Мелпомена, но има общо с едно друго изкуство - на присвояването на публични средства за лични цели, иначе казано - кражба в особено големи размери. А другото общо е, че като майка е изиграла основна роля във възпитанието на сина си. Ти му казваш плюене, народът пък е казал: парен каша духа и всяка крушка си има опашка

Забравяш, че киноизкуството, а в случая наемането на актьори като Кристооф Ламбер изисква сериозни финансови средства...

но, ако не бяха парите на майка му, нямаше да сме го чували. Въргала направи един филм и фалира, а този тук жури стана...

Сртахотни са,да са живи и здрави.

Съгласна съм донякъде и с Вас, и с репликата на момичето по-долу. Зависи към кое поколение принадлежите :-) Долуописаното важи наи-вече за тези от нас, завършили гимназия след 2000-та година, когато границите почнаха да се отварят и съответно възможностите да се учи и работи на запад нарастнаха. За родените през 70-те години и за тези, останали в България, често е вярно казаното от Веселина. Често, но не винаги. Но е факт, че в БГ нормално съществуване се постига доста по-трудно.

Тая Саня да побърза да го чупи тоя Ники, щото в близко бъдеще няма да има пари и за едно кафе!

те понеже са завалели едни предложения към теб... та само остана цената да си платиш...ако решиш! и нямам предвид да ставаш министър на образованието или жури в х-фактор, питам се нещо друго работила ли си, освен сервитиорка? то няма лошо така да започнеш, ама такава да си останеш години наред и да ти е виновен някой друг в тоя свят широк...някакси не върви.

MINA, много сте далече от истината, явно или имаш сериозен гръб, или страхотен късмет или сте студентка в първи курс.

Минче, пише се сервитЬОрка. И не се зъби толкова на Весето, защото в живота освен много бачкане, требе и късмет. Ако на теб толкова ти е провървяло, то прояви малко благородство към по неуспелите. Щеше да ми станеш по-симпатична.

нямам цел да ти ставам симпатична. има определени хора, които ще ме оценят. ползвам транслитерацията на дира, където няма ер малък, затова се получават грешки, за което се извинявам. късмета съм си го намерила сама, с търсене и вяра и непрекъснато усъвършенстване. родена съм през 70-те и ми е било адски трудно и все още се появяват такива моменти, но не хленча, а се уча от по-силните. падам и ставам. нямам гръб, аз давам гръб. лесно няма, с оплакване не става.