Австралийка целуна принц Хари и му предложи брак

Стотици австралийци се струпаха около Операта в Сидни, за да изпратят британския принц Хари. Той завърши едномесечната си тренировъчна мисия в местната армия.

Обратно в новината

Коментари - Австралийка целуна принц Хари и му предложи брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично английско шиле си е Хари. Тънкокож, кръвта му прозира.. Слънце не видял. Иначе той и брат му са много възпитани итрудолюбиви. Смениха много професии и са сред хората.

да дойде при кака да му удари една балканска п.....а да разбере що е огнена жена

Да не си си я намерила на пътя, да я пробутваш на тоя бозав селски бек? За аборигенките от Австралия е разбираемо, ама "гореща балканка" да си търси студен островитянин, не ми се връзва някак. Все пак, горещите мъже все още са си тук. Пари, майка! Пари въртят света!

Мразя го тоя бе

Хубаво е да си принц. Колкото и да си грозен, жените те харесват.

Много красив мъж е - висок, със светла кожа и сини очи. Няма такива мъже по нашите ширини.

Стига това да ти е идеала, нужно е само да пообиколиш Филиповци. Гарантирано, след 15 минути ще срещнеш точно такава комбинация. На околовръстното експериментите продължават.

Туй е важно! Ако му направи и бибитка следва да се свика дискусионно студио в сутришните новинарски блокове. Гого Лозанов ще каже какво точно е медийното трансполираве на новината и как тя ще повлияе на медийната среда в България. Евгени Минчев като педелорд ще обясни възможен ли е брак между двамата. Владо Каролев ще обясни икономическите измерения на евентуалния брак между австралийка и принц на Великобритания, с оглед на това, че Британската кралица и сега е държавен глава на Австралия. И Йоло Денев ще обясни как това ще се отрази на магнитното равновесие на земята и дали бог Тангра е съгласен. Не ви ли е срам да преписвате английските сайтове, както правеха мамите и татковците ви преди от съветски такива...

И жабата целуна говедото и то стана принц .....

хари е сладурче много му се кефя

Абе химия не знам дали има, ама като я гледам тая девойка, повече физика и е нужна с възвратно-постъпателни движения!

Толкова сте непретенциозни, значи. Девойката има болестни отклонения, чак гнус да го хване човек от тия стиснати посинели от зор устенца. :DDD

Защо повече от половината постинги са изтрити, още ли е в сила комунистеската цензура, човек не може ли да пише това, което мисли, дори да е перверзно и провокативно?

ДОри и незнаеш, колко много си права .... гледай сам как след 1-2 минути ще изчезне и моя коментар по-горе .....

Защо всичките им принцове са все червендалести. Дали е от много пиене, или имат някаква генетично наследена хемо-аномалия..... Ако девойката не знаеше, че е принц, с тази физиономия не само нямаше да го целува, ами щеше да му отпери един як шамар.

защото в северна Европа хората са с бели кожи, а не с кафяви както е в южните ширини. При много светлата кожа прозират капилярите и затова такива хора имат червеникава кожа.

Това е прелестнооооо! Как оббичма кръвта да се вижда отвънкааа! АКо беше куц, крив и кривоглед, постъпката на тази щеше да се възпява като най висш хуманитарен акт. Не, не защото е принц. Просто така обича женицата да се жертва за доброто на другите... Така е по света, а у нас -още повече.

Ама ако не беше принц дали щяха да му обърнат внимание?! Жалка и смешна история!

Браво Гришо!!!

Я че те зема мари , нема да ривеш

Aз пък, ще предложа брак на баба му,.. защото усещам, че има "химия между нас"! ;))

хахахаха

Pазсмях Bи,..HO,.. съм сериозен!..;)

Айде сега за тази постановка коментри до дупка. Абе вий писачите, много умни, що си хабите батериите напразно. Измислете нещо, че да се оправим ний

От обява за запознанства: Изисквания към него - добър, интелигентен, с чувство за хумор, непиещ, непушещ, строен, верен, обичащ децата. За милионери - 100 процента отстъпка!

Дираджии, от британското посолство ли ви смъмриха та почнахте да триете коментарите?

БГ мъжете започнаха да бълват змии и гущери и простотията им излезе извън всякакви граници.

...гълтаи всичко и не говори!!:)

Няма да спя три дни от тази"новина".

англииска Европейска ценност "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси" Биконсфийлд Дизраели Биконсфийлд Дизраели е роден през 1804 г. и умира през 1881г. Известен е още и като Бенджамин Дизраели, баща му е приелият християнството евреин-марано (християнизираните евреи се наричат марани, а ислямизираните-дьонмета) Исак Дизраели. Дизраели е лидер и идеолог на консервативната партия, премиер на Англия и масон. Той е върл туркофил и отявлен защитник на Османската империя, един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска" България. Дизраели изпитва патологична омраза към България, негови са думите: "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси".Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация, като дори Вазов няколко месеца след събитията от Априлското въстание написва стихотворението "Дизраели", което завършва с думите "О, Английо, защо ли днес бездушен жид (чифут) те управлява?"

ИВАН ВАЗОВ Дизраели В България клане и сеч! вестяват някои газети, но аз ви давам честна реч, че туй са клевети, навети: отдавна ние знаем веч журналите какво са цвете. Лъжа е чиста, уж че там секат народа без пощада, че от три месеца насам май много от ножа пада! От Елиота точно знам: въз Портата е туй набяда! Не крия тук, че има (ах!) и две-три села изгоряли, но турци да бедим е грях, че туй да сторят са желали: знам точно, че огъня в тях сами са българите туряли! А за жените? Може, да към тях са слаби османлийте; но и журналите всегда държат за капитал лъжите и тез безброй моми, деца в колоните им са убити! Тъй нагло лордът с хладен вид министерската реч си каза и тих, циничен, зверовит, блъвна си страшната омраза към нас и лъжейки без стид, очите на света замаза. Но, о, афронт! На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август От стихосбирката "Тъгите на България"

Завалията, сега трябва да си направи поне "Васерман" ... че тази явно разбира от "химии".

Друго си е цял живот някой да те храни на аванта вместо да работиш....що да не се пробва момичето....

ми че тоя рижав тъпанар не го ли хранят и него цял живот, що да не хранят и момичето

алчната австралийска хиена иска и тя да бъде в новините и да изхранват и нейното бъдещо паразитче

Aхъ,.. готова е да вдигне крака, и да си отвори спестовната касичка :)

Поредния рекламен трик на английските крале. ПОКЛАНЯТЕЙ СЕ РОБИ И СЛУГИ НА ГОСПОДАРЯ СИ!

не разбрах, какво се рекламира, лентяйството ли, паразитничеството ли, безмисленото съществуване ли. Аз на друго не знам да са реклама тия английски недоразумения

Ами ко съм казъл, то се иска малко акълец бе драги. Точно се прави реклама на аристократчетата че не са паразити. Че са работливи, загрижени за слугите си. То кат нашия Бойко реже лентички, а на среща нищо дори става по зле. Та аристокрацията в момента си чисти кървавите ръце.

Чак пък и химия имало хахахаха

а така душа .. най- мразя китове с анцуг направо ми се дра......

Май доста мъже се разпознаха и засегнаха от определението "кит в анцунг".

Срещу кое възразяваш по отношение на българина-срещу "като кит" или срещу "в анцунг"?

Скъпи Дир-ници и драги зад-ници. Sperm whale е кашалот на аглийски (не съм очаквал да го знаете). Явно на госпожицата нещо не ѝ е добре и попитах - преди да преглътне или след я обливат тези чувства. Не съм уточнявал какво - вече е забранено да преглъщаме ли?! Добре. Преди да го налапаш или след ти се дра....?

..да ама по лесно го вади и го пъха и тогава драиф...

След като не са хвърляли сутиени и бикини по него, значи нищо не се е случило. Просто това е бил един организиран митинг с плакати.

Hurry Хари, че тая е последния влак!

Горката тя, принцеса иска да бъде, хахахахах

Хората са ненормални ..никога това не го разбирам

Много нагла бе, и как го дърпа.....

Aми, пред оргазъм е,..за това;)