Вижте снимки от 50-ия рожден ден на Зуека

Васил Василев-Зуека получи уникално парти за 50-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Вижте снимки от 50-ия рожден ден на Зуека | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пишете бившата му съпруга Нина дали е присъствала, защото за тези 50г. Нина е дала повече за него отколкото Ани Вичева.

ako zueka e maimuna ,kakvo togava e slavi ?

Неприятен за гледане с тази просташка физиономия

Ужас!

Защо го направихте човека на маймуна? Такъв добър актьор си беше. Кой режисьор ще го вземе сега след "Тъпанари на ефира"? Що не се задоволихте с Владо Береяну, Кака Лара и т.н., които не са актьори, но са прекрасни водещи за подобно предаване. Като некадърниците Лелката от Тотото - жената на Радков и онзи с кривата физиономия, който имитира Полковник Костов?

Това, дето изглежда и се държи като маймуна в Господари на ефира , е само визуално. Той не е маймуна. Ролята му е маймунска и той я изпълнява успешно.

Много ме учудва външния вид на най-известните и "популярни" актьори! Как няма в тях поне малко харизма. Повечето имат ужасен вид. В най-добрия случай напълно безцветен. На някои от тях дебелите им гуши падат надолу като шалове. Имат изключително самодоволен вид. Изобщо не ги гледам, за да не си развалям настроението.

Зуека ме учудва с избора си на жени.Втората е доста странна като външност и никак не си подхождат чисто визуално.

... важното е сапуна да песне на сапунерката! Тва е важно! А, и още... мезето да е блажно!!!

Познавам Зуека, невероятно скромен, позитивен и интелигентен човек! Живее здравословно и тихо, за разлика от повечето "звезди"! Де да бяха всички светски личности в страната ни такива! Успек, Зуек! Пожелавам си на тия години и аз да имам тоя дух!

Аз не го познавам лично, но го преценям така както казваш.

Такива, дето живеят здравословно, нивга не можеш ги вдигна в атака и обикновенно са отличници в даскалото. Дано да е от изключенията!

Зуек, ти си скромен човек Честито

Голям симпатяга,може да играе вампир в някой трилър без грим!

DIDA

Друго нещо си е халтурата, Зуек! Парите там идват къде, къде, по-бързо, Особено ако се наортачиш с Халваджиян.

Отвратително е, че толкова много простаци пишат във форума! Това са хора с тежки комплекси, които изливат злобата си тук, защото не могат друго! Отвращаващо! А защо Dir го допуска?!

противен грозник..

Как успя, как успя една дебелана да замениш с друга!!!Вярно, че тази е по- млада, но като я погледне човек остава без дъх от ужас!!!

Стою

Василев си дъвче ужасите за закуска. Подготовка за деня, един вид. Щото после е Халваджиян.

Тая клика около Халважиян инеговата Парцалеса с претенции да формират обществено мнение..... а те са истински кич и чалга!

Това на сн.1 на заден план ли е половинката на Зуека???

Jeni

Май да! Честно казано-втрещих се!

Охх! Ами..Като се обичат..

жалки клоуни ... масата от които са с разбити семейства и без морални ценности...

Тоя не беше ли известен с това, че е мъж на бившата си жена?

Честит Рожеден Ден, Василе! Жалко, беше добър актьор със запомняща се физиономия -"Светът е голям и щастие дебне отвсякъде", "Патриархат", "Мила от Марс", "След края на Света", "Граница"... Сигурно ти е много мъчно, че ще те запомнят с долни халтури от едни други предавания, защото си чувствителен човек, човек на изкуството. Каквото към момента не правиш. Ще си пусна "Светът е голям" по случай рожденият ти ден! Да си жив и здрав и дано да имаш възможност да се откъснеш от тази помия. Защото ти личи, че тя те прави нещастен

Към точното Ви изказване... ...личи му и семейното нещастие...

А на вас всички ви личи огромната злоба, която ще ви погуби!

бившата си жена, детето си поне? Пустите му дърти мераклии. Нещо веч(е май се поизчерпаха тези двамата на сцената и от комично трябва да преминат в цирковото изкуство. А чАстито и "Ша Тъ Карам да Умиръш..."

Jeni

Тццц....Ама това ли е новата жена на Зуека??? Аз реших , че е Марта Вачкова!

До тези петдесет години е стигнал и с много други хора. Дано има признателност и към тях. Това е травеститски маскарад. Нещо не му е наред на тоя човек, но това си е негов проблем.

Дир защо ми скри коментара? Питам само зад Зуека кой е този трав...тит? И дали първата му жена не заслужи присъствие на това събитие?

Без да я обиждам, ама ти виждал ли си първата му жена ?!

Да виждал съм я, но мисля, че достойно може да застане до там присъстващите супер грозни и дразнещи гости, та даже и като допълнение да се нареди сред "най-красивите". Тя вярно, че е плашеща и е като баба на Зуека, но и тази като я гледам си я бива, докарала го е на ръст, едрина, дебелина и свинщина.

Шоуто е пълно....Тази как не го е смачкала досега с тия свински килограми , с тази свинска страст да го награбва публично, може да го е срам, но е късно вече.?

Тия Халваджияните са егаси мафията. Дори рожденния ден на Зуека е в заведението на Кремена Халв.. Сигурно по договор трябва да кръстят и някое от децата си на фамилията :)

за саjaленie се преварна в един евтин халтурист..

Много грозен!!!!!!!Носа му влиза в устата,палячо!!!

Тоя е събрал само животни бе.

Че неговата да не би да е по-приятна?

Много грозно това женище до Зуека, къде ги намира такива, предната беше също много непривлекателна, но тази бие всички рекорди/е, не че той е някакъв красавец/.

Предишната му жена приличаше на Руслан Мъйнов.

E, недей така, Руслан си е направо красавец до Нина.

а ти сляпа ли си, не можещ ли да видиш той на какво прилича???? Човек ще каже че е двойник на Дейвид Бекам та да се хване с модел от списание.

Ама той, харесва явно многоооо дебели жени

"Любимия си мъж"-Глупости!Развали му семеѝството това прасе.

Честито Зуек, но не забравяй хората с които си живял до тези 50 години и които са се грижили за теб. Живота не започва на 50.

не е рожден ден, а служебен бал с маски.