В Монако кръстиха кралските близнаци

В Монако се състоя официалното кръщене на престолонаследника принц Жак Оноре Рение и сестра му принцеса Габриела Терез Мари, родени на 10 декември 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - В Монако кръстиха кралските близнаци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радвам се на вашата злоба.ПОКАЗВА, ЧЕ СТЕ АМА СЪВСЕМ НА ДЪНОТО НА СОЦИАЛНАТА СТЪЛБИЧКА. Как изглеждал принцът? Верлно не е Ален Делон, но пък сигурно има кралско възпитание и образование, а и е и принц.Да са живи и здрави.

Защо в края на всяка новина трябва да се пришият всички негативи на някой от героите и да се припомни историята му до 9-то коляно?

че тази жена е набор 78-ми!!! изпил и е кръвчицата този плешивец, за да изглежда негова връстница! Ужас! На снимка 7 се вижда най-добре

Ами 78-ми набор означава, че вече е на 37, плюс това е родила преди 5 месеца, а 9 преди това ги е носила - 2 бебета. Нормално е да изглежда малко уморена и изтощена. Е, може и той да има принос за последното.

Да са им живи и здрави и много щастливи децата на хората! Колкото до Алберт - важното е, че не е педал.

по-големи паразити няма - и им личи - визуално и по семейната история на всички (този грозник, сестрите му грозни баби) след прекрасната Грейс... едната ражда от градинаря, този клати сервитьорка, тази преждевременно състарена съпруга я гониха няколко пъти (булката-беглец)... Завършени богати комплексирани паразити!

Този много прилича на един български кмет - комплексар, зазяпващ се по всяка по-засукана фуста.

Бебето в ръцете на принца има толкова безметежен, спокоен и весел вид :)))) Големи сладури са и двечките, но това в ръцете на принца определено изглежда по-спокойно и доволно. Значи... излъчва нещо хубаво човека :)

верно е големи сладури са господарите на Земята. А робите и слугите им се радват! Покланяйте се роби и слуги на новите господари!

От всички злобари и завистливци сред коментиращите в рубриката "Лайф" ти държиш Палмата на първенството, не ти е лесно и на теб, съжалявам те искрено.

тоя одъртял, плешив, бозав шкембелия ако не беше от династията Грималди дали щеше да бъде обект на женско внимание и да прави деца на където се обърне

Със сигурност не. Ти си типичният пример как никой не обръща внимание на одъртели, плешиви, бозави шкембелии. :)

хахх педачле :)), ма аз съм жена lol:)))

Няма значение, че Монако е столица на хазарта. Предлагам да я караме по честно му. Да се раздели Монако на четири и всяко дете да си получи своят законен дял.

развратници - мърсуват където и с когото им падне

"Ако се бяха родили две момичета, дали извънбрачния син щеше да има права?Не е честно, да прави деца,да са негови, негова кръв, а да нямат никакви права.Децата не са виновни,че са се родили. " Пак нямаше да има права.Извънбрачните деца сповед тяхванта конституция нямат прво да наследяват престола. Затова и преди да се родят тези деца се считаше,че Монако няма престолонаследник.

Това го знам и без да ми го казваш, пише го и в статията.Само казвам,че не е честно така.Правил си кефа, правил деца, ама понеже не са родени в брак - никакви права.Трябва да си променят законите, за да са в полза на всичките деца.

Как не са те поканили за съветник, да се чуди човек. Що не им драснеш по едно писъмце и на тези и на английската кралица да си изложиш вижданията по този въпрос?

Къде сте прочели, че в Монако жени не могат да са на трона. Просто не е имало такъв прецедент. Мъжките наследници са с предимство пред жените. Така е в доста монархии. В европейските монархии по-принцип извънбрачните деца нямат права върху трона (не говорим за пари, имоти и т.н.). В Монако, до раждането на близнаците, престолонаследник беше принцеса Каролин. Нея пък евентуално щеше да наследи синът й, Андреа Казираги.

Династията на Монако, мръсните гадни и мързеливи Грималди-та, като има тъпи и наивни поданници да им бачкат и служат за почти без пари, нека тея се пукнат от плюскане и преяждане.

Май не е за без пари, там е работата.

Одрали са кожата на баща си!С голи главички, като него!

ПРИСЪСТВА БОКО И ИМ ПОЖЕЛА ДА СТАНАТ ОВЧАРЧЕТА

Ако се бяха родили две момичета, дали извънбрачния син щеше да има права?Не е честно, да прави деца,да са негови, негова кръв, а да нямат никакви права.Децата не са виновни,че са се родили.

По френското законодателство мисля, че извънбрачните имат еднакви права като наследници /с брачните деца/.

Защо има снимка на дядото, а не на таткото?

Прав си, при дъщеря на 22 сега спокойно можеше да бъде дядо.

Че кой го знае дали не е и дядо. той с триста зора признал две от извънбрачните си деца може да има и други които не е признал пък те вече и деца да имат.

Много здраве, щастие и късмет на цялото семейство! Детето носи радост, обич, надежда в едно семейство, но при тях щастието ще е двойно. Благословена е тази жена, при това чаровница.