Том Ханкс и Рита Уилсън: Ракът ни сближи

Актьорите, които са женени от 27 години, са станали още по близки, докато Рита се е борила с рак на гърдата.

Обратно в новината

Коментари - Том Ханкс и Рита Уилсън: Ракът ни сближи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам им само здраве и щастие! Това е най-важното. Другото го могат - доказали са го.

Интересно как на повечето от актьорите им личи какъв тип човек са, само по заряда, който внасят в ролите, в които се превъплащават :)

Прекрасна новина!Дано дълги години да са заедно и да се радват един на друг

Браво, че са победили. Победили заедно. А ние да си пожелаем да не ни се случва първото, а по-често второто - близостта и отдадеността на любимите хора!

Привет на оцелелите след такава битка ! Помъдрели и щастливи - бъдете! На останалите - незнаете какво ви чака.... дискотека с име - ЧакаРака!

Ей това е подкрепа. Браво и на двамата, хубава новина.

бех се настървил, като видях заглавието, да сям некой хейтър, който се е изходил под тази трогателна, човешка новина... :) обаче коментарите все положителни! браво, колеги! адмирации!

Защо ли най- страшните изпитания се случват на тези,които най- малко ги заслужават... Любовта побеждава всичко-,,Може да не съм умен, но знам какво е любов,,,,Мама ми казваше, че чудеса се случват всеки ден.Някои хора не вярват в това,но наистина е така,,-Форест Гъмп

Една от малкото холивудски двойки с дълъг и щастлив брак! Том Ханкс е прекрасен актьор, а очевидно е и стойностен човек, който цени семейството и хората, около себе си! Дано са здрави и безкрайно щастливи и скоро да дойдат в България :)

Точно така е :))

Браво Том, ти си истински мъж. А тази Рита не беше ли с баща българин? Български милионер? Макар самата тя да се мисли за гъркиня и даже снима един филм - Моята голяма гръцка сватба!

Чела съм, че бащата на Рита е българин с мохамеданско вероизповедание, отдавна заминал за Щатите и натрупал добро имотно състояние. Дори фамилията му беше характерна. А защо тя не се чувства българка е странно, след като българките са известни с това, че са красиви жени. Аз бих се гордяла и бих изтъквала произхода си.

няма мохамеданска религия тикво! Има ислям и ислямисти

Жената е помакиня - казвала се е Маргарита Ибрахимова. Не, не се е мислилила за гъркиня - сценарият за филма е измислен от нейна приятелка гъркиня.

Така е, казва се Маргарита Ибрахимова, баща и е българомохамеданин с българско самосъзнание, голям родолюбец, негов прототип е бай Юнал от сериала 7 часа разлика. И имайте в предвид, че точно такъв човек е бил като характер - състрадателен, помагащ на българите имигранти. Относно Рита, майка и е гъркиня, православна християнка, тя също, Том Ханкс също приема православието. Но нали знаете, където жената, там и родата.... Така, че гръцките корени са силни в нея. Но, тя се чувства и българка, мисля, че направи инкогнито една обиколка в България в Родопите преди няколко години.

Том Ханкс за мен е един от най-симпатичните холивудски актьори. Всички негови роли разкриват най-добрите човешки качества, а личният му живот доказва, че той самият е много положителна личност. Доколкото си спомням, съпругата му по баща е свързана с България. Желая им от цялото си сърце още много години щастлив семеен живот!

И за мен е такъв, сега участва в един клип и много му се радвам. Страхотен е, даже в "Терминала" казва няколко думи на бг.:-)

Да, много добре ползваше няколко нашенски ругатни, да не кажа нещо по-остро. Но беше трогателен в ролята на онзи наивник от измислената държава.