Джордж Клуни: Нямам планове за деца

Актьорът заяви, че със съпругата му Амал нямат планове скоро да имат деца.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни: Нямам планове за деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клуни е ясен, от няколко години се това говори, че не иска деца /или не може/. Чудя се на Амал все пак е арабка по произход и от нея се очаква след като се омъжи да ражда деца. Как ще го обясни на родата, че евентуално спят с Джордж в различни стаи, на различни континенти?

То е ясно, че този брак беше стратегически заради политическите напъни на Джорджи, но ще е хубаво поне едно дете да изтъпани на избирателите си. Ясно е, че Амал няма да го гледа, но за губернатор си е по-добре по-пълно семейство, американците обичат децата.

Жалки вопли на залязваща "звезда". То след него нищо няма да остане, толкова е посредствен. Ама пуста машина за правене на известни и заблуди на хората. Направи едно сериалче и машината за правене на пари го завъртя. Жалко наистина. Той е просто един въздухарски продукт.

Да почака да стане на 50, пък тогава да му мисли.Аман от кухи лейки!Или чичо Гошо не може вече да забива флагчето?

Весиии, Веси, имаш още време, не си престаряла,само на 38 години си! Имаш още към 7 години и хич не се помайвай по въпроса! Рискувай - в случая риск печели,по-малко губи!Как пък толкова време на о-в Малта не се реши?! Свали малко критериите като Кайли Миноуг, която вече на 46! И все пак - гледай да е българин.

вчера гледах снимки на госпожата с черна рокля и очертани стрелкички на корема, уж се предполагаше, че е бременна, днес- ново 20 - искам само да кажа, че папараците са най-отвратителното нещо на света, възприемам ги като модерния вариант на гестапо + цру в едно - постоянно ровят, човъркат, измислят и съчиняват какво ли не - оставете хората на мира, дали ще имат деца семейство клуни си е тяхна работа - пълен идиотизъм са тези папараци

Аз пък имам една приятелка дето точно за това мечтаеше... и в момента, в който се подсигури материално, отиде в клиника и забременя... Сега малкия е на 4 или 5 и има цялото й внимание. Няма си татко, но има дядо и вуйчо и няколко чичовци...

Всеки живее собствения си живот и сам решава какво да прави с него, за да се чувства щастлив, стига да не пречи на никого. Тръгне ли да сравнява живота си с другите е първа крачка към нещастието.

Евала на жената, явно е много силна. Иначе дори и да родиш дете с мъж до себе си, пак няма гаранция, че детето ще израсте с 2ма родители. Има много бащи, които отсъстват от живота на децата си, въпреки че са били женени в момента на раждането.

То и аз нямам планове за ферари... ама ако спечеля някой и друг милион може рязко да го планирам... Що не си осиновят две, три негърчета като другите, ами дрънкат глупости...

Аз също нямах планове за дете... мислех след 5-10 години, първо пари кариера, ама не било писано да стане така... Роди се баш, когато бяхме най-зле финансово... Работех много, не си доспивах, нямаше на кого да го оставим и за минутка... и тъй докато стана на 4 и едната баба някакси се реши да го покани на гости за седмица. Първия ден добре - вечеря на спокойствие и т.н. На втория почна да ми липсва, на третия сериозно се замислих колко тъпо бихме живели, ако нямахме дете...

Aми, то само с планове,..няма как да станат децата?!.. иска се секс!.. и само с орален,.. пак няма да станат!.. иска се оран,.. и то дълбока!;) xaxaxa..!

Най-накрая един реален отговор за децата.Който качествено е,има дете!А не като днешните мъже -мрънкала и мързеливци,които само искат да лежат,а жената да е..музикантката на духов инструмент .

ааа, има време - той само на 54, тя само на 37.. луди млади, да си поживеят първо, пък след 15-20 годин вече може да помислят по въпроса с децата...

докато се наканят може и да се разделят - това се случва и в най-добрите семейства. А би било добре да имат поне едно отроче - от двама красиви и интелигентни хора.

има време. Я Волен, днес разбрах,че е на 59 години.Браво създават нещастни деца, щото той няма да е вечно политик, а половинката му може да му е дъщеря и по-нататък има прдизвестен край.

Джордже, то ти нямаш планова за деца, но да не стане като във вица: - Леле, муцка, колко прилича бебето на мъжа ти! - Да бе, и аз се чудя! ;-))

много хора, които не могат да имат деца, по една или друга причина се опитват да се оправдават, че са много заети с работата си и тем подобни...а ние дето и работа и деца имаме да не сме някакви супер-хора ? тези двамата поне имат пари, но за осиновяване и дума не става...абсолютни егоисти,

Защо оставяш само грозните да се размножават?

От кога егоцентрик и егоист за обиди?! Да ви имам и цензурата тип Северна Корея. Модераторството не е работа на автоматична скорост - видиш нещо , че не те кефи и айде да го резнем.

Откъдето и да го погледнеш, времето за деца ти е отминало, направо си за внуци, но...явно и това няма как да стане, хахаха!

глупости

Ами Клуни просто не може да има деца,както се чу преди известно време. Та обяснимо е,че все не иска деца,а с мацките все се разделяше. С тая обаче явно са се разбрали предварително, та затова се и ожени за нея. Явно милионите му (им) ще останат в "световното семейство", което всъщност им ги и даде! На Клуни му остава само да се клУнира!

Не искаш деца, страхте е от деца или неможеш да правиш деца?

Джордж, язък че имаш гръцки етнически произход, и се правиш на мъжкар, ама то май ще се окаже, че си като твоя съименник от Кипър Джордж Майкъл, които също има мъжкарски вид, но го бие левата резба. А и тази Амал да ти кажа честно много ми прилича на траверса, та хич не ме учудва, че не искаш деца, искаш само да ти светят прожекторите и да те дъвчат папараците, та накрая да не се окаже като излезеш от банята, както каза Любен Дилов син, че не е коректно да кажеш на един хомосексуалист които излезе от банята чист п.............................т

А какви планове имаш?

Е, кога ще ражда, като е на 57 г. ли? Ами Джордж?!

твардения от рода на това ме докарват до изстинска полуда. деградация, духовно-епелептични гърчове и вопиюща погнуса....докаде ште стигнем ако я караме тъй дами и господа.....ако секи не изка деца няма да има ясли , децки градини, децки плоштадки училишта и прочее свърталишта . наляво и надясно ште щъкат разплути незадоволенни стари моми с извити кат на грабливи птици манекюри, по кръчмити и гарити ште се варгалят пияни дръти ергени с бирени шкюмбета с по 3 изгнили кариесни зъби в устъта...длъжна съм в тоз чат да алармирам жестока тревога!!! Света се напълни с извраштениа и сексоални гадости... хомосексоалисти се женят и раждат деца, лезбиики се натискат по плоштадите и тва сичко ни го натресоха тайните режесйори...а тоз дрът прингишин Жорж Клюни вместо да си отваря остата прет испаднали жорналисти, нека да утиди до блиската аптека и да си купи 2 упковки виягра. Кога задеиствува туй ликарство , веднага да фаща самолета и да върви да дири по адвокатскити кантори и съдилишта по света изванредно заетата си благоверна Анал Ахмаклудин и , да вади пештова и двамата да исковът желязото докле е горешто. Тоз психоаналитичен савет или по нашенски казано акъл им го давам бес пари, на други хора щях да сема поне хиледарка в зелено, а защо не и в друдги потходящи багри....

Ходи се лекувай!!!!

По-спокойно го давай! Планетата никога не е била толкова населена с хора, колкото в момента, че и се увеличават... Друг е върпоса за качеството на тия хора.

Браво, много подробен и аналитичен коментар който ни доказва удивително че красотата ходи ръка за ръка с умноста. Много верни неща казахте и особенно напипахте прекрасно нишката по отношение на децкия проблем и неговите всестранни липси. Умело насочихте вниманието към причините за това, а имено епедимичното разпространение на хомосексуализъма както сред маже, жени, така и сред същества с неизяснена полова дизлокационна нагласа. Като бифш световно известен херург аз съм лекувал много хора по света с подобни девияций. Обаче болни от хомосксуализъм много рядко оперирам. При тях използувам тъй нареченото пренасищане на очните полукълба с образи или по медецински "Gollo Majko Horro" . За целта затвярам нуждаещия се хомосексулист в интензивното и с цел да го пренаситя от влечението му към млади красиви мъжки мусколести тела му докарвам различни маже и ги карам да дефелират голи напред и назад, налево и надесно, да се в окръжности около него, да правят спортните пози свещ или челна стойка, а в некои тешки случаи да скачат на коза и да му правят иширети и мурафети или по мадицински казано да му дават недвусмислени еротически сигнали. Много подходящи по тази програма се оказават българските атлетични депотати, които съблечи голи могат да излекуват и най заклетия хомосексулист. Подходящи за целта са също министри, стройни красиви млади политици и пр. При нужда се разкарвам по трамваи тролеи и афтобуси и хващам първите ми попаднали истински блакански красавци, изпотени, ухаещи на пот, рикия, чесън и други миризми и ги представям пред лекуващия ги пациент., Бъдете сигурни, че след няколко подобни сеанса вече бившия хомосексуалист не иска и да погледне мъж. . За съжаление всички предоперационни херургически процедури съм ги правел през комунизма безплатно, а сегашните млади "херурзи" пребират за едно минимално пресаждане на лев или десен чер или бел дроб 4534 лева или 2345 долари и 76 центове, а за тикането на клизми по аносите на нуждаещите се пребират двоино! ПОЗОР!

Абе красива не знам дали си, но с тоя правопис - не си много умна да ти кажа!

Любима, къде се загуби: тъкмо вече ми писваше, най-вече правописа ти :-)!

няма значение дали си красива, но като гледам как пишеш, май си далеч от умна

предполагам че со поне на 70 хахаах егати пенсионерското мислене. ти коя си че ще казваш, какви хора имат право на деца. специалистка!!! ако искаш да знаеш хомосексуалност винаги е имало даже при животните, но просто сега хората имат право да са по-свободни. трябва да се внимава с хора от твоят тип, че така започна и хитлер. кифла

Дир, щом цитираш някой, думите му се поставят в кавички.Научи правописа.Говоря за заглавието.

Започвам да си мисля, че Джордж Клуни има някакви психически отклонения. Просто не е нормално през ден-два да плащаш на журналисти да пишет за теб. Сигурно в следващата информация за себе си ще ни информира и кога е пръднал. Дира, престанете да ни занимавате с тези люде, вече ни се повръща от тях.

Този комплексар да не би да иска да става президент. И Дира му е станал рекламна агенция, та пише постоянно за него разни житейски дреболии. За американските звезди главен приоритет в живота е, до стоят колкото се може по дълго под светлината на прожекторите. Защото те са звезди, които светят с чужда светлина. Аз не си спомням читави семейства и деца на холивудски звезди. И Клуни си е типичен холивудски субпродукт, щом оставя децата за "после".

Годинките напредват и плановете сигурно са направо за внучета.

интересно какво ше ги баркат децата могат да си позволят бавачки ако толкова е преоритетна професията а и едно дете сас сигурна ше вдигне реитинга им.защото сас природата шега не бива,тя не може да баде излагана. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Aми, не знам колко си засукана щом си вече на 58, Aма много ти е засукан правописа! Rазбираемо е, че пишеш от латинска клавиатура, Hо,.. и при нея има едно леко "засукване" дето може правописа ти да е по ясен! ;)

Да не би да е мъж тази Амал.

1:1 е с Кончита Вурст, знае ли човек.

Как ще имаш, като не можеш.

От личен опит ли пишеш или просто така?