Френски филм взе ”Златна палма” в Кан

Филмът "Дийпан" на френския режисьор Жак Одиар спечели наградата "Златна палма" за най-добър филм на кинофестивала в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Френски филм взе ”Златна палма” в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Холокост е по-голям бизнес и от Пърл Харбър. Колко още века ще се създават измишльотини да случилото се в онези тъмни времена.Бизнес и печалба на гърба на наистина пострадалите.

Само мангали, само евреи! Голям плач, голям рев! Другите не са интересни! Мюсюл'манте, негрите, арабите са най нежните, най страдалните, най възвишени души. Искат да отидат на чисто, светло и да ги хранят добре, но лошите, не ги пускат при тях.

Много рядко филм спечелил награда ми харесва. Задълбават в някакви преживявания и размишления на психопати, военни, болни, тъжни хора и пр., които обикновено ме водят само до допълнителен стрес Ако това е целта на киното, не ми се гледа.

Да му се не види! То и в романите, че и в поезията, творците задълбават в едни психологически, ментални, тъжни и депресарски теми, направо да си прережеш вените! Що не спрем и да четем, а?!?!

Мон Дю, гледай ти каква изненада! А пък в Щатите "Оскар" печели...американски филм, в Англия - британски, да му се не надяваш! Но това, че в Сочи печели руски филм, вече не мога да го преживея!