Ненчо Балабанов спечели ”Като две капки вода”

Актьорът Ненчо Балабанов е победителят в третия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Обратно в новината

Коментари - Ненчо Балабанов спечели ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен остана загадка, защо журито непрекъснато буташе Жана.То не бяха хвалби, то не беше прехласване, често пъти без покритие.И понеже беше непрекъснато, правеше много лошо впечатление.

Ненчо и Фицата бяха най-добри през целия формат- талантливи, артистични, правеха чудесни превъплъщения.Приятно ме изненадаха Азис и Криско- не слушам нито чалга, нито рап, но определено ме впечатлиха.От дамите- най-добра беше Маца. И все пак- снощи над всичко и над всички се открои вдъхновяващото изпълнение на ФИЦАТА!

За незнаещите - Магърдича си пие кафето и излиза често на вечеря с Бойко Борисов, така че е нормално да даде победата на чоек, дето му имитира идола

Аз гледах концерта на Слави по това време. Беше страхотен.

Мaзна чалгица, а? Люсна ли една рачия след концерта?

За мен Фицата е победителя ,е не може да имитира гласа на Б.Б но май това е по - важно от всичко останало!

Аз гласувах за Фицата, той заслужаваше тази победа!

съм симфоник, класически музикант, и точно затова за мен Азис е един самороден брилянт. Последната песен бих определил не като чалга, а като балада, в най-лошия случай като фолк-балада /определението - мое/. Има прекрасен глас, който владее, пее интонационно точно и като артист е чудесен. Но тази песен не беше позната на публиката - нещо което не познаваш не можеш да кажеш каква е имитацията.

Какво говориш бе мен? :) Кукавица непозната песен за публиката? :) Е верно че не я пускат по Хоризонт но има толкова други български радиостанции дето ги слушат хората.

Отвратителна песен. Азис е много симпатичен, пее прекрасно, но добре, че не спечели финала точно с тази песен.

"Кажи честно" : Снобарията подозира ли, с какво се занимаваш между другото /намиг/ ?

Лъжеш като дърт циганин. Не може човек, който се занимава с класическа музика да слуша и харесва чалга ритми и балканско-ориенталски извивки.

Само прочети каква глупост си написал. Ти не може да определяш кое може и кое не може. Това е право на всеки човек.

Аз мислех, че тази песен Кукувица се изпълнява от Иван или Андрей. Азис я изпя много добре, не разбрах какво не им хареса.

Цеца има супер песни, просто не трябваше да пее всеизвестната Кукавица, а някоя друга.А можеше да не пее на Цеца, а на Марта Савич или на някой от мъжете.

Азис беше победителят във всички предишни изпълнения. Просто тази песен не грабда публиката, а и не всички познават Цеца. Другите са учили или актьорство, или музика. Но той пее брилянтно всякакав жанр. Пее абсолютно тгочно - владее си брилянтно гласа. Прекрасен, а и личи,че е много добър човек.

Ненчо вчера беше супер, но по-добър беше Филип. Общо взето - забавно предаване, но този сезон не ми хареса работата на гримьорите, някои персонажи бяха направо уродливи.

Ненчо Балабанов да ходи да целува ръка на Бойко Борисов, че допреди да почне да го имитира никой не го знаеше кой е

ВСЕКИ , КОЙТО РАБОТИ ЗАПОЧВА ОТ НЯКЪДЕ И ТРЪГВА НАПРЕД И НАГОРЕ, АКО СЕ СТРЕМИ КЪМ ТОВА. КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ НА ВАС ОТ КЪДЕ ЗАПОЧВА НЕНЧО БАЛАБАНОВ. КОЕ ВИ ЯДОСА - ТОВА, ЧЕ ХОРАТА ГО ХАРЕСАХА ЛИ? ИНТЕРЕСНО, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА ВИ РАЗСТРОИ!!!!

Ич ми не дреме за Ненчо, просто отбелязах ФАКТ, че допреди да почне да имитира Бойко Борисов никой не го знаеше, сигурен съм че и ти Рени, не си го знаела. Та в този ред на мисли казах да ходи да му целува ръка, щото му се яви като ракета-носител в кариерата

Честито на Ненчо Балабанов победата.Напълно си я заслужи.Пожелавам на Ненчо още много успехи и един съвет към него да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коментари.В България на някой хора трудно може да им се угоди.

Добре, че свърши тая пародия. Но предаването си беше типичното за магърдич - те при него дали ще е X Factor, Като две капки вода или И аз го мога - предаванията са абсолютно идентични - като си гледал едното, значи си гледал всичките. Сори, размах, сцена, танци, дори предварителни видеа - всичко е едно към едно. А конкретно а финала снощи - аман от нагласени истории! Не съм фен на Азис, но е смешно през цялото предаване той да печели гласовете на публиката, а точно на финала, публиката да го класира чак трети. Смях в залата.

Ти си пародия.Виждаш ли си "-" си те колко са?

Беше магическо, всички бяха страхотни.

СТРАХОТНО, ПРЕВЪЗХОДНО, ЗАБАВНО. ВСИЧКИ БЯХА МНОГО ЗАБАВНИ. ПРИ НЯКОИ ГЛУПАВИ ПРЕДАВАНИЯ ОТРУПВАТ УЧАСТНИЦИТЕ С ПАРИ, А ТУК ГИ ОБЛЯКОХА В ПАНДЕЛКИ И НЯКАКВИ ТАКА НАРЕЧЕНИ НАГРАДИ???/ТЕЗИ УЧАСТНИЦИ ЗАСЛУЖАВАТ И НЕЩО ПОВЕЧЕ, ТЯХНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, ЗНАНИЯ, МОЖЕНЕ, МНОГО ТРУД,..МОЖЕШЕ ДА СЕ НАГРАДИ И ПО ПО ДРУГ НАЧИН.

Колко години ще му трябват на Халваджиян, за да се научи да прави нещо стойностно. Такъв беше на времето и Хачо. Това не е култура, а халтура.

Ненчо и Филип бяха и моите фаворити, талантливи, талантливи, ужасно талантливи ...

азис трябваше да спечели защото е самоук самороден талант но се препъна на песента на цеца просто не я изпя.като нея

Васко е много талантлив ,но тази песен много малко хора могат да я изпеят ,тя не е само пеене и глас.

И песничката си е най-долна чалга и изпълнителката и изпълнителя.Народа каза не на чалгата и на простотията.Това е !

Абе Пурко, ти като седнеш на маса и пийнеш малко огнена вода да не би да слушаш Моцарт и Бах... Песничката има хубав текст и е за точно определен момент, място и настроение. Това е фолк балада- не е чалга.

Отвратителна песен. Азис е много симпатичен, пее прекрасно, но добре, че не спечели финала с тази песен.

Много силен сезон на предаването ! Имаше прекрасни превъплъщения и беше изключително забавно. Всички мъже се представиха блестящо. Трудно е да се каже кой е най-добрия, но все пак си мисля, че наградата трябваше да отиде при Филип Аврамов, заради цялостното му представяне и особено заради снощния образ на Тодор Колев, с който ни накара да настръхнем и да се просълзим .

ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ДАДАТ ДВЕ ПЪРВИ НАГРАДИ....ЗАЩО НЕ СЕ СЛУЧИ??? ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО///И ДВАМАТА БЯХА ПРЕВЪЗХОДНИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ- ГИГАНТИ, ВЕЛИКИ И МНОООГО ЗАБАВНИ.

Въпреки безобразното протежиране от страна на журито (не само в този формат) на лицето Жана Бергендорф, все пак най-добрият спечели и справедливостта възтържествува. Това стана в резултат на гласовете на публиката, а не поради субективните предпочитания на сем.Халваджиян.

Забелязах това, и последните им напъни преди финала, че ако спечели днес, ще бъде в четворката. Не им прави чест.

Мисля си, дали червеният жартиер няма отношение към Ненчовата известност. Не е малка работа да влезеш точно в тоя приятелски кръг. :))

ФИЦАТА- ПОБЕДИТЕЛ!!!!

Ненчо заслужено спечели ,но само да не казват че песента кукавица е чалга ,песента е страхотна и няма нищо общо с чалгите на нашите .

Ако говорим за вчера - Фицата! Ако говорим за предаването като цяло Ненчо!

В имитациите на Ненчо има известна доза преиграване. Той все пак работи в музикалния, и това го е шлифовало- в пеенето и в образите.всички останали бяха с по-малко опит и повече аматьори, ако искаме да бъдем честни.

е от кога да си изразяваш мнението за някой певец е обида :)))) азис е мяучещ некадърник и е тъп и е чалгар прекалявате с цензурата!!!! азис не е цар и чалгата е просто едно лай!!!

Според мен всеки от участвалите е печеливш по един или друг начин. Почти нямаше безличностни лайфове; като че ли Нона не се вписваше в групичката. Джуди преливаше от позитивизъм, което си е лайтмотивът, движещ шоуто. Не пропускайте и невероятните импровизатори, запълващи 2/3 от времето на сцената - уникални са! И не забравяте, че всички на сцената живеят в един друг, различен от нашия свят.

 

тоя Филип трябваше да спечели.

За мен Филип Аврамов е номер едно и той абсолютно заслужаваше да спечели, неговото изпълнение на Тодор Колев направо ме разплака! Радостно е, че има такива творци като него, да е жив и здрав!

Ficho

Че, беше страхотен Тодор Колев, беше. Но като цялостно представяне в шоуто, Ненчо Балабанов беше малко по-добър - нямаше едно слабо представяне. За мен, колкото и да повтаря Маги, че шоуто не е за пеене, то има огормно значение, а Ненчо има по-голям диапазон на гласа спрямо Филип. Но, въпреки, че бях за Ненчо, изобщо нямаше да ме е яд, ако беше на второ място след Филип - той също се представи брилянтно. Хуабаво шоу - честно казано единственото продукциите на българските телевизии, което съм гледал през последната година.

Честито на победителя!

ОчеИзвадно беше още в началото, че победител ще е Ненчо. Водещите все го караха да показва колко съвършен имитатор е на Бойко Борисов. Така, че Ненчо да сподели наградата и победата си с Борисов. А и милата Петя Буюклиева както винаги директно , без задръжка издаде кой е победителят! Снощи Фицата успя да просълзи зрителите и да ги изправи на крака със своето изпълнение. Всеки от участниците вложи старание и труд , за да се докосне до изпълнителя , който трябваше да имитира. Разбира се всички не са еднакво добри, но успяха да ни забавляват с представянето си в шоуто.

Logan

е стига де, харизматичен си е Ненчо, радва хората, и заслужено си спечели. Фицата просълзи и мен, ама това важи за мен, теб и нашето поколение, пуберите, които масово гласуват....много знаят кой е Тодор Колев. Пак добре, че не спечели Цеца, аз от това се опасявах

Това дето Петя Буюклиева заопипва "сърцето си не го разбрах.

Еми Петя Буюклиева показа това със сърцето ще неин фаворит е Ненчо Балабанов. А и реакцията на Ненчо като разбра ще е победител беше със насълзени очи.Пожелавам му още много успехи един съвет да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобни коментари.В България на някой хора трудно може да им се угоди

Филип беше перфектния Тодор Колев!Знаете ли защо не спечели той, заради първата награда,която даде за климатик на детската градина на дъщеря си.

той е най-добрия,заслужи си наградата

Ай стига с коментарите за нагласени работи! На кой му пука! Факт е, че това е едно изключително позитивно предаване, което ни закотвяше пред телевизорите всеки понеделник! Браво на екипа, браво на продуцентите - благодаря за приятните емоции! Всички участници бяха много добри, но все пак всеки си има фаворит! Фицата беше изключителен снощи, но е факт, че публиката много харесва Ненчо. Криско също беше невероятен. А Азис леко си вкара автогол с Цецка! Но и тай си беше добър през всички лайфове! И дамите бяха много добри - страхотни артисти! Очакваме Ви с нетърпение следващият сезон - правете по две издания на година...

Това е единственото щоу, което заслужава да се гледа. Съгласна съм с класирането. Що се отнася до Азис, той сам се прецака. Пя със собствения си глас и маниер, а не като Ц.В.

Кукавица, кукавица...

Кукавица в превод е СТРАХЛИВЕЦ.

Фицата е номер едно. Бях за него и ми хареса изборът за финала, който направи. Обожавам Тодор Колев - велик актьор и човек.

Страхотно шоу. Страхотни изпълнители артисти. Забавлявах се от началото до края на предаването. За пореден път доказаха, че това е единственото шоу което си заслужава човек да гледа. Всички бяха страхотни. Фицата направо ни просълзи с великяит Тошко Колев. Ненчо пък през цялото шоу показа завиден талант и като сценично държание и като пеене. 3 месеца всеки понеделник аз се заливах от смях и ме зареждаха с невероятни емоции за цялата седмица.

В случай, че има "вещи по въпроса", може ли някой да разясни как така 2-3 секунди след като обявиха край на гласуването, водещите вече получиха запечатаните пликове с резултатите?

Резултатите са видни в реално време. Не седи баба пенка със сметалото да ги смята и калкулира и да й трябва половин час, през който продуцентите да те залеят с реклами като за последно лапане. Ако е имало по-голяма разлика нищо чудно. Иначе личното ми мнение е, че резултатите могат да се манипулират както прецени продуцента. Самият формат ми хареса, тъй като си личеше че участниците се забавляват.

Горо, виждам че "разбираш нещата", но аз като по-прост все пак знам, че: изпращане на смс+получаване на смс+изписване на имената, в зависимост от резултата+запчатване в плик+предване на водещите, няма как да е 2-3 секунди, освен ако там работят нинджи.

Някаква друга халва да ни предложиш и боза да ни налееш?

И двамата бяха добри, но превъплащението в Тодор Колев беше невероятно! Браво на Фицата - нашите гласуве бяха за него!

И четиримата се справиха отлично. Иначе гласУвете ви са отишли за джоба на продуцeнта. :-)

Шоуто много ми хареса, защото не личеше да има спортна злоба, амбиция, нездрава конкуренция и завист сред участниците. Всички според мен се трудиха здраво и се забавляваха искрено. Затова и не можах да открия за себе си един единствен фаворит. Направиха ми впечатление обаче няколко изречения снощи, които ме наведоха на мисълта, че Ненчо ще е победителя доста преди края на гласуването. За Фицата казаха-"Ти си най-добрия певец сред актьорите", За Криско-"Ти разби предрасъдъците и промени мнението за себе си", за Азис-"Освен голям певец- всички видяха, че ти си много добър човек". Това беше нещо като успокоение, за да не се каже:"Ще спечелиш, ама някой друг път!"

даже форумът не отговора на реалните коментари ,просто едни близки до шоуто стоят на компюгрите и саботират реален вот ,за да се окаже че гербаджията Пенчо е по -кадърен от останалите ,в каква мафиотска държава живее ,от ГРОБ пращали на поразия гласове ,те ако не купят вота на народа няма да са ГРОБ

Спешно потърси помощ!

Не съди за всички останали по себе си.

Заслужена победа. С добри впечатления съм също от Криско и Жана.

Фицата беше по-добър!

Още при започването на шоуто упорито се споменаваше,че Ненчо ще е победител и така стана,както винаги нагласено.Не съм чалгар,но уважавам хората на които господ им е дал талант и умеят да го прилагат.

Тези, които имаха талант и успяха до го използват са на първо и второ място в това шоу- даже и Фицата заслужаваше първо място. Азис не избра подходяща песен и образ за финал. Криско добре беше избрал песента, но не изигра вокалиста на Нирвана ... въпреки безупречния грим.Азис можеше да изпраска нещо на Роб Халфорд или на Фреди...,, Diamond And Rust,, или,, The Show Must Go On,, например:)

Ами, драги FM, още отначало се видя колко е добър Ненчо Балабанов и е много ясно,че хората ще си помислят,че той ще спечели.

още не бяха започна ли със задачите и се знаеше че е той,на 35г,сега разбраха хората кой е и колко е талантлив хахаха

Не си чалгар, ама си злобен и търсиш под вола теле!

Още при започването на шоуто Ненчо се отркои като безспорен фаворит. Имаше конкуренция единствено в лицето на Фицата, но Филип е с по-специфичен глас, което при този формат не му беше от полза, така че - Ненчо е безспорен победител от самото начало, няма конспирации тук. Талантът му е безспорен.

Какво значи специфичен глас- всеки човек има специфичен глас. Фицата щом можа да изимитира гласа на Ковърдейл с,,Here I Go Again,, можем само да му се поклоним до земята. Този глас не могат да имитират и да направят кавър много от големите световни звезди. Това за гласа. Нужна му беше повече освободеност да имитира и сценичното поведение на образите. Тази освободеност я имаше Ненчо. Ето защо и двамата заслужаваха първото мястоЕдиният имаше повече певчески талант- другият артистичност.

за пореден път се убеждавам,че резултатите се манипулират.Ненчо безспорно е добър,но той е актьор и естествено,че ще е добър в имитациите.Но според мен Азис трябваше да е победителя - безспорен самобитен талант притежава това момче!Лицемерие бяха думите на Маги за предубежденията,защото накрая именно това заклеймиха с манипулирания вот.

Ти гласува ли?

Самобитен, ама не и универсален, не е нужно само глас и да чупиш китки, на Криско женските образи даже се получиха по-добре от тези на Азис. Не отричам уникалния глас, ама му изневери недопустимо за един професионален певец, докато при Ненчо нямаше подобен гласов фал. Класирането си беше точно такова, каквото трябваше, кое му беше нагласеното не знам, може би на финала Фицата и Ненчо бяха на абсолютно едно ниво.

Поредното доказателство, че в България актьорите са по-добри певци от професионалните такива :-)

Само да спомена, че Любо Нейков е номер едно в имитацията на Бойко Борисов. Този да го видим с какво ще се крепи на облачето, като го махнат Бойко в скоро време.

Време е Любо Нейков да се откаже от имитацията на ББ, защото най-малкото визуалната прилика вече я няма.

Е сега можеш да изпратиш Менчо на Евровизия. :)))

за гейвизия ,определено гейчо ще се справи най -добре ,може да е Кончита вурст

Не забравяйте това, което дедо Маги непрекъснато повтаряше - щоуто е за имитация и след това пеене.

Да те повтаряха и непрекъснато че всичко е нагласено. Най-малкото не е почтено да извикаш един Великан за да си вържеш бюджета и рейтинга на шоуто и после да му духнеш под опашката с презрение към чалгата. Това мисля.

,,Великанът,, е имал възможността да откаже, но не го е направил и си е получил хонорара за духането. Чалгата си е за презрение- това е стил,, музика,, за простолюдието и си изпя песента. Сега този великан ако ще и симфоник метъл да запее не може да избяга от сянката на чалгата.