Хулио Иглесиас пристигна в България

Поп иконата Хулио Иглесиас пристигна вчера за шестия си концерт у нас, съобщиха от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас пристигна в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е г о л я м!!!!!синут и тои е симпатичен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

я професор Вучков !

не разбирам защо не обелва и дума за Енрике дори като му задават въпроси за него тоя се прави на ни лук ял ни лук мирисал.

щото грандоманията ги друса много яко такива като него!

Приказват си двама: - Знайш ли, Хулио Иглесиас идва в България? - Ау, тоя бил голям мръсник! - Как така, бе, той е голям певец!? - Може да е голям певец, но чух, че бил разплакал милиони жени по света!

Много стар човека, а и тези двете, да не са го забавлявали в самолета?

Като две капки вода са с проф.Вучков! :D И проблемът не е в старостта .. а в опитите на певци и актьори да я прикриват - обикновено много по-добре изглеждат без корекциите, отколкото с тях. Особено при жените. Вземете за пример ужасяващия вид, в който са в момента Кортни Кокс и Рене Зелуегър. Но както и да е - външния вид не е най-важното, особено когато става дума за музикант .. и особено когато този музикант е от ранга на Хулио Иглесиас.

Тези две актриси, които си споменал вече в старостта ли са? Мислех си, че нямат още 50 години, пък те били явно над 70 те според теб.

джепето

Не са на 70, но изглеждат по-зле и от 70-годишни! И като не си ме разбрал, не коментирай - дадох ги като пример за това колко зле може да изглежда човек, когато пребегне към пластичната хирургия, за да заличи следите от естественото застаряване. За мен те не са стари, но явно в собствените си очи са били, щом са се подложили на това и са се сдобили с новата си визия, заради която цял свят в момента им се присмива!

Времето не прощава на никого... Иначе - голям глас. Безспорно!

Тъжното е, че той остарява много некрасиво. А беше неустоим чаровник. Жалко.

на второродният му син - известен в цял свят, но какво пък - и на това благодарим. То и ние сме второразредни.

Ааа, дедо Хулио сдава фронта, а какъв шпек салам беше доскоро ...

Много го харесвам. Радвам се, че идва. Снощи гледах Хулио младши при славои. Абе хора, не ви ли се струва много женствен. А и на снимките, които показвате, ясно се вижда сутиен. Нещо не разбирам...

Красив е. Баш таман и пърфект! Хем жените да го харесват хем и мъжете, унискеси. :-D

Какво има за разбиране на снимката не е сина му, а някакво момиче. Снощи синът му каза, че са 10 деца това може да е някое от тях.