Мемфис се прости с легендата на блуса Би Би Кинг

Тълпа от хора изпълни улиците на Мемфис, щата Тенеси, за да се прости с легендата на блуса Би Би Кинг, предадоха световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Мемфис се прости с легендата на блуса Би Би Кинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненормално тъпо американско племе ! Дори в такъв момент са извадили скапаните си телефони и снимат.. Какво по-точно снимате, бе?! Мъката на хората?? Нямам думи! .................. Почивай в мир, Би Би Кинг!

Ненормалното племе за 300 години стана най-великата нация, а на теб братко, син на Аспаруха, още 1500 години няма да ти стигнат за да прогледнеш! Ще тцъкаш до последната си минута, щото за друго не ставаш. И децата ти ще са същите и внуците ти - за тцъкане сте родени

Чак пък най-великата нация. Тъпи галоши - ако не воюват някъде икономиката им съвсем няма да я има...Иначе Б.Б. Кинг е велик китарист и блусар !!! Нека почива в мир!

Братко, ако изобщо мога да те нарека така, гордея се, че съм син на Аспаруха! И никога не бих го сменил, за да бъда робот като американците! А ти, ти дано не си от цъкащите, но за жалост си от тези т.нар. предатели! Бъди жив и здрав, "братко"!

Както виждаме от минусите ... положението в БГ няма да се промени ...