Михаела Филева представи първия си албум

След повече от 2 години работа албумът “Инкогнито” на усмихнатата певица бе представен официално на софийската сцена.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева представи първия си албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Михе, арна си, моето момиче, не ги слушай! А, и Графа е пич...

концерта на БГ коледа, когато тая особа се напъваше да пее, спешно се наложи да сменя канала, за да не ми пострада телевизора, пълно бездарие

До всички които пишат колко хубава била Филева. Видях я на живо, беше облечена с клин по нея и тениска, така че добре я огледах. А наблюденията ми са: слаба, с малък задник, но проблема с нея е, че тялото и е някак диспропорционално и несъразмерно, отделно краката са и леко Х-образни. Може би трябва да се облича с нещо по-прикриващо, лично мнение. Но определено не е "върха на сладоледа", както на някой им се струва, явно е фотогенична и по ТВ-то излиза добре, не знам, само казвам какво видях с очите си.

Споко бе, те на някои дори им харесва как пее :) ..... Това е като на скоро Рут Колева орева света че са я ограбили интернет пиратите. Викам си чакай да погледна в Замунда тая какво има и колко е теглено, че аз една нейна песен не знам, та камо ли някоя която си заслужава да се краде. Както и да е намирам нейно изпълнение в Замундата с великите 3 (три) тегления. Е това е певеца и то велика :)

Това ще и е... След две годинки няма и да я помните, а Графа ще лансира поредното инфантилно недоразумение, което има някакъв талант, но няма акъл и връзки да се оправи само. Хубавото е само, че докато ги има такива като Михаела и компания, Графа ще пее по-малко или няма да пее изобщо.

какъв граф моля и тоя е пълно недоразумение граф хаха

Ах, че хубаво! Добре, че е Графа. А що се касае до Графа, добре, че са мама и тати от "Спешен случай", които му направиха студио в семейния обител в което се мъчи да е пее от 4 годишен. Първите двадесет годинки не му се получаваше. И добре, че са еврофондовете, с които си направи студио, та да може да продуцира такива бездарници - Прея, Вензи... Там ги записва, там ги облича, там ги снима. Затворен цикъл. Ура, успех голям! Ама няма да си ги пуснете в колата доброволно, ако не е БГ Радио... На парти да не говорим.

Оставете настрана каква певица е, добра ли е, не е ли добра, хубави ли са песните, не са ли... Обаче е най-успешната от всички явявали се напоследък в музикални риалитита, а беше една от първите, които отпаднаха Х-фактор. Имаше късмет, че Графа я взе и се изплъзна от лапите на Армутлиева. Не харесвам Графа, но явно като процудент по-добре се справя - повече се шуми около подопечните му, а победителите в Х-фактор, които се хванаха със Саня, никой ни ги е видял, ни ги е чул.

бих и го бутнал :П

Значи, когато hihi каже, че иска да и го бутне е О.К. и не го триете. Когато аз му кажа да си го бутне в шепата го триете!? Това някакво чувство за власт ли ви дава? И ако ви трябва такова чувство дали пък не ви липсва власт в истинският живот? Властта да си плащате наема, тока, телефона - такива неща...

Дир-а, кога ще ни информирате и за световно известните - графа, мария илиева, (теме)рут колева и др.?

толкова се говори за нея,че имах чувството,че има най-малко 5 албума....а то едва със зор - един

Много сте злобни и завистливи. Прекрасна и свежа е, танцува чудесно. И освен това е много красива с хубаво тяло. Да различна е от чалгарките, може би там ви е проблема, но той си е ваш.

различна ЛИ е от чалгарките!!!!

Страхотна е.

би било прекрасно, да се случи, създаде нещо наитина хубаво би било

Ти да не си Учителят Йода? Такъв ти е словореда поне. Или пийнал просто си си ?

Всеки си има мнение, но независимо дали е красива или грозна, талантлива или не толкова, най-големият проблем на българските изпълнители е, че няма кой да им напише хубави песни. Ако Михаела имаше такива сигурно щях да я харесвам, но сега ми се слива с безличната тълпа, която пее все едни и същи глупости...

Абе Тари, ти да не си спал на течение? Тялото й било безформено и била кривокрака. В Dansing Stars направо скри шапките на всички. Ако не беше Албена Денкова, която не трябваше да спечели, финалистката беше Михаела - без нито една забележка! А там не се пее, а се танцува. Сам си отговори дали е безформена и с криви крака.

Ма що, да не би безформените с криви крака да не могат да танцуват?

Тая разспоретина неможе да пее както и Криско също,тези двамата са музикални инвалиди.

Вече съм спокойна, че има 1 албум.

1. Нищо кой знае какво като певица, не блести с талант или голям глас. 2. Не знам защо, но ми е много неприятна.

Не ти е неприятна само на теб , на мен също ми е изключително противна -устата и е като чекмедже , сигурно яде вафлите странично а тялото и е ужасно -кривокрака и като цяло безформена .

Къде видя, че е кривокрака и безформена, в онзи формат с танците не се вижда да е безформена, кво си пишете измишльотини, само и само да си дадете тъпото мнение.

Да, и имам чувството, че има около 78 зъба в устата.

Писна ми от тези немелодични и неприятни за слушане песни,които не знам защо ,певици като нея се съгласяват да пеят и си въобразяват,че хората ги харесват.И за последната Евровизия не се намери нито една читава родна песен.Кой ли им купува тези тъпи албуми?

Ами нормално е да не се харесват на любителите на чалгата!

То това също си е чалга. Поп-чалга. Същата резлива боза, направена не защото изпълнителя нещо е почувствал и иска да го сподели с публиката, а защото Графа му е казал, че според едно маркетингово проучване това ще се купи и ще я поканят на участие.

Гади ми се вече от тая.

Абе то ние половината песни сме ги слушали вече, не следва ли като ще е албум да са нови неща?