Само една двойка оцеля в ”Женени от пръв поглед”

Трите двойки в „Женени от пръв поглед” направиха изненадващи признания на финала на предаването в петък.

Обратно в новината

Коментари - Само една двойка оцеля в ”Женени от пръв поглед” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на мен ли тази Гергана ми изглежда отвратителна? Не мога да разбера какво толкова виждат другите, че обясняват каква красавица е.

Gal

Ами той и Стефан не е голям красавец....

Слаб характер е този Стефан.След като Костадин му е приятел,е ясно, че при някой запой са решили да го направят телевизионен герой.Добре че го разбра Светлана рано.

Даааа...приятелството с Коцето чалгата не е добра реклама...

и многото алкохол също..на другия ден сигурно тати работи, а мама му меси..

И какво се оказа накрая от социалният експеримент, "даде фира", от трите двойки едната са все още заедно, но не е ясно дали ще продължат съжителството си. За обикновеният зрител още от началото се забелязваха различията в характерите на избраните двойки, но нали имаше много специалисти да коментират кой с кого си пасвали.

Доживях да видя форум, риалити и т.н. в което на въпроса "Коя да избера - русата или черната" има специалисти с готов отговор. Хвала!!!

направиха и продуцентите на предаването и "специалистите"- кинти да падат. Дреме им за Светлето, Георги, Гергана и т.н. Особено психоложката - дай да видим какво ще излезе - е сега видя ли драга ми учила- недоучила?

Добре де, аз като жена, не мога да не попитам-защо избраха тая Гергана и тая Светла? Едната-с повторен брак, а другата само само от "6-7 мес." И двете-фитнес-маниачки. Това ли е типичната българска жена днес? Единствено и само Антония ми хареса от жените и като визия, и като поведение. Тия двете закачалки само комплекси всяват в масовата БГ жена. Защо не избраха някоя по-достойна жена, с женствени форми и наистина само от години наред?

Какво им е на момичетата . Хубави поддържани телца. Ти вероятно си 150 кг. Пък и не става въпрос само за външен вид. Мисля че мъжете не струваха.

то им избраха жени по модата - със спортни тела и симпатична визия и те ги оставиха, пък какво оставаше ако им бяха избрали като Антония. Вие представяте ли си Георги и Антония или Стефан и Антония?

Георги си го представям само с Антония. Ма нямаше да я хареса от пръв поглед. Инак - нищо й няма!

записвайте се за вторият сезон!!! Но да си имате обица на ухото! Знаете че се записвате само за екскурзията до някое екзотично място, за похапването и пийването. Приемате всичко като хихи - хахо и нищо не вземате на сериозно!

усети преди да е построил къщата!

Стефчо е типично мамино детенце, получава всичко наготово от мама и тати. Подсигурили са му дом и работа, на която почти не се вясва, защото е много зает с хобитата си (фитнес, плуване, сърфинг и т.н.), а пък тати му дава парички, за да си ги харчи в чалготеките, да простее и да се налива и кой знае още какво (все пак е в компанията на Коцето). И въпроснате приятели една нощ в дискотеката са му казали "ще те запишем в предаването, нали си ергенче" и той така на шега, на майтап, все че стана участник. Хубаво, ама като още не си се наживял и си недорасъл за сериозна връзка, защо подвеждаш момичето и й губиш времето...И Стефчо в близките 10 години няма да спре да води сегашния си начин на живот и да бъде готов за семейство!

Хора, влагайте си повече енергията от мисълта в далеч по-смислени каузи. Този формат на предаване е пълна загуба на време, ненужен изкуствено създаден театър за наивници, изцяло комерсиално отдаден с предупределен финал .

Много лошо впечатление ми направи Стефан, когато очакваха гости и каза на Светлана: "ти се приготвяй, аз само ще наливам питиетата." Двамата демонстрираха добри отношения, но беше ясно кой влага повече в тази връзка.

Стефан обича заведения и там е пълно с жени. Но след като от тази среда не е избрал момиче за връзка се предполага, че си търси сериозна жена за семейство.Във формата такава му се падна, но изненада- той не я иска. Въобще той защо взе участие в такъв проект и какво е търсил и очаквал?!!!

георги - комплексар атанас - пут *а стефчу - полуолигофрен, горд от това, като наркомана пяндурник коцето светла - единствен готин човек, да се радва, че се отарва от чалгарчето дето и подари анцунг антоня - здрава балгарка, с мотика наи и отива гериту - не е лоша, но тоо much.за георги Matchmaker -ите - няма живот в тях,какво остава да те саветват... изобщо...mandja с грозде, ама не от киселото

Имаш попадения, но не си прав за Атанас, който е много мъжко момче! Само факта че е бил доброволец при наводненията в Мизия, показва що за човек и що за мъж е. Така че това определение, което си му дал, си го лепни на себе си.

Атанас е най-големия мъжкар - той знае какво иска за разлика от другите двама...

две от момите бяха много тъмни, дори в циганската махала са по бели. и какви са тези претенции, я да свалят малко летвата, огледало нямат ли. с нарастването на годините пропорционално им намляват шансовете за брак но като типични стари моми изискванията им също се увеличават и така си остават сами. те трябва да расъждават, мъж го искъм, сега го искам, а не да се държът като примадони. а иначе мъжете си бяха напълно нормални с работа и без проблеми като наркотици алкохол или комар.

Варнаааааааааааа не се казва расъждават, а разсъждават.

Съмнявам се, че Атанас е добродушко. Той е много простовато, несигурно в себе си момче. На моменти изглажда слабоумен. След като стана ясен подаръка от кума нещата дойдоха на мястото си. Изясни се защо тази двойка прави всичко възможно да остане заедно, въпреки че ясно се вижда - не са един за друг.

Варна, нормално е изискванията с годините да се увеличават. Или викаш - "от кал да е , мъж да е".....Когато си много млад още не знаеш на кой свят се намираш и нямаш, каквито и да е било критерии и изисквания. Когато си зрял вече си наясно със себе си, а оттам и какво искаш и търсиш. Нищо им няма на годините. В цивилизованите страни хората създават семейство след 30-35. В БГ все още хората се женят по-рано, но това не е гаранция. Има си + и - и при двете. След 30 е по-трудно да намериш свободен качествен мъж, защото хората се женят по-рано. Но пък имаш шанс да направиш сто пъти по-добър избор, защото на 20 си готова да се омъжиш за първия кретен. Когато аз създавах преди много години семейство след 30, по-голямата част от колегите ми, които се бяха женили млади бяха разведени или встъпили във втори брак. Не мисля, че това е по-добре. Така че не само годините са важни, но и късмет се иска. Семейството е голяма отговорност, а обикновено хората стават зрели, отговорни и мислещи след 30. Все пак житейския опит си казва думата. Има късметлии, които се срещат още като ученици дори и изграждат стабилни връзки до дълбока старост. Затова в любовта трябва и доза късмет, освен всичко друго. Стига с тези предразсъдъци. Кой, когато му е писано.

И третата двойка ще е до време - само парцела ги свързва, няма как обща собственост е....

Георги - пълен комплексар (не знам по какви причини), напълно неспособен да чуе жената до с е бе си, вечно мрънкащ. Атанас - момче от село, като че ли малко не доразвит умствено. Не съм сигурна, че е добряга. Но едва ли ще й бъде лесно на Тонито с такъв мъж. А този Стефчо абсолютен селски бег чалгар. Фани единия да блъскаш другия.

Добри са си момчетата, всеки с характера си. За всеки влак си има пътници и те рано или късно се качват и пътуването започва. В този ред на мисли, може да си спокойна. Не е необходима да споделяш на всички, че си 60 годишна мърмореща мома. Рано или късно и ти ще се задомиш.

E може да е на 60 може и да не е, но си личи, че пък независимо на колко си ти, си една тъпа кифла.

Използвайте "Й" в случаи като: "Искам да й кажа...". Не е правилно "... да и кажа..."

Защо "й"? Има си и "ѝ". Явно хората си пишат, без да познават клавиатурата си. :):):)

Къде го намери?

Глупости - това е ужасна грешка - попрочети малко правилата.

Не съм го гледал, но знам че е върховно тъпо! Ако сте съгласни с мен дарете ме с +че. :-)))

Този Георги е много зле горкия.

Мисля, че медиите, журналистите и всички, които се имат "малко по-така" трябва да разберат отговорността си и да спрат да пускат такива глупости. Хората на тази територия има нужда да запретне ръкави, а не да се успокоява колко зле са другите и също нищо да не прави. ... Аз съм българче и расна в "ад"-ско блатце, ма к'во ми дреме? как аз другите да "прасна" първа радост ще е за мене...

че и аз се заблудих отначало относно "реалността" на "реалитито" :) Искаше ми се да е по-реално, въпреки че се питах доколко има режисьорска намеса - все пак е шоу и не може да бъде оставено само в ръцете на участниците. Вчерашният финален епизод обаче бе направо пълно фиаско за продуцентите и екипа. Нито една двойка не се оказа подходящо избрана. Само една (уж) оцеля. Но, дори д-р Бостанджиев каза, че Наско и Антония показват инфантилност в реакциите. Маститите "мач-мейкъри" и дипломираните "любовни" психолози гледаха отчайващо-учудено притеснени от резултата на избора си. Направо им идваше да си изгризят дипломите. Бутафория пълна. А. отчето през цялото време (и преди и снощи) беше отчайващо елементарен в коментара си. Жалко "театро", което не бива да се повтаря при никакви обстоятелства, ако Нова държи на имиджа си.

Пък аз признавам , че с каквото се захване Витомирчо все си е провал! Много точен анализ си направил , приятелю на поредният напън за реалити телевизионен формат?!!

Георги е меко казано ха-хо , няма никакъв опит с жените и незнае как да се държи, той дето се казва и моабет не може да прави, просто не си е наред момчето....няма гадже и няма как да има- освен ако не е попаднал на шматка като него ...оня тенекеджията просто си е лигльо и не става за нищо, той и добър ден да ти каже, пак го казва лигаво и мазно....той не е готов за семейство и никога няма да е готов, може би като стане на 90г ама не, не лекето си е леке- и тогава за нищо няма да става...

Всички писали коментари в тази статия са рядко ограничени и простовати хора. Влючително и аз, очевидно. Тежко пълничката и слабо, недостатъчно умния и те ще рязвеят белият байряк до месец. Има ли някой, който да не разбра, че това са статисти, които си имат партньори и просто взимат някой лев играейки роля. Изглежда има. Поне половината.

Аз не схващам колко голям идиот(ка) може да си, че да се съгласиш да ти прави някой друг избор вместо теб. По принцип не ги разбирам тези дето за пари всичко правят - ама това да се продадеш да ти гледат сеира милион идиоти пред телевизора ... въобще не го разбирам.

И тия няма да оцелеят дълго, въпрос на време и кога ще се усети роба Наско.

усети преди да е построил къщата!

По-тъпо предаване от това и от Big Brother .... не съм гледал

Не мисля, че е правилно да си вадите изводите за българския мъж от някакъв телевизонен формат. Факт е, че винаги ще има мамините синчета, чалгари с кичозни спални и емоционално неузряли типове, но истината е, че никога няма да ви покажат нормалния мъж, който блъска от сутрин до вечер, просто защото не е интересен на масите.

И си прав/а и не си. От лични наблюдения мога да ти кажа, че и трите типажа мъже са доста често срещани в България. Типът Стефчо е новото поколение, закърмено по време на демокрация с чалга и тарикатски мурафети. Никаква култура, никакви ценности, никакво самоусъвършенстване. Типът Атанас съществува от време оно - доброшанчо, чувствителен, раздаващ се. Типът Георги е другият съвременен тип - не стъпвал в казармата. Той олицетворява новите мъже, които са комплексирани, нямат смелост да поемат отговорност и постоянно обвиняват другите за собствените си комплекси.

не разбирам как аааа е прав и не е ? Та вие потвърждавате с коментара си казаното от аааа ? Бих казал "да" и на двама ви. А и +-овете го потвърждават :)

Много точно!

Мъжете по симпатични на външен вид, нооо жените в пъти по- умни от тях:-)

От различен ъгъл фактите в шоуто са следните : Свидетели сме на това, какъв е плода от съвременното постмодерно мислене - забавлявай се тук и сега на макс, без никакъв ангажимент после. В крайна сметка целта е да бъдеш само ефективен консуматор, без да влагаш и грам мисъл, само да получаваш, без да даваш от себе си. Сценаристите на шоуто правят удар в десетката по този въпрос, като ни го показват нагледно. Участниците в шоуто нямат абсолютно никаква вина в случая. Те просто бяха реални актьори в съвременната действителност и ни показаха как стоят нещата днес и сега, като преживявания и емоции. А истината е проста - ако обичаш значи обичаш - приемаш до себе си човека такъв, какъвто е - с неговите плюсове и минуси, а не да го шаблонираш според твоите очаквания. Това е духът на свободата и там се крие разковничето на щастието. То е винаги до нас, но трябва да намерим ключа му. Кога ще има изпълнения като "Бесаме Мучо" - Целувай ме, целувай ме много, сякаш тази нощ ще е последна. Романтика, щастие и вярност на партньора до теб ! Днес не са малко семействата при които всеки от партньорите живее в своя измислен свят, а пред околните играят ролята на перфектното семейство. А какво стана с Митьо Пищова ? Когато беше известен, здрав и с пари, всеки искаше да му бъде приятел, да се фука, че го познава и да се снема с него. Обаче като легна на легло, и няма вече джакузита - макузита, няма кой да му мие задните бузита. Така обаче за съжаление е при повечето млади хора днес. Резултата ще е същият. Затова и браковете намаляват, разводите се увеличават, а самотата при хората се увеличава прогресивно, което в крайна сметка поражда агресия и недоволство в обществото. България е известна със своите три "З" - злоба, завист и злепоставяне. Винаги съскаш на различното мнение, а не предлагаш нещо по добро, т.е. да имаш градивна критичност.

Много прост народ!

Ама много! Чак ме хваща срам, прост и необразован, за възпитание и дума не става. Жалко, че така изпростачахме. Ох , дано децата имат по-щастливо бъдеще някъде другаде, учете барем езици!

на тони!умно момиче доказа се сериозността в брака зависи от жената!живи здрави успехи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добър ден! Има ли някой който да се върже на тази измислица?

Даже пак е истинско чудо че има една запазена връзка. Как да има връзка между хора които не се познават ?

В това предаване видяхме представителна извадка на масовия български мъж: 1. Инфантилно мекотело, което и магаре да му вържат пред олтара ще си го вземе с кеф и ще е доволен, че е минал от ред. 2. Кух чалгар, надул анаболни мускули и спретнал къщичка в село с обазавеждане копиращо заведенията, които посещава. Безотговорник на 28 с мислене отговарящо на 16 годишен. 3. Комплексиран грозник на 34, с поведение на 54 годишен, на който много му се иска да е значим, но още не се е родила тази, която да му изтърпи простотията и комплексите. Самочуствие на нищото отгоре, изисквания до небето, а под тях празно пространство, а иначе е има за много Ентелегентен :))))

То пък жените бяха една прелест....

Какво му е на чалгарчето ,ма како ,не ти харесват мускулите и къщата му ли ,сигурно твоят мъж изглежда по-добре или къщата ти е по -шик ,или те настига менопаузата.

Всеки ден благодаря на Господ бате, че мъжа ми не е българин и не ми се налага да избирам измежду тази помия, която е останала в България с много малки изключения :))) Бегай си друсай кючеците на воля и не ме мисли :)))

:D :D Мислех да те репликирам ама реших да не си губя времето с тебе.

С тоя нос, мерси.

Моя пък е българин, но и той не ме остави да живея в България. И няма нищо общо с тази анаболна куха кратуна. Сродната ми душа е хем по-умен, хем по-сторен, хем по-хубав, и най-вече се обичаме. Добре че са се разделили, че момичето изглежда дейно, не му трябва да е хубавичка чистачка и готвачка на някакъв кух инфантил. Ааа и къщата ми е по-хубава, градината също, а мебелите ми не са източно-европейски псевдо шик.

Коко, не си за тук, моето момче, хващай си влака за село и беж да те няма.

Пък аз друго ще ти кажа - вече съм "на попрището жизнено в средата" (адно знаеш от къде е това) и имам наблюдения: 1. Като гледам манталитета и обноските на младите българки, не ме учудва, че толкова много гейове се навъдиха. 2. Що се отнася до младите мъже, определено си права за много неща, но да не забравяме, че те са "творби" на мама и баба. Отгледани са инфантили, няма казарма да ги пооблъска, и естествено - искат от "жената до себе си" да се отнася към тях както "мама" и "баба".... Няма как да стане. Той не е станал мъж, а иска жена. Смешна работа.

Напълно съм съгласен с теб ама жените бяха трагедия едната се хилеше тъпо нон стоп за щяло и нещяло , другата селянка командваше оня червенобузия през цялото време, а оная овца Гергана си придаваше важности като си мислеше, че всеки и е длъжен с нещо.......абе смех !

регионален мениджърна Ню Йоркър кво искаш)))

Ама ти сериозно ли гледаш такива простотии! Мани, мани!

Като изчетох какво си написала ... все едно съм ти споделил мислите си, ноп ти си ги публикувала :-) Само лека корекция по отношения на оня с вързаното магаре! Той ще се усети на какво жувотно властно е попаднал, но малко късно! А усети ли се (дано!!, ще издраска с 300 от място. Малко си прекалила с изказването за българския мъж и това. че си взела чужденец, изобщо не е за голяма хвалба! Добре е да го държиш по-далеч от България, че в такива говеда се превръщат тия същите чужденци, като поживеят тук ...

Съжалявам, но мнението ти е на дълбоко комплексиран човек. Явно си готова да бъдеш безмълвна слугиня на съпруга си "чужденец", само защото те е завел да живееш някъде другаде. Жалка картинка. И знай- има много свестни и прекрасни български мъже. Просто не си им била на нивото.

Чухте Коцето чалгата какво каза за приятелчето си: "Стефчо е вечно ухилен полуолигофрен" - без коментар.

Много му завиждате на Стефчо и има защо ,симпатяга е ,изкарва добри пари ,има хубава къща ,купонясва си по клубовете и жените му се лепят ,гроздето ви е кисело нали.

Да, умираме от завист.

Чесно да ти кажа боли ме фара кой какво прави...никой не може да изпие пиенето на другия а и жената да му наебе жени дал Господ:))).......... важното е че не им върза на първото предаване да накарат някой да им повярва :)

Защо на този веселяк мивката му е вечно мръсна?

Като е толкоз "харен" и му се лепят жените кво дири в този формат????

Е той не изтрезнева е брат как нема да е ухилен вечно тоя беше трезвен само докато го снимаха :))))))

Да, страхотна къща си има, сам си я е построил без никаква помощ от мама и тате, те не живеят в същата къща, сам си е намерил работа и всеки ден се доказва с труд и талант. И е толкова красив, въобще не прилича на краставица, има страхотен вкус за всичко - музика, обзавеждане и т.н. Освен това се държи толкова зряло за крехките си 28 години, направо му се възхищавам:) Дано да намери достойна на неговите качества жена!

....... и да и купи ОФИЦИАЛЕН анцунг!

Мога само да пожелая на Светлана да бъде щастлива, да не съжалява за нищо преживяно. Това момче не е за семейство жалко за него. Не е много ясно за какво е оти6ъл в това 6оу да се жени или да се забавлява. Не е сериозно не бил обичан - търси си оправдание ! Просто сте от различни планети. Светле бъди щастлива без този чалгар!

Брех, тоз парцел бая голям ще да е за да останеш с тази респектираща дама. За всяка банда рекетьори или събирачи на дългове ще е чест да бъде рамо до рамо с тях в акция. Ужаса на жертвите е гарантиран.

Ама недейте така, дебели лелки. Вие сте дебели вече, в последствие, след брака. А тази е дебела още преди брака. Не се олицетворявайте с нея. Различно е. Тя наистина е страховита. Мецана, Слоница, Цоцолана с други думи. А като се омъжи ще стане поне 200 кила. Минимум.

Мдааа, някои се измъчиха в това предаване. Стефчо беше много сдухан а Светла показа друго лице и се държа много на ниво. Георги направо ги разби учените глави с вечното им изопачаване. Гери милата, може и да има глава на раменете си но е повърхността. А дебеланковците изглеждат читави за сега, но Наско си е мъж под чехъл. В крайна сметка не е лошо да си под чехъл стига да не те тормозят. И какво излезе,че мъжете бързо си намират други жени независимо дали са обича ли или не! Не знам вторият сезон дали ще ми е интересен!

Поредното чалка - шоу - реалити за скучаещи безделници ...

За пореден път мъжете доказаха, че НИ-КО-ГА не порастват. Важно е за тях да са до полата на мама, да имат плочки и да щракат пръсти в чалготеките. Жалко за хубавите момичета, които попаднаха на селски тарикати.

Я , ако обичаш да ме "светнеш" кои са хубавите дами от "светата троица" -Антония , Гергана или Светлана , че аз нещо не се ориентирам ?

Иринче,ако си вадиш изводите за мъжете от някакъв формат,те съжалявам...

Ха, ха, ха, Иринче, Иринчееее, не си ли наясно с природния Закон за Съответствието? Каквито жените, такива и мъжете. И обратното, разбира се. Ако мъжът до тебе е такъв, търси вината в себе си. Няма как със стръв за таранка да уловиш пъстътрва. НЯМА КАК да стане! И ако в България мъжете са каквито ги описваш, значи и жените не са по-различни! Направи си изводи за себе си, ако можеш! ;-)

Евала на теникиджията ,добре се отърва от тази скумрия ,млад е готин , има хубава къща и доходен бизнес ,покрай това предаване навърза хиляди фенки и може да си поживее още няколко години без да се жени ,като му писнат купоните и жените ще се кротне и ожени за жена която той си избере ,а не някакво съмнително жури.

Ти чу ли Коцето чалгата какво каза за приятелчето си: "Стефчо е вечно ухилен полуолигофрен" - без коментар. Продължавайте да се величаете полуолигофренчетата!!!

нямам думи!

Вчера много ми хареса Светлана. Видях я в друга светлина. В самото предаване покрай вечно ухиления Стефчо, който изглеждаше като постоянно напушен , тя също ми се струваше повърхностна. Но след снощното предаване си промених мнението за нея. Пожелавам й късмет в любовта. Дано срещне човека, с когото ще бъде себе си и щастлива. За Стефчо какво да кажа - щом приятел му е чалгаджията Коце - нямам думи. Според мен е бил в предаването да търси слава. Щом не е готов за брак, за какво влиза. То не може хем да си семеен, хем да живееш като ерген. Георги беше видимо подразнен, ядосан и обиден - на всички. Според мен не й даде шанс. Истинският живот започва след камерите. Така че прибърза. Дали има жена до него, не знам. Дори да има, едва ли ще го изтърпи дълго. Няма по-лошо нещо от вечно мрънкащ, анализиращ и сдухан мъж. Типичната мъжка реакция и за двамата, когато се провалиш, за да си спасиш егото веднага забърсваш нещо ново. Да си докажат, че стават. Това само при мъжете го има. Жените винаги имат нужда от време преди следваща връзка. Антония и Наско смятам, че си подхождат и ще създадат здраво семейство. Стига сте го съжалявали. Има мъже, които обичат да ги водят жените. Като цяло експеримента не е успешен. От три двойки - една, не е успех. В любовта се иска доза късмет. Дори и професионалистите не могат да бъдат по-добри от съдбата. Животът всичко сам си нарежда, когато е писано да се случи. Не е нужно от такива изкуствени вмешателства.

Kоментарът ти ми звучи като твое CV?!.. постарала си се да изглежда като сценарии на сапунка, но още лични изживявания и клюки с приятелки ти трябват и може и да се получи нещо сълзливо;)

коментара ти е доиста правилен с изклжчение на две неща - не всички мъже след раздяла се впускат в бърза нова връзка. зависи главно от човека и доколко силна е била връзката за него. - макар и само една двойка да се запази според мен експеримента бих казал , че е успешен. Да търсиш успех от 67% или 100% е нереално . Все пак хората бяха избрани доста добре и зрители видяха защо някои неща не се получават. Много работи има които биха могли да се поправят в предаването за да стане по-добро, но все пак като първи експеримент трябва да му се даде поне още един шанс.

Насето такъв, Тони онакава, ама направиха връзка и ми изглеждат щастливи, пък онези с претециите и фасоните , имали нови връзки , нови гаджета - само дето никой не ги е видял - дрън ,дрън, а оня чалгар като не се е находил що дири в този формат , май е искал да си вдигне рейтинга , ама си го вдигна за една определена група жени дето не искат семейство , а пари , интриги и пак пари.

Добре де,защо трябваше да наказвате така Наско,направо му прее*ахте живота на момчето.Цоцоланата се е впила в него и няма пускане,защото изтърве ли го друг балама няма да се намери.

Тоя Стефан се оказа типичното тъпо парче, чалгарче, за него важи приказката - изпусна питомното да гони дивото, такива тарикати като него така добре се натрисат на някоя лъскава силиконка която му пие мозъка и парите доколкото ги има и му върти номера зад гърба с най-добрите му "приятели", ама каквото почукало такова се обадило, тоя е толкова безмозъчен да изостави нормално хубаво и секси момиче което на всичкото отгоре е и влюбено в него и да вършее из бардаците да търси голямата любоффф с големи хубави "очи". Светланке, пий едно уиски, мани го това вино и забравяй този селски бек, сега като те видяха толкова хора съм сигурна че ще си намериш наистина човек който те заслужава и ще те направи щастлива.

....да, да видях я, и съм готов да я осъщастливя, осеменя всичко,....както му е реда!!

От тримата, като жена, бих избрала за съпруг само Наско. С другите двама ....само ако съм върла мазохистка, но вече не съм. Желая късмет и дълъг живот на Антония и Наско.

Наско, Наско... На каква стръвница се натресе, бате...

А какво значи мачмейкъри? Че като ги гледах онези двамата, особено каката с кравешкия поглед, така и не ми стана ясно.

Автотенекеджията е тъпо прасе безспорно, но хубавата ябълка няма да е за него. Цяла България видя селяндурския му тарикатлък. Скоро никой няма да си спомня за него.