Бахаров в ”Игра на тронове” с официална премиера

Захари Бахаров - българската следа в най-гледания сериал в света - “Игра на тронове” (HBO), ще изгледа на открито в Пловдив осмия епизод от филма на 1 юни.

Обратно в новината

Коментари - Бахаров в ”Игра на тронове” с официална премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Захари, сега остава госпожа президентката да ти даде почетен орден Тиквена глава, задето тъй настойчиво и непрестанно се грижиш за културното ограмотяване на нацията: я като продаваш билети за пирамидите по наионалните Тиви стейчъни, я като въплъщаваш високоинтелигентни лирически герои в чуждестранните. Откъдето и да го погледнем, си се извисил в образа на културтрегер на нацията. Накъде отива българщината...

Боби! Този филм пресъздава цялата политическа истина в момента!

няма ли да дръпнат шалтера най-накрая на тая простотия? кой нормален човек може да харесва подобна измишльотина..

Сериалът си е екстра за любителите на жанра.

Крайно време беше да прочетем една положителна новина!Браво Захари!Браво!

Е сега, ако започнеш да раздаваш от държавната лотария/разбирай от хазната/ на всеки почтен българин/без разбира се гнусните и продажни държавни чиновници, всички от партийните централи, т.н. правителство, т.н. президент и всички т. н. "народни избранници/изедници"/ ще живнем най-сетне:))

Който няма акъл за пет пари и участва в тази лотария доброволно, не заслужава и един лев да спечели от нея.

Браво, Захари, БРАВО!!! Продължавай напред и нагоре!

Завистливи,комплексирани бедняци...ще умрете от това!Дори не ви минава през ум,да се зарадвате на чужд успех!

Не съм спец, но според мен, това ни е един от най-добрите актьори (предвид за какво става дума като се каже БГ актьори) и за да е там, явно и други са видяли нещо в него. Хубава новина наистина...

Този ли е от най-добрите ни български актьори?Все си мислех, че са Парцалев, Калоянчев, Данаилов.От съвременните може да е добър ,ама има още хляб да изяде.

Дали ще усети Валерианската стомана?

Майко мило, писна ми от неграмотници с гугъл транслейтър - племето се казва Денн (Thenn), a Hardhome си е просто Хардхоум, а не Суров дом, така както Sao Paulo си е Сао Пауло, а не Свети Павел, Beaver Creek си е Бийвър Крийк, а не Боброво поточе, Дупница си e Dupnitsa, a не Asstown и т.н. Разбирам, че е събота, но нали за това ви се плаща хонорар!!!

Браво, прави си. Кефиш ме.

В един от преводите на Властелина на пръстените, главния герой е Фродо Торбинсов ...

Не, не е "Торбинсов", а "Торбинс". Не си измисляй...

и Вала е всъщност е the wall.... ама кой му пука :)

Не си прав. Имената на местностите в приказен филм са подбрани с някаква цел, която обикновенно името издава, както и героите, за това ако значат нещо е редно да се преведът, за да може зрителя да има точното усещане на създателите. Ако разбира се са исторически местности, тогава имената си остават такива каквито са....

впИчатлих сЪ, само че Дупница идва от Дъб - Дъбница - Дубница и натам се е трансформирало, а Естаун и ш..ания серЯл са много хубави и интересни, ама само за пъпчиви дечурлига. По принцип няма хубав серЯл, щото е серЯл, направено е да цоцка парички и колкото повече балъци гледат, толкова по се разтегля и се измислят нови глупости, които ама точно от естаун се вадят. По.ерковците като видите малко нещо гола млада женичка, мускОл, кълцане, това онова и уж някаква мнооого важна история се рзвивала и после пишете оценка 9.99, та се лъжа да ви гледам простотиите.

Тази прожекция ми се вижда прекалена.Известен сериал, страхотна поредица, но за актьорите не се пише нищо тук.Все едно нашият прави целия сериал.Добре ,че е Бахаров, че патриотите да изгледат епизода заради него.

Великата звезда, известна най-вече в Майнатаун. Ше му отсекат бръснатата кофа накрая на епизода.

Я дай дългия списък на филмите и сериалите в които играеш ти?

Играя в "Жега", в ролята на Нийл МакКоли.

Много раздухано, много.Според мен трябва да излъчат епизода по всички телевизии, да ми спестят тегленето и чакане на субтитри.За по-голям ефект да е озвучен на български.

Браво! Толкова са малко наистина добрите новини! Браво на момчето!