Цветните тоалети на кралица Максима

Максима, която стана кралица на Холандия преди две години, е една от най-стилните кралски особи.

Обратно в новината

Коментари - Цветните тоалети на кралица Максима | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха, може ли някой да ми обясни какво значат в 21 век понятя като "крале, кралици, принцеси" :-) , че даже и "кралски гени" :-) :-) За всяка болест ще се намери лек, само не и за човешката глупост и простотия !

Означава благородство и санкции за отклоненията от него. Нещо като лаборатория за постигане на нещо по-добро. В същото време и живо съхранение на традициите в култура, отговорност към нацията, жизионерство от предаден пряко н апоколенията опит и много други. Даже и архитектура и бит. Ако нямаше аристократи, светът щеше да е пълна цигания. Разбираме добре, че завистта ти е по-силна от разума ти, но за това пък Господ е измислил наказание - да се пукате от яд, когато някой е по-съвършен от вас и постига повече от вас. Апропо, който е успял, макар на най-ниско ниво в йерархията в човечеството да надмогне завистта и ограничеността си, се е издигнал, като за няколко поколения може да постигне и благородството на висшата класа. Но повечето лумпенажи са ниска топка и нямат воля, мотив, постоянство, за да постигнат това. Остава им само злобата, от която се самонатравят. Това се случва в днешно време, а ако не ти е ясно, не се учудваме! Явно не знаеш и какво значи крал, какво значи лумпенаж, а оттам нататък много неща не знаеш. А кралете го знаят! И в това е разликата, момче глупаво. Ето в това равенство никога няма да има. И днес няма, и за в бъдеще няма да има. По-простият винаги ще си остане прост, независимо как го омагьостват убеждават в клуба на БСП, за да гласува за бездарни мошеници и да му вземат паричките по законен ред.

всезнаиството на хората в българия не се е променило/подобрило въобще откакто се преместих в холандия. максима е по-подгответна в работата си за разлика от вилем-александер. благодарение на нея все още има хора в холандия, които виждат смисал в монархията. моля направете си малко проучване преди да коментирате! и не самo от уикипедия

Много готина жена, която е супер земна и непревзета, за разлика от английските парвенюта кралските семейства на Холандия, Дания, Швеция и Норвегия гледат да са близо до народа и да имат чисто човешките слабости, за да ги приемат добре. А познайте дали народите им са богати и щастливи!

Точно пък сигурно комунистическата щерка Максима е направила холандците богати.. Смях в залата!

Народът прави богатството и си избира кралете, кралиците и политиците! Ако толкова вярваш в конспирациите, значи си за съжаление. Всичко е в собствените ни ръце, а народите, за които говорим няма да търпят наште тюфлеци. Което значи, че ние сме зле ментално, затова както "Царя", така и политиците ни са смотани и мошеници.

Посредствените познания на дираджийските "редактори" пак си е казала думата. Г-жа Пейчева, по граматика сте малко по-добре от Райна Деницова, която май най-после е освободена от работа, защото замърсяваше с неграмотност и небрежност нетърпимо "лайфа" ви, но очевидно не сте много сведуща в материята, която ви е поверена. Иначе нямаше да пропуснете да отбележите, че Максима, също както и кралица Силвия Шведска, и кралица Рания на Йордания - е кралица-консорт, което ще рече съпруга на краля. Тя няма други функции освен представителни - да придружава съпруга си по време на официалните му пътувания в чужбина, посрещане на делегации, публични мероприятия в страната и др. подобни. И, разбира се, благотворителни акции, с които по принцип е прието да се занимават всички членове на кралските семейства навсякъде в Европа и по света. Ако някой ден Катрин стане кралица на Великобритания, тя също ще бъде кралица -консорт, без други права освен представителни функции.

не се хабете да обяснявате на хора, които и без това няма да Ви разберат и така яростно се нахвърлят към всеки малко повече чел, който неслучайно избягва да употребява думата "кралица"... Както и да е, Максима се държи и представя прекрасно за функциите си, но за природна естетическа даденост едва ли може да се говори и пак да избягваме думи като "красива", (включително и млада, защото тя всъщност изглежда по-възрастна отколкото е) , така както и "кралица".

И какво като сте толкова вещи, аз живея в Холандия и Максима е наричана от всички, както и от медиите просто кралица. Това е положението. ДИР е масмедия, не четете научен труд на тема монархия.

Направих си труда много внимателно да прочата написаното от Вас. Констатирам, че "по граматика" и Вие сте малко зле. Хайде няма нужда да коментирате хората колко са зле и колко са добре.

Всичките до една не произхождат от аристократични семейства,а са комънъри(да не говорим,че Максима е жива комунистка,Силвия някакъв си бивш модел и тн)и нито една Монархия няма да им повери истинска титла,а винаги ще бъдат с второстепенна титла.Титлата са я придобили чрез брак, а не чрез потекло!

какъв им е произходът, а кой е наследникът на короната. В държава в която наследникът е мъж, то той става крал, а в държава в която наследникът е жена - тя става кралица. В някои държави съпругата (съпругът) на истинския монарх също се титулува кралица (крал), в други - не. Най-добре е разграничена в Англия - Елизабет е кралица, но съпругът й не е крал, а херцог. Така ще бъде и когато я наследи Чарлз - последния ще е крал, а съпругата му - херцогиня.

Максима няма никакво аристократично потекло-видно е от грубоватите й черти и липса на вроден финес! Придобила е титлата си единствено в резултат на брачен съюз,а не по гени!

Такава е тенденцията във всички аристократични семейства в Европа днес. Страхът от вродени генетични заболявания вследствие на безкрайното чифтосване на наследниците на старите аристократични родове съвременните медицински знания са ги принудили те всичките да търсят свежа кръв за създаване на поколения. Всички без изключение си вземат расови жени и мъже от народа - целта е просто създаване на здраво поколение. Иначе за нищо на света не биха допуснали толкова много "плебеи" в родовете си. Но нямат избор...

Принцеса Даяна си беше Аристократ до 9то коляно на рода Спенсър пък не беше'генетично изродена',а си беше красива и чаровна жена с ГЕНИ!

Тия с гените са лесно различими - обикновено са грозни и доста от тях психически болни.

Истинската Кралица е редно да си има гени на Кралица и на аристократ! Кое е болното на Кралица Елизабет II? Жената си е много на място и над 60 години стои начело на Монархията!

Максима е родена в Аржентина, тя с испано-италиански произход. Нейният баща е министър на земеделието по времето на диктаторския режим през 1970-те години. Този факт събужда много полемики в Нидерландия заради възможността бъдещата кралица на страната да бъде свързвана с виновни за престъпления срещу човечеството. Нидерландският парламент поръчва разследване и се установява, че бащата на Максима не е замесен. Въпреки това семейството на булката решава да не присъства на сватбата.

Максима е дъщеря на Аржентински Комунист-Бивш Министъп в Управлението на Аржентина!Родителите й не са присъствали на сватбата й,за да не й попречат или навредят с коментари относно произхода й.

Е т'ва е - на принцесите и тоалетните им са цветни!

ако тая е "принцеса" вие долу, гъзолизци и лайнеяди, сте придворни плъхове. само болните ви мозъци изпитват нужда от "принцеси". все се чудя такива слуги като вас, болни психически ли са или много прости

Принцесата представя достойно прекрасната си страна като излъчване адекватно на поста и, присъствие, стил и цвят, но е пресилено да говорим за красота, стройност и чар.

стил, цвят, принцеси!?!?

за препоръката, но явно не всички имаме нужда от медикаментозна поддръжка като теб, макар не е видно лечението ти да работи добре, щом не разбираш смисъла на обикновен текст

Само от снимките съм й фен... усмихната, позитивна и очевидно цветна :)

Красива,цветна млада кралица!Супер,че Беатрикс даде път на младите не като някои други доживотни.... А и не е принцеса -а кралица!

Красива,цветна млада кралица!Супер,че Беатрикс даде път на младите не като някои други доживотни....

трябва да се разбира,че ти си стройна,крещящо оригинална,супер свежа и.....светово неизвестна!Пак добре,че не се произнесе за тоалетите,че както не са"чалга стил"щеше да я направиш на пух и прах.

е гърбава, семпла, скучна и поувахнала

Комунистическа щерка-каквато всъщност е! Умират комунистите да се изживяват като монарси,но гена си е ген-съсухрен и с не особено качество!