Симеон Червенков спечели MasterChef

Симеон Червенков взе наградата от 100 000 лв. в телевизионното състезание за топ кулинари.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Червенков спечели MasterChef | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че пак има плюене. Ей, не ни върви ,защото сме събрали толкова много негативизъм, затова държавата ни затъва ден след ден.

А не бе... Ще ви оставим да манипулирате хората, че предаването има одобрение 99%. Това не е негативизъм, това е да не даваш да те правят на маймуна.

а НЕ НИ ВЪРВИ ЗА ЗАВИСТА ГЛУПОСТИ, ТА НИ ДОГАРА ТАЯ СКАПАНА СИСТЕМА И УПРАВНИЦИТЕ КОИТО НИ Я НАЛАГАТ-РУСОФИЛСКА СИСТЕМА-ОЛИГАРСИ И БЕДНЯЦИ, КОЛКОТО ПО ПРОС ТОЛКОВА ПО МАНИПУЛИРАН И ЗЛОБЕН!

Ама верно бая тролчета са се изк*кали тука. Шоуто беше средна хубост, но ме дразнеха "майсторите" какви са високомерни. А победителя ми го казаха една седмица преди това. Може и да са познали, ама ...... едва ли.

Този, победителят, не беше ли ученик на някой от мастър шефовете?!

Има нещо, което само журито и Симеон си знаят. От самото начало го толерираха, дори бульона му беше като боза, но не го наказаха. За мен най-добрите кулинари бяха Стефан и Маринела, но наградата беше за Симеон. Ако аз съм в журито и участва моя възпитаничка определено ще съм за нея и ще направя всичко възможно ТЯ да спечели.

Това жури си е купило много тролове! Просто да не повярваш - толкова много плюсове за толкова идиотски" поддържащи" коментари! Нито беше интересно, нито нещо можеше да се научи. И не случайно от днес бтВ започва пак да ги излъчва готвачите, за да ни " запознаели" със своите рецепти?! Смях!

Е, оляха се малко и пресолиха супата, ама хората не са прости. То толкова положителни коментари няма и под статии за Левски и Ботев. Чак става смешно, ама то каквито ни е държавата, такива са ни и PR-ите. Предаването е нищо особено, троловете му - също. Два различни поста не могат да измислят.

Смятай за каква липса на въображение иде реч: 1. "Браво на Симеон!" - 13 пъти. 2. "Честито на Симеон!" - 8 пъти. 3. "Прекрасно, класно, страхотно жури" - 12 пъти. 4. "Очакваме следващият сезон/издание" - 10 пъти. Маймуни с трици ловят.

Хайде-е, всезнайковците в действие. Направете си телевизия и правете по-хубави предавания! Как пък нищо българско не харесахме,а ?

Браво на Симеон!Да му е ,честита победата.Относно Елена-едно отвратително извънземно същество-близко до Пришълеце ,даже не икам да коментирам.Егати самочувствието.Много ми хареса журито,компетентни,емоционални и истински.Поне според мен шоуто беше класа.

Честита победа на Симеон! Чак след трите месеца на състезанието го виждам с тази широка усмивка и толкова щастлив. Нека бъде такъв винаги!Страхотно шоу ! Най- силен момент беше с живите зайчета... А-а да се разочаровам... Очаквам следващото издание.

Честито на Симеон! Заслужено спечели той, а не Елена. Моят фаворит беше Стефан, но съм доволна, че спечели Симеон.

Браво на Симеон,напълно заслужена победа,въпреки всички писаници,че Елена ще спечели.Страхотно жури,очакваме с нетърпение втория сезон.

Това е първото такова предаване, което гледам. Много ми хареса. Моята фаворитка беше Маринела, но честито на Симеон. Много успехи и вкусни манджи. Журито беше изключително класно.

Казва се Мариела, а не Маринела.

Без значение, все е противна.

От дълги години за първи път показват нещо истинско и интересно! Браво на организаторите. Първо: ЗА БРИЛЯНТНИЯ ИЗБОР НА ЖУРИ-до голяма степен го гледах заради тях. И не без значение интересни участници. В крайна сметка победи най-добрия. Браво на БТВ и на организаторите на Мастър шеф за България!

Браво на Симеон, той беше моя фаворит! Скромен, упорит, мъжкар, спечелил толкова тежка лична битка и достатъчно израснал, за да сподели, тихо и с хъс достигна до победата. Много ме кефи това момче! Да бъде жив и здрав, да бъде щастлив му желая!

Браво на Симеон! Победата му е напълно заслужена, спечели с голямо себераздаване и желание да се докаже. Много етичен, скромен, добронамерен към всички. Пожелавам му успех във всяко начинание.

Единственото реалити което е полезно защото всички научават нещо и единственото шоу в България което не беше нагласено. Победата 100% заслужена. Отначало бях скептичен към щоуто защото оценката беше само на жури и то субективана. Огромна изненада обаче се оказа самото жури които се доказаха като сериозни специалисти и хора с тежест и принципност. След като видях за какви хора иде реч и за миг не се усъмних в тяхната обективна оценка. Шоуто основно се изнесе от журите и силно се надявам в следащия сезон пак да са те.

Честито Симеон, заслужаваш си наградата.Прекрасно жури!

Нямаме право на мнение кой е заслужавал повече победата ,явно е Симеон ,не мога да дам оценка без да съм опитал от чиниите им ,единствено по презентацията може да харесваме или не ,така ,че нека колегите тук не изразяват пристрастия ,това не е състезание за танци или песни.

За да си дегустатор са ти нужни много познания и да имаш достатъчно голяма база за сравнение. Съмнявам се, че всеки ден ядеш италиански бял трюфел Алба,хайвер в различни цветове и пържоли Wagyu. Крокодилското и кенгуровото за закуска ли го мааш или по икиндия...:?

Некадърници ако им бях показал мойта рецепта за конски лиги с чесън цях да ги отвея ама що да им отварям очеите...

САМО ПРОСТ ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТАКАВА ГЛУПОСТ. БРАВО НА МОМЧЕТО, КОЕТО Е СПЕЧЕЛИЛО НАЙ-ГОЛЯМАТА БИТКА В СВОЯ ЖИВОТ. ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ И РАЗСЪДЛИВА ИНВЕСТИЦИЯ НА СПЕЧЕЛЕНИТЕ ПАРИ

Един ден човечеството ще осъзнае, че трябва да се храни просто и здравословно. Тогава подобни формати с претрупани рецепти и нездравословни комбинации, дразнещи само небцето ще станат ненужни. Да не говорим, че идеята на организаторите е състезателно шоу за пари, пък вие съпреживявайте с участниците!

Известно е, че хранилите се със здравословна храна през 1902- ра година не са между живите и от тогава човечеството се храни с това, което може да си позволи, а амброзията и еликсирите на младостта също не са дали положителен резултат. Иначе щеше да има около нас разхождащи се младоци на по 200- 300 години.

Предаването беше истинска наслада!Много бяха добрите,но победителят е един! А журито е просто КЛАСНО!Браво!

ЧЕСТИТО НА СИМЕОН! МОИТЕ ФАВОРИТИ БЯХА ТОЙ И СТЕФАН.

Браво на Симеон!!! Зслужено си беше! Ели беше също много добра, но за съжаление победителя е един. Поздрави и пожелания за здраве и късмет и за Елена. За водещите поздравления, много сериозни и точни!

Наистина добър и полезен формат ,ние българите нямаме особено висока кулинарна култура ,но видяхме много интересни неща ,не обсъждам победителя защото журито най добре преценява ,но бих искал да видя в следващи сезони повече топ готвачи да демонстрират и показват на участниците уменията си ,както е в американското издание ,вярно е ,че е скъпо но могат да поканят и някой от големите майстори по света,както и наши .

БРАВО НА СИМЕОН МНОГО СКРОМЕН И УМЕН ПИЧ - ЖУРИТО БЕШЕ НА СТРАХОТНО НИВО СЪЩО АДМИРАЦИИ И ЗА ТЯХ

Предаването беше чудесно, тримата шефове бяха на ниво, както и участниците. Симеон спечели напълно заслужено. Много скромно момче, без много приказки и изхвърляне, както правеха други, стигна до финала и спечели. Харесвах и Елена, но тя май накрая си повярва прекалено много и това я подведе. С нетърпение очаквам следващия сезон. Браво на всички, бяха страхотни!!!

Честито на победителя! Но СТЕФАН беше по-добрия играч!

Ти да не си опитал от ястията им ,че да казваш кой е по добър или Стефан ти е приятел.

С удоволствие гледах този формат.Честито на Симеон!Браво на водещите!

Няма ли да има нещо "Мастър Лекар", "Мастър Инженер", "Мастър Архитект"? Що ги правите тези манджаджии зорлем герои? За да искат децата да стават обслужващ персонал вероятно... Чакаме "Мастър миячка" и "Мастър Кухненски работник"!

Не си добре ,какъв обслужващ персонал ,добрият майстор готвач е не по-малко талантлив от който и да е архитект ,адвокат или инженер ,професията се учи с години и е вид изкуство ,от древността в царските дворове главният готвач е бил най-почитаният човек ,а сега храненето ,приготвянето на храната е огромна индустрия в света ,изключително важна за здравето и доброто настроение и самочувствие на хората.

Тя и първата жена на султана в харема е била най-почитаната, ама това не я прави нещо по-различно от обслужващ персонал. След двадесет годинки готвачи няма да има изобщо - конвектоматите ще ги заменят напълно, така че радвай се докато е време.

Много тъпо изказване...Добрите кулинари в цял свят са на почит и печелят сериозни пари. Това няма нищо общо с уменията на готвачката в училищния стол. Тук говорим за висш пилотаж в кухнята, ама ти навярно не си дорасъл, за да го разбереш и плямпаш глупости.

Всеки който отделя за готвене на едно ядене повече от 30 минути не е добре и има проблем. Накрая всичко отива пак в тоалетната. А що касае кой за какво е дорасъл -бил съм в няколко ресторанта със звезди "Мишлен", ако знаеш какво е това изобщо, и не съм впечатлен -винаги бих предпочел една хубава неаполитанска пица, която става за 15 минути. Не ми сравнявайте разни кухненски работници с лекари, инженери, юристи и т.н. Не е сериозно.

НКПД 2011 няма какво да им пишеш и поясняваш, това е стадото затова са 90/10 а не 10/90, ти поне разбираш тези числа, а стадото не... Който не работи за себе си, и парите не работят за него е прислуга, облсужващ персонал!

А който си мисли, че е овчаря на стадото и не разбира, че всеки от нас, без изключения, е част от цялото и е някъде по веригата - той е 100/100 наивник... да не ползвам друга дума :)

Gal

Не си губете времето да му коментирате изказването на този комплексар (НКПД или там какъвто е)....един майстор готвач в реномиран ресторант със сигурност взема повече пари от него и това го яде.....Пък и никой не прави предаване за него :)

Ох, милата тя... Такъв ли бил проблема. Ти домакинята се олицетворяваш с майстор-готвач? Съжалявам, ама нямаш нищо общо. И шефа в кухнята не е майстор-готвача, а главния готвач. Той взима голямата заплата. Айде сега заминавай да мариноваш пържолките за вечерята с готовата марината, мечтаейки си, че си Мастър Шеф. Че довечара като дойде баш шефа от работа ако не ги хареса ще иде да похапне при любовницата по-късно. Нали знаеш - на мъжа любовта му минава през стомаха.

А ти може да участваш в състезание за титлата "Мастър цървул".

Заза, качвай се на зазката и марш към "Метро" да купуваш доматето за шопската салатка в кварталната кръчмица, където "готвиш" за 600 лв. на месец по 12 часа на ден. Докато се възхищаваш на предавания за изпаднали бачкатори ще си останеш Мастър само на мастурбацията. пп: Майтап, бе. На всички стана ясно, че целият екип на предаването са ви строили да дращите под статията. Какво да правитие и вие, завалиите...

Много детайлно се опитваш да ме обрисуваш, да не би да използваш себе си като първообраз.

PP:Не съм трол.И на мен много неща не ми харесаха в предаването.Просто съм на мнение, че е обидно някой,който се занимава с изкуство ( а кулинарията е такова), да бъде наричан обслужващ персонал.Особено от такива, които вероятно са второ поколение носещи обувки.

Много се радвам за Симеон. Той беше моят фаворит от самото начало. Много симпатично, скромно и добро момче. Това е моето впечатление без да го познавам лично.

всеки който е преживял "тежките субстанции" както сам се изрази става по-добър човек на принципа за оцеляването и силата.

не искам нищо

Готово! Получаваш го веднага.

Приятно предаване за гладните българи. Само не разбрах, като са непрофесионалисти как ги измисляха тия завъртяни гозби? Честито на победителя, май само той не говореше срещу другите и тихо и кротко си стигна до финал.

И аз това се чудех. Хе-хе. Пък и какви аматьори като някои са робатили в като готвачи. Честито на момчето победител. Мацката много си повярва и се прецака с прекаленото си самочувствие.